לכנענית 9 -

הדסדוס.המרקיד לימד לפי הספר,אבל

רוקדים רבים רוקדים אצל צידקי ממחברת מקושקשת קרועה ומרופטת כך שלא מבינים מה כתוב בה. אצל צידקי החגיגה בעיצומה,ממש שמח, כל אחד זז לו איך שמתחשק לו. לאחר 12 בלילה קבוצת הרוקדים מעולה עם רפרטואר נפלא שצדקי שם לרוקדים שיודעים לעשות עבודה סופר מקצועית ומהנה באמת עוד יותר. מה שקורה בשעה 10 זה ממש ג'ונגל עם הרבה שמחה ובדיחות יפות. כנראה בשעות המוקדמות מגיעים הרבה חברים במועדון , שבאים לשמוח ולא לרקוד ריקודי עם. קבלת הפנים עבורי היתה צוננת מאד, משום שהייתי אדם זר עבורם. כך לא מקובל לקבל אורחים חדשים. צריך לעזור לאורח חדש בכדי שישתלב בהרקדה . אני מניח שאצל איילת בוקאי, מקבלים אורח חדש בצורה יפה יותר ולא נותנים לו להתייבש בצד. זאת אנוכיות מגעילה מצד הרוקדות הרבות בספורטק פ"ת. ככה לא מקבלים אורחים. כיוון שיש לי כרטיסיה שקניתי ,אגיע עם רוקדת שלא יודעת לרקוד . אצטרך לעזוב מוקדם בגללה. זה עדיף יותר מאשר לרקוד עם בחורות שמזלזלות באורח חדש, שלא נותנות לו שום צ'אנס להשתלב בהרקדה. הרוקדות בספורטק ,כנראה שחושבות שהן בעלות הבית, מצפצפות על כל זר חדש שמגיע ומפריע להן. אני ממש נעלבתי מההתנהגות של הרבה בנות בהרקדה זו.

למעלה