לכם הכוח להכריע!

לכם הכוח להכריע!

(ויש לכם כמה שעות, אז תמהרו) איזה פינקר קוראים קודם - כיצד פועל המוח, או הלוח החלק?

22ק ו ס ם

New member
כיצד פועל המוח, בלי היסוס

הספר השני מעניין אבל הוא פחות מדעי ויותר עוסק בפוליטיקה של האבולוציה. אגב, אני מרשה לך לדלג על 100-150 עמודים בהתחלת הספר, קצת אחרי שהוא נכנס להסברים טכניים ודי מעייפים על המחשוביות של המוח. החלקים המעניינים הם בחצי השני של הספר.

האאא! אני בדיוק המלצתי לה על "הלוח" כי לא

צלחתי את אותם 100 עמודים שהתחלתי לפני שנתיים ומשהו. טוב שנזכרת לומר

22ק ו ס ם

New member
למה לא שאלת אז?

פינקר ידוע במריחות שלו לפעמים או בלנסות להוכיח שהוא הכי חכם בעולם ואז הוא מסתבך בתיאורים ארוכים של תמונות תלת מימדיות.

רוב תודות לשניכם

החופשה שלי בברזיל מודה לכם על תרומתכם הצנועה. כיצד פועל המוח איט איז. ואם אני ממש אסבול, לא נורא, יש עוד שניים. (האישה העירומה של דזמונד מוריס, יד מלאה של גולד)

כיצד פועל המוח זה הרבה יותר כבד

מ"הלוח החלק". אל הלוח החלק אפשר לקרוא בכמה שעות, הוא ספר קליל עם כמעט אפס טרמינולוגיה ואפס "שיעורי בית". "כיצד פועל המוח" מרגיש לפעמים כאילו לא מדובר במדע פופולרי, אלא פשוט בtextbook (אני סתם מגזים, אבל באמת שכמות המדע הטהור ששם גדול בהרבה, לדעתי. אולי פשוט התעייפתי מכל הניורוסיינס שגדוש שם. שלמרות שהנושא מעניין, איני מבין בו דיו כדי ממש להנות מללמוד עליו) בקיצור, תהיי עצלנית, זה טוב לבריאות : קני הלוח החלק.

למעלה