לכל שכ"בג ירושלים!!

Daphi

New member
לכל שכ"בג ירושלים!!

לכל השכ"בג, מחר ה17/2 יהיה מפגש של נוער תל"ם ונצר בשעה 19:30 בקהילה. מקווה שכולם יבואו. דפי

Yones

New member
יש שכב"ג אחר...!

שרון, רינת, חברי המזכירות וחברי שכב"ג נוער תל"ם, הרי דיברנו בישיבת מזכירות האחרונה על כך שיש להזמין את כל חברי השכב"ג למפגשים של נצ"ר או ניפ"טי. אז למה זה שוב קורה? למה אנחנו לא מפיקים לקחים מהדברים שאנחנו אומרים בישיבות!!!!! בכלל אני חושב שמפגשים עם נצ"ר, ניפ"טי או נוער אחר צריך להיות פתוח לכל חברי השכב"ג וזה צריך להיות החלטה של חבר שכב"ג אם הוא רוצה לבוא או לא?? אין זה שיוויוני שרק לשכב"ג הירושלמי יהיו מפגשים כאלה אפילו אם המפגשים הם בירושלים שלא בשליטתנו. על נוער תל"ם להזמין את כל חברי השכב"ג שלו בכדי שלכולם תהיה האפשרות להפגש אם נוער יהודי מחו"ל מה דעתכם/ן?? yours truely יוני

באותו הנושא..

היה מפגש ממש נחמד, אני חושבת שהיה שיתוף פעולה מלא, ובאמת חבר'ה נחמדים, אולי אפשר לארגן איתם עוד איזה מפגש בזמן שהם כאן... אני לגמרי מסכימה שצריך ליידע את כל השכב"ג על מפגשים מסוג זה ואחרים ( למרות שאני בספק שיבואו כל כך הרבה מחוץ לעיר בשביל זה, אולי אפשר לארגן מפגשים כאלו גם לא רק בירושלים).. נראה לי שזאת הזדמנות טובה ליידע שביום שבת יש מפגש עם חניכים מניו-ג'רסי בכל הנשמה בארבע ,אם אני לא טועה... אז שיהיה רק טוב... סיגל.

באותו נושא #2....

בנוסף לדברי סיגל, אני רוצה לגיד שהמפגש באמת היה נחמד והם היו אנשים ממש ממש נחמדים! אני אישית חושבת (ואני יודעת שכמה וכמה מסכימים איתי) שיהיה נחמד לעשות עוד פגישה.... תודה למומין, שרמן ודפנה שאירגנו את זה (וכמובן רויטל).

ליסחן

New member
מיי דרלינג שכב"ג../images/Emo141.gif

מה שלומכם? אני רוצה להגיב להודעות הנ"ל ולומר מספר דברים: קודם כל, יוני, אתה צודק - באמת הסכמנו בישיבה להזמין את כל השכב"ג לפגישות עם נצ"ר. עם זאת... המטרה העיקרית של המפגש הזה, אם אינני טועה, היתה שנוכל להכיר קצת את האנשים שבקשו ממנו, כירושלמים, לארח בביתנו בשבתות וחגים. רובם מבוגרים ממנו ואני לא חושבת שהייתה ציפיה גדולה ל"קליק" בינם לבין השכב"ג. זה היה מפגש של כשעה, קצר ונחמד (תודה רבה לדפי, סיגל ושרמן!). בעקרון, מה שאני אומרת זה שזה היה מפגש "אזורי" מסיבה ספציפית. בכל מקרה, אני מצטערת על הבלבול ואני מבטיחה שהמפגש הבא יפורסם מראש! שיהיה לכולם שבוע טוב!

למעלה