לכל שאלה - תשובה

דרייה

New member
רווח בין המילים...אפרופו..

הסתכלות,באיזו דרך אנו מסתכלים? כמו ציור של חיבור נקודה לנקודה יוצר ציור שלם,האם אנו מסתכלים על נקודה אחת מתוך המכלול ומבעים דעה או שמע אנו מסוגלים להסתכל על המכלול ואז,לראות רצף,לראות את התמונה בכללותה להקשיב למילים או לראות הדברים...מענין.. רק צריך לבחור עדשות,ולהביט ... אור לכל.

jongler

New member
היי דרינק´ה../images/Emo24.gif

לא עדשות דרינק´ה, את המשקפיים שכחתי בבית, אני לא חמוש, ללא מעטפת, ללא מחסומים, רק כך אני מצליח, כשאני שוכח ומוותר על העבר ועל התוכנה רק אז אני בהקשבה. כשאני כבר לא אני אלא - כלום כשאני לא נמצא - אני בהקשבה מביט אל תוך הגדולה של האדם שמולי ושומע את הפחדים והסיפורים שחוסמים אותו מלהכיר בפוטינציאל שבו - ממי שהו באמת. באהבה חמלה וידידות JonGler

פזומט

New member
אהוי.... אדמה לפנינו

דרייה... שלום גם לך וחיבוקים גם לך ואהבה גם לך יקירתי [חיבוק]

דרייה

New member
../images/Emo3.gifיוווווווווו איזו הפתעה ..אתה ?../images/Emo3.gif

מה קורה פה ? אני יושבת מחויכת ,אנשים יקרים אתם פה בשמות חדשים אלה ראנסאנס כזה....כאילו..חחחחחח
לךךךךךךךךךךך שנעלמת לי ...... וטוב לדעת שהמכולת ...יש בה עוד סוכריות...לה לה לה אור לך,
שבת שלום וחג
שמייח

פזומט

New member
דריושההההה ../images/Emo24.gif

את, שאמונה על מחלקת הצבעים... אולי תערבבי שמה איזה צבעי אהבה להיום? יש לך מכונה כזו שמכניסים רגשות יוצאים צבעים? כיף לראות אותך. כן כן... אני מהנעלמים. משוואה שכזו
של חנוכההההההההההההה ואל תצאי לנו כזו
בנר שמיני! סלמאת!

דרייה

New member
../images/Emo65.gifפזומטטטטטטטטטטט../images/Emo65.gif

הנה שלחתי לך צבעים מתוקים של אדום מתקתק כמו סוכריה על מקל וכחול כמו הים ,כמו האינסוף ,כמו אויר לנשימה ,כמו חופשששששששששש מעוף... יא כמה שמחה לראותך כאן ובכלל את כולם ..... צבעים צבעים חזרתי עכשיו מיום של תערוכות..צבעים, מלא מלא..כמה יופי כמה נעים לדעת שיש אנשים יוצרים ,שלא תמיד צריך להגיד דרך מילים,שלפעמים כתם של צבע אומר הכל,שחומר מעביר תחושה ,מחשבה ..... שולחת לך פלטת צבעים...כתום..אדום...צהוב...סגול...תכלת... קח לך את יופי הבריאה ועשה לך אחת משלך..לה לה לה.לך

פזומט

New member
[חיבוק] אופיאיתך [חיבוק]

מפיתום. נוגעת, מעולם לא נפרדנו. זה לא זה... את לא מבינה... זה הקטע של הנוגעת, לא של הלא-נוגעת. אוהב אותך מאד.... לא... ממש לא הבנת... זה את, זה אני... [חיבוק]

היי נוגעת יקרה../images/Emo137.gif../images/Emo24.gif

שלום לך יקירתי!!! שמחה אני שקפצת לביקור. כרגיל ישנה עוצמה אדירה בדברייך. האם הבנתי נכון? אנחנו פועלים עכשיו הפוך על הפוך? אם כן זה בסדר מצידי. כל דבר בסדר. כל דבר שיכול לעזור לנשמה זו או אחרת שבאה לביקור ומביעה קריאות מצוקה. אני מרגישה ששם נמצא תפקידנו, להקשיב ולנסות לייעץ ואולי אולי להגיש גם עזרה פיסית. אז תבורכי על מילותייך הבונות. הרבה אור ואהבה אין סופית מיכל

למעלה