לכל קוראים הארץ

DerBleistift

New member
לכל קוראים הארץ

מדור הארץ כלכלה... עלעלו מעט בעיתון ותמצאו הפתעה המאד רלוונטית עבורנו. (לא רוצה לקלקל לכם, אז תגלו לבד
)

kyle

New member
ולאלה שלא קוראים הארץ...

על מה הכתבה? אגב, גם היום בידיעות אחרונות הייתה כתבה שקשורה לפורום - כתבה שלמה על מגדל שער העיר. (גובהו לפי הכתבה - 235m)

DerBleistift

New member
יופי שקלקלת! ../images/Emo6.gif

ומה לעזאזל הולך פה!?
גם אצלי כתוב שגוהבו 235 מטרים, אחרי שבפרסומים קודמים כתבו 215, 244, 250, 233 ובחוברת שבדקתי הוא היה 248... או שמדובר המגדל גמיש לאללה שבכל יום גבהה או נמך בהתאם למצב רוחו של היזם, או שההתפשטות\התכווצות שלו בטמפטרות שונות היא היסטרית, או שפשוט כולם מחרטטים מספרים!
חייבים לבדוק עם היזם\בעלים\ארכיטקט אחרת לעולם לא נדע! (235 נשמע מעוגל בעל מקרה, הם כמעט אף פעם לא מדוייקים על המטר) אני מאד מקווה שגובהו אינו 235, פחות מפני שעצוב לי על 9 המטרים (גם עליהם), אבל בעיקר על הבארדק העצום שזה יעשה באתר!
אני שונאאאאאאאאא נתונים לא מדוייקים!!!!!!!!!!!!!!
(מחרבן את כל העבודה שאנחנו עושים)

Kehati

New member
ציטוט מגלובס כדי להוסיף בילבול ../images/Emo12.gif

חברת אוסיף ואביב צופות רווח של 30 מיליון דולר מפרויקט מגדל משה אביב (לשעבר "שער העיר") ברחוב אבא הלל פינת ז'בוטינסקי, במתחם הבורסה ברמת-גן. כך מסר היום (ב') מנכ"ל החברות, דורון אביב. גובה הבניין בן ה-70 קומות הוא 252 מטר, והוא המגדל הגבוה ביותר בישראל ובמזרח התיכון היזמים מכרו עד עתה שטחים ב-132 מיליון דולר, והם מנהלים מו"מ למכירת היתרה - קומות משרדים, 20 דירות מגורים ושטחי מסחר וחנייה. הרווח של 30 מיליון דולר יהפוך לעובדה רק כאשר החברות יגמרו למכור את כל השטחים.

DerBleistift

New member
252.5 - גובה מעל פני הים

לך תדע למה לא מציינים את הנתון הפעוט הזה. 70 קומות.... חחחח.... עזוב, נמאס לי מכל הקשקשים האלה.

למעלה