לכל פורום נטליה !

Madonna Men

New member
לכל פורום נטליה !

היי ממצב? קודם כל אחלה פורום למרות שאף פעם לא כתבתי בו בעבר אני הייתי מעריץ גדול של נטליה בעברר בימי בובה פראית עד הדיסק השלישי ואז פשוט עבר לי... חחחח בכל מקרה יש לי המוןןן המוןןןן חומר מעיתונים מכל מיני תקופות ופוסטרים ענקיים שלה ואני ממש לא זקוק להם יותר אני מעוניין להחליף הכל בעד חומר על אקזיט (אסי עזר כמה שיותר !) או על מדונה ! אז מי שרוצה שישלח לי מסר !

אני צריך עזרה בבקשה הכנסו חברים...

מישהו יודע איך קוראים לשירים ששרה נטליה ב"אני רוצה להיות נטליה" ששודר בישראל בהוט 3 פעם!

xsigi

New member
עונה...

אני זוכרת שהיא שרה קמביו דולור וcuesta arriba,cuesta abajo אני חושבת שהיא שרה עוד שיר אבל אני לא זוכרת ממש... מקווה שעזרתי:)

כן... ד"א הייתי בהופעה הזאת ../images/Emo3.gif

אממ נטליה שרה את que digan lo que quieran ואח"כ את cuesta arriba, cuesta abajo. הבנות שהתמודדו שרו את: alas de libertad tu veneno rio de la plata de tu amor me muero de amor 100%

התקלה! ../images/Emo62.gif

ואיזה שירים שרו האורחים באירוע
אם תדע את זה תקבל... תמונה של נטליה פה בפורום!! (מה, ככה כולם ירוויחו
)

אממ האורחים?

חוץ מאורנה דץ ששרה את הגירסה הישראלית שלה לhuracan אני זוכר את אורנה ומשה דץ ששרו את השיר של לחיי לאהבה.. אמיר פיי גוטמן ומיכל אמדורסקי את סיטי טאוור אם אני לא טועה ואילנה אביטל את לגעת באושר... והיה אחד ששר את השיר של "נקמתה של אנחלה"... פספסתי מישהו? בהתחלה הבנות שרו את que si que si ובסוף שמו גם את המוסיקה של השיר הזה ונטליה רקדה עם הבנות...

כי כי כי....

היה לי את ההופעה בוידאו וחרשתי עליה תקופה... אממ ויש לי זיכרון טוב... וזה היה כולה לפני שנתיים שלוש

אורנה דץ היתה נוראית../images/Emo3.gif../images/Emo60.gif

וזה ששר את נקמתה של אנחלה, המ - משהו אזולאי. יוסי?

Moreiro

New member
המ יוסי אזולאי ../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

שר את Alguna Ves אאל"ט

למעלה