לכל סיר יש מכסה

pikit

New member
לכל סיר יש מכסה

מי שאמר לכל סיר יש מכסה היה בטח סיר מאוד לא מנוסה אני אפשר לומר סיר די מיומן מנסה להתכסות כבר יותר מידי זמן מכסים מקצות כל העולם כבר פגשתי אבל את המכסה שלי משום מה לא מצאתי בכל פעם שהכרתי מכסה חדש התברר לי שהוא כבר מאוד משומש שהוא לא מוכן להסתפק רק בסיר ושהוא מכסה עוד עשרות סירים בעיר או שפוגשת בפאב מכסה ממש מדליק מעוצב לתפארת נקי ומבריק מנסה עליו את מיטב התכסיסים לבסוף מתברר שהוא אוהב מכסים ואם כבר הכרתי מכסה ממש נחמד שהתכסתי בו יותר מלילה אחד פתאום הוא מספר לי שהוא בעצם תפוס שהוא נשוי לסיר לחץ שהוא ממש הרוס כי הוא אוהב אותי אבל מה לעשות את הסיר בבית הוא ימשיך לכסות וכשסוף סוף מצאתי לי מכסה ואהבה הוא חובש לי כיפה וחוזר בתשובה וכאילו שמשימת החיפוש לא היתה מספיק קשה נוספה לסירים פתאום צרה חדשה וכל הכרות עם מכסה חדש מלווה בחרדה מהאפשרות להידבק בנגיף החלודה ותאמינו לי שאני סיר בהחלט לא רע מבית חרושת טוב ויופי של צורה לא יכולה בכלל לדמיין או לחשוב מה קורה לסיר שלא נראה טוב אני עוד נחשבת לסיר מבוקש שלמרות הניסיון נראה כמו חדש מבית טוב עם המון מה להציע עדיין מחכה שהמכסה שלי יופיע ואת זה שהמציא לכל סיר יש מכסה אני מזמינה עכשיו לכאן שיבוא וינסה

pikit

New member
שקית של עוגיות :)

לילה אחד, בשדה תעופה הומה אדם, היא הבינה שהגיעה יותר מדי מוקדם. בחנות הספרים מצאה לעצמה איזה ספר מותח ובמעדניה, קנתה שקית עוגיות מדיפות ריח. חפשה מקום לשבת בו כמה שעות עד הטיסה מצאה פינה והתישבה והכרטיס בכיסה. היא הייתה מאוד מרוכזת בספר שבידה כשבזוית עינה הבחינה , בגבר שהתיישב לידה, היא לא הייתה שמה לב אליו בכלל, אבל, בחוצפתו העיז המנוול, לשלוח יד אל שקית העוגיות שבינהם הייתה מונחת, וכבתוך שלו הרשה לעצמו עוגיות לקחת. היא החלטה להתעלם מהחוצפה והגסות. לא לעשות סקנדל, אולי תיפסק העזות. וכך היא נשנשה , בעודה מביטה בשעון שעל הקיר וגנב העוגיות מחסל לה את המלאי בקצב מהיר. על כל עוגיה שהוא לקח, היא גם לקחה אחת לפה חושבת לעצמה ,בטח הבוטה יבקש גם כוס קפה. כשנשארה רק עוגיה אחת, היא תהתה מה יעשה עכשיו. והוא ביד רועדת חיוך מבוייש על פניו, לקח את העוגיה האחרונה וחלק אותה לשניים, חצי הוא הציע לה בעוד החצי השני, כבר היה לו בין השיניים. בעצבנות גוברת ועם מחצית עוגיה בידה חשבה לעצמה ,הוא גם גנב וגם חצוף , אפילו לא אמר תודה. כשהוכרז בקול שהגיע מועד הטיסה, חשה הקלה, אספה את חפציה ולעבר שער היציאה התנהלה. בלי להסתכל אחורה על גנב העוגיות וגסותו המעצבנת, הלכה במהירות, קדימה מתבוננת. היא עלתה למטוס וצנחה אל מושבה, והחליטה לחזור אל הספר שאת ליבה שבה. בעודה מפשפשת בתיק אחר הספר בידייה הייתה שם שקית עוגיות מלאה, מול עינייה המומה ומופתעת היא הבינה איך לא, העוגיות האחרות היו שלו, הוא חלק אותן עימה ולא אמר לה די, ולדאבונה להתנצל כבר מאוחר מדי. בעצב היא הבינה שהגסות הייתה שלה , היא הגנב , ואת העוגיות שלו בעצם היא אכלה. כמה פעמים בחיינו אנחנו לגמרי בטוחים שאנחנו יודעים משהו בודאות מלאה, ואז מגלים מאוחר יותר או מאוחר מדי שמה שהאמנו בו , שמה שחשבנו שהוא האמת הצרופה, בעצם איננו כך. לא הכל בחיים זה שחור או לבן, יש גוונים של אפור. כדאי תמיד לשמור על, לב פתוח ותמיד לשאול את עצמנו , אם אנחנו לא אוכלים את העוגיות של מישהו אחר.

daniel179

New member
הקסמת אותי פיקית

פיקית פשוט הקסמת אותי להפליא אני מתאר לעצמי שאולי העתקת את זה מאיזה מקום..... ואם לא אז דעי לך שאת פשוט גאון שבאמת באמת שווה הרבה ונותנת לכולם את החום והאהבה המתאימה ממני לב טוב של הצאט.

לפיקית מכל הלב...

בפעם הבאה שאת חופרת בהודעה כזאת ארוכה תזהירי לא להיכנס חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תגידי כמה זה 1+1? לא יודעת??? ביום שלישי תדעי

אני רציתי להגיב ראשון אתמול בלילה יעלוש

אבל אני יודע שאת לא אוהבת את ה....דברים שאני אומר לפעמים אז העדפתי לא לכתוב אבל יפה ממי כל הכבוד

pikit

New member
אמממממממ

נורא מעניין מה רצית לכתוב, אל תעבור ת'גבול י'צ'מן :] שיקשיקישיקישקיישקי }}{{

למעלה