לכל סוחרי המט"ח

צב200

New member
אל תיהיה תמים

.הסגנון המשכנע כבר צריך לתת לך איתותי אזהרה. מה השכנוע בזה שאתה יכול למשוך בעצמך את הכסף אם החברה יכולה למחוק את התיק ברגעים ספורים ואתה הסכמת לזה! ברגע שתשים כסף ויהיו רוחים ואח"כ הפסד גדול אז הסטטיסטיקה אומרת שיתחשק לך לשים עוד כסף כדי לנסות שוב את מזלך וזה בדיוק הימור. החברה נראית חדשה ואין לה מספיק הוכחה של הצלחה לאורך זמן,ההיסטוריה הוציאה אלפי תוכנות שמיצרות רווחים לתקופה מסוימת ובסוף נפלו כולם כי אם היתה שיטה מנצחת אז כבר לא היו עניים והם לא היו פונים אליך ... הנדיבות שלהם לתת לך אפשרות להיות אחראי על כספך היא מינימלית ואצל כל סוחר שינהל לך את הכסף הוא יהיה רק מיופה כח והתיק הוא שלך. ושוב עד שהוא ימחק... לסיכום: ישנם מספיק מקצוענים בשוק שעושים כסף לאורך זמן ויתנו לך את אותם תנאים אז הבדיקה שלך צריכה להיות מה התוחלת של התיק

yuvi20

New member
אני מציע לך ולכל המאתתים למיניהם

אם אתם כל כך בטוחים במערכות סלש איתותים שלכם,תתחילו פה תנו שבוע אחד בלבד איתותים בזמן אמת,שבוע אחד בלבד שבוע אחד בלבד ,....הרי אין לכם אומץ לזה ,זה אולי יוכיח שאתם מנסים נראה איזה "שיטה"/דרך,משהו.אבל אתם יודעים טוב מאוד שאתם לא מסוגלים לזה,ולכן אתם מנסים בכל מיני שיטות למשוך אליכם אנשים תמימים

אז למה אתה לא פונה

אם אתה כ"כ בטוח בוא ותפנה לחברה ויפתחו לך חשבון דמו ותראה מה יהיה אם זה לא יצליח תכתוב כאן שזה לא הצליח ואם זה יצליח תתחייב שתכתוב.

צב200

New member
כעשיו רואים שאתה מבעלי החברה

כי אתה מתחיל לשכנע אנשים לנסות למרות שקיבלת הסבר שתקופה מסימת לא מוכיחה כלום על ההמשך ואין לך שום אחריות על הכסף כי אתה יכול להמחק ברגעים ספורים אז לכל הקוראים באתר שימו לב מדובר בפרסומת דמגוגית זולה!

לא מתחמק

לא הסתרתי שאני מבעלי החברה ורק הצעתי את האתר כי עם מציאות לא מתווכחים. לכותב ההודעה שאחריך שביקש לראות חשבונות דמו הבאתי כמה חשבונות כאלו שהוכחנו לאנשים את השיטה שהיא אכן מרוויחה. באם יש לך תגובה עניינית ולא סתם שכולם מפסידים אשמח לשמוע.

CHADASH1

New member
אני מציע לך

לפרסם כאן שם משתמש וסיסמא של חשבון דמו שנוכל לראות את התוצאות.

בשמחה רבה

אני עובד עם הפלטפורמה של כלל פורקס (אם אני לא טועה יש אפשרות לראות גם דרך האתר שלהם) אני אביא 3 חשבונות כשאחד מלפני 3 שבועות ושני מלפני שבועיים ושלישי מתחילת השבוע.(אם אני לא טועה ניתן לראות באתר כלל פורקס מתי נפתחו החשבונות) שם משתמש: librus סיסמא: khcrux שם משתמש: yoni4950 סיסמא: bbvvcc שם משתמש: michael673 סיסמא: nhftk673 באם אתה רציני ויש לך אכן כסף להשקיע לא נסתפק במה שראיתי אלא נפתח לך גם חשבון דמו בכדי לבדוק. ואם יש לך תגובה עניינית ולא סתם שכולם מפסידים אשמח בשמחה לשמוע.

צב200

New member
הצלחה לתקופה לא מלמדת כלום על ההמשך

לא מזמן הביא כאן מישהו את מכללת יתרונות יש שם המלצות על 100% הצלחה ביום רביעי הוא ניתח את הפאונד יין בשעה 10 הוא כתב לטווח המידי עליה של 200 פיפס ואח"כ יתכן ירידה . במציאות המטבע ירד כ600 פיפס ואז הוא מתרברב:אמרתי לכם...

תיכנס לחשבונות

במקום לדבר הרבה תיכנס לחשבונות שנתתי ותיווכח על שלושה שבועות בנוסף אם תהיה רציני ייפתח לך חשבון על שמך כך שתוכל לראות עוד תקופה איך זה עובד בלי "אמרתי לכם".

אמרתי לך חשבון אחד בלבד מהיום ואילך

מבטיח לעקוב אחריך ואם טעיתי באבחנה, והסיכוי לכך קצת יותר נמוך מהסיכוי לירידת שלג היום באילת, אני מבטיח לפרסם את התנצלות ולשלוח לך מאות רבות של לקוחות. נשמח לעקוב בריל טיים אחרי חשבון אמיתי עם כסף ולא שתפנה אותנו לחשבונות שבחרת מתוך X חשבונות ולתקופה קצרה כל כך ממילא.

תפרסם את השם והסיסמא

אין לי אפשרות להראות מסחר בכסף אמיתי שכן לכל אחד תהיה אפשרות לעשות פעולות וזה יכול לגרום לנזק גדול. גם בדמו במידה ואני יראה שמכניסים פעולות אני אבקש ממך לשלוח לי ורק לי את השם והסיסמא ואתה תפרסם את התוצאות אחת לשבוע (כמובן שלא כל יום כיוון שברור שיש ימים של הפסד, העיקר הסיכום הכולל שבו ברור לי שתראה רווחים הרבה יותר ממה שאתה חולם)

בוא ותראה מה אני מציע

שיטה היא לא תמיד איתותים אלא צורות איך להתגבר ברווחים גדולים על ההפסדים אחד הכותבים הבאים אחריך ביקש לראות חשבונות דמו קיימים ונתתי לו, אתה מוזמן לראות בעצמך.

צב200

New member
תשובה מנצחת!

זה כמו להיות בעל חשבון בבנק עם שליטה מלאה על המשיכות ו--------------- לתת לפלוני שהוכיח לי במשך שבועיים,חודש או שנה שהוא נתן לי 10%------- פנקס שקים פתוח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחח............................................................................................... אם אתה מוכן לעשות את זה איתי , אני יראה לך במשך שבועיים 10% ואתה תתן לי פנקס שים שלך אז אני יעשה זאת איתך....

צב200

New member
לא קראת טוב

אמרתי שזה כמו החשבון שיך לי , אך המנהל של התיק יכול למחוק לי אותו , נכון? אז בעצם אני נותן למישהו אחר למחוק את הכסף שלי!!!! דרך אגב גם מאדוף הוכיח רוחים במשך תקופה ,זה לא אומר כלום על ההמשך. אני גם לא מסכימה עם איש ...אחד שאין מרויחים במט"ח כי הם לא באים אליו אני אישית כסוחרת שנתים מכירה אנליסטים מקצוענים שעושים רווח עיקבי אך הם לא צריכים להציג הצעות דמגוגיות. ולמי שמתעניין רק מי שמוכן להשקיע שנתיים לימוד אינסטנסיביות לפחות, והרבה כוחות נפש יש סיכוי להצליח! ןמי שלא מוכן , יברח כמו שבורחים מאש!

צב200

New member
עוד דבר חשוב

מי שיש לו נסיון ארוך במט"ח יודע שאין שום אפשרות להרויח כל הזמן וחיבים לקחת בחשבון גם לעבור תקופות של נסיגות והביטחון שלך למשך שבועיים מראה על וסר נסיון...

מהמרי מט"ח. אין שם כלום.

עוד פטריה שצצה אחר הגשם כמו מאות רבות אחרות שלכולן מכנה משותף אחד: הונאת אנשים תמימים שנופלים קורבן למסחר בפורקס שהרבה יותר מ-90% מהמהמרים בו מפסידים כסף. אין בין פורקס והשקעות לא כלום. לצערי הרב חוץ מפתיונות שווא לאנשים מסכנים, מובטלים וקשי יום שמתפתים להרפתקאות המסוכנות האלה אף אחד שפוי ורציני לא נופל ברשת של חברות הפורקס. אני מטפל אישית מדי יום ביותר מדי מקרים של נפגעי פורקס ומישהו שמבין דבר או שנייים בהשקעות אני אומר לכולם חד משמעית - תתרחקו מהפורקס כמו מאש. הונאה אחת ענקית ותו לא. אתה רוצה להוכיח שאתה שונה במשהו, בבקשה תן חשבון אחד שמתחיל לעבוד מחר בבוקר, בכסף אמיתי, ותפרסם כאן בפורום את תוצאותיו באופן שוטף. אל תבחר מבין X חשבונות, תפעיל רק אחד שנראה אותו כאן. אין ספק בכלל שכמו כולם, גם החשבון הזה יפסיד כסף לאורך זמן.

אין שום בעיה

נעשה את זה יותר פשוט תפתח אתה חשבון וירטואלי בכלל פורקס ופרסם את השם והסיסמא לפורום וניפגש בעוד שבוע לבדיקה. יש יותר ברור מזה?

למעלה