לכל משתתפי הפורום

לכל משתתפי הפורום

בימים אלו עמותת "ידע והקרה" מאגדרת מאגר שכולל רשימות של אנשים שונים שקשורים לאיבון וטיפול בהפרעות קשב ובכלל זה: מאבחנים דידקטים, פסיכאטרים, נוירולוגים, נוירופדיאטריים, צוות פארארפואי (מרפאים בעיסוק, פסיכו-תרפיסטים, מורים להוראה מתקנת (שרוצים לעבוד גם פרטי) , קלינאי תקשורת וכד... ) כמו כן מאגר של מטפלים מתחום הרפואה המשלימה (ובכלל זה הומאופטים, הילרים וכד...) כל עוד שיטות הטיפול מקובלות בארץ. אני פונה לכל משתתפי הפורום שרוצים לסייע לנו לפרויקט מורכב זה, אם אתם מכירים אנשי מקצוע שכדאי שיכללו ברשימה זו, אנא תנו לי את שמו ואת תחומו ודרך ליצור אותו קשר במסר אישי. גם אנשי מקצוע מוזמנים לפנות אלי במסר אישי כדי להיכלל בקובץ. אני מקווה אי"ה עד סוף חוה"מ להשלים זאת, והציבור הרחב מוזמן יהיה לעשות בו שימוש למען מטרה חשובה זו. בהזדמנות זו, כחבר הנהלה בעמותת "ידע והקרה" אני מבקש לברך את כל בית ישראל ומשתתפי פורום נפלא זה בברכת חג שמח, שיהיה לכולם חג של שפע, אור, אהבה ושמחה. ושוב, במסר אישי ולא לפתח שרשור בפורום הכללי תודה גיל מאור

דליה.ד

New member
יוזמה מבורכת!

האם המאגר יהיה זמין לכל דיכפין, או שרק חברי העמותה יוכלו להגיע אליו? הייתי שמחה אם אנשים היו מצרפים כמה מלים על המאבחן/פסיכולוג/נוירולוג, מנקודת מבט אישית. מה דעתך? דרך אגב כדאי לצרף טלפונים, כתובות ואימיילים, נכון?

אלינור01

New member
עידכונינו לגבי המאגר הרלוונטי

הי, אנא עדכן אותנו בפורום הזה. זה מאד מאד רלוונטי לכולנו. המון תודה.

RAV35IT

New member
חג שמח גיל ומשתתפי הפורום

כל הכבוד על היוזמה! זהו מצרך חשוב. אני ו"ההורים של הנסיכה" מהפורום ממליצים זו לזו על אנשי מקצוע טובים בתחום מקשרינו ונסיונינו, ואני מציעה לכולם לנהוג כך גם כן. כי מה יותר טוב ממישהו שכבר עבר על בשרו איש מקצוע טוב? כמובן שמומלץ לבדוק עם איש המקצוע מראש,וכמה שאפשר, אם הוא איש המקצוע שייתן מענה מתאים לצרכים של אדם ספציפי, מה הנסיון שלו בעבודה עם adhd,מה אופי הטיפול/לימוד/אחר שהוא מציע וכו'. זאת, לדעתי, כדי להימנע עד כמה שניתן מצבירת כשלונות גם בתהליך הטיפולי, והשגת המטרות הרצויות לנו בדרך הכי מוצלחת. ואנו משלמים את מיטב כספינו לאנשי המקצוע, בל נשכח זאת. בשבילי האביב השנה הוא התחדשות נהדרת, ושינוי מבורך. מאחלת כנ"ל לכולם.

zivadina

New member
ואני בונה אינדקס מטפלים וירטואלי

זה יהיה אתר "קשב ADHD", שמאפשר איתור כל סוגי המטפלים להפרעות קשב. בניית האתר תסתיים בקרוב.

סליחה על השאלה אבל...

אתם לא במקרה עושים בדיוק את אותו הדבר או שאני לא מבינה את ההבדל בין השניים. נראה לי קצת חבל. אולי תאחדו כוחות וככה תשיגו הרבה יותר. בכל אופן אין ספק שאלו יוזמות מבורכות מאד.

zivadina

New member
המשותף והמבדיל

האינדקס שגיל בונה יהיה שייך לעמותת ידע והקר"ה, וישמש בעיקר לייעוץ טלפוני. האינדקס שאני בונה יהיה שייך לאתר הוירטואלי שלי, שיהיה אתר מסחרי ויאפשר למטפלים לפרסם את עצמם גם חינם וגם בתשלום. אנחנו משתפים בינינו מידע בכל מקרה. מי שירוויח הם המטופלים.

מסכים על כך מילה של זיווה

בהיר להניח שהאתר של זיווה יכול יוךתר מידע ושיטות החיםוש יהיו בו מהירות יותר. כמו כן באתר של זיווה יש יותר מידע. אצלנו בעיקר תנתן רשימת שמית לפי פנייה לדרושים טלפונית. בסך הכל יש שיתוף םפעולה ביננו ואין כפילות אלא השלמה. שכמובן האתר של זוייה יהיה מן הסתם בהיותו ממוחשב נוח יותר וזמין יותר. בכל מקרה המטרה של כלונו היא שירות לציבור. גיל

תודה ../images/Emo140.gif

תודה לזיווה שנעצה את ההודעה אתמול . כמו כן תודה לכל הפונים הורים ואנשי מקצוע כאחד שפנו והמליצו והציעו שמות לרשימת אנשי המקצוע שעמותת ידע והקרה מרכזת בימים אלו. אני מזמין עוד אנשים לפנות, המיידע שירוכז יסייעה לעשרות אנשים הפונים לעמותה טלפונית ובכתב . כמו כן, יייסע לאותם אנשים שהרשת לא זמינה להם. כמו-כן, נעשתה פניה לקופות החולים לגבי קבלת רשימות מסודרות, חלקן כבר השיבו בחיוב. ושוב, תודה לכולכם, ביחד ננצח את הכל עם אחדות, אהבה ואמונה. חג שמח ושבת שלום בשם עמותת ידע והקרה, גיל מאור.

למעלה