לכל משתתפי הפורום.

אפריטה

New member
לכל משתתפי הפורום.

לצערי לא יצא לי להשתתף בצורה פעילה לאחרונה (עבודה, עבודה...) , אבל מדי פעם אני נכנסת וקוראת. בימים האחרונים כשאני נכנסת לפורום אני מרגישה קצת פולשת לתוך הסלון של סביוני ועוד כמה בנות. אולי ניתן לדלל קצת את השיחות האישיות ? בשבילן יש את הפלטפורמות האישיות. כך ניתן יהייה להמשיך ולחוות את הנושאים האחרים בפורום ולא לחפש אותם בדפים קודמים ובין הדיונים (המעניינים רוב הזמן, יש לומר)... מקווה שתקבלו את ההערה (וגם הארה) ברוח טובה. אפריטה

אני מוצאת

שההשתתפות של סביוני כאן מעשירה. לא רואה כאן הרבה שיחות אישיות מדי. להפך, רוב השיחות הן על דברים שמעניינים אותי ורלוונטיים לתחומי הפורום. השיחות על המוזיקה למשל, על תירגומי שירים וכ"ו, מאד מלמדות עבורי, מאחר שאני עושה את הצעדים הראשונים שלי בעולם המוסיקלי הזה. בכל אופן, אפריטה יקרה, תרגישי בנוח. גם אם יש משתתף אחד או יותר דומיננטיים יותר, זה לא ממש סלון פרטי, אלא מקום ציבורי שכולם יכולים להיות בו בנחת, עד כמה שירצו, ויש מקום לכולם. שיהיה לכולנו שבוע טוב ומבורך
אורנה

lydiamai

New member
מסכימה איתך לחלוטין. אני ממש מרוצה

מהתכנים האלו. דברים אישיים אכן עוברים במסרים, אבל האינפו שהביא לכאן סביוני וההתעוררות שנוצרה כאן בעקבות מה שהוא מביא לפורום, ממש מעניינים ותורמים להעמקת הידע ופותחים אופקים חדשים.

סביוני

New member
סלון פרטי?! (מאת אמיר החבר של ...)

קודם כל מדבר אמיר החבר של סביוני ואני תובע את עלבונו. אני מופתע לגלות שנוצר כאן "סלון פרטי" כדברייך אפריטה. אבל האם את לא במקרה משליכה איזושהי תחושת זרות לגבי הניתוק שנגזר עלייך בשל עומס בעבודה ומאשימה ביצירת "ההזרה" הזאת את סביוני? אני רואה את האושר שנסוך על פניו כשהוא חוזר מהשיעורים של ריקודי הבטן. כמזרחן שכל ישותו פורחת בקסמי העולם הערבי ותרבותו אני רואה עד כמה הוא מוכן להעשיר את הפורום מידיעותיו ונסיונו כפי שהוא נתרם כאן מכל אחד ואחת. פורום הוא פורום הוא פורום זוהי קבוצת דיון ועד כמה שידיעתי מגעת עד עתה לא דיבר סביוני על חייו הפרטיים ואין הם צריכים לעניין אף אחד. כל מה שנדון בפורום הוא עניין הנוגע לכלל המשתתפים. אם את מרגישה מנותקת מהסלון זו שאלה שאת צריכה להפנות לעצמך. קצת קשה לי להבין מדוע את מנסה לגדוע באיבה יוזמה ברוכה. אני גם לא מבין כיצד אפשר לקבל את דברייך ברוח טובה כיוון שאת מצרה עולם ולא מרחיבה אותו. וחוץ מזה עם מכות כאלה בבטן איך את רוצה שירקדו? :) שלך אמיר

אפריטה

New member
ואוו...

זו ממש לא היתה השתלחות. ואין כמוני שמחה ושואבת עונג מריקודי הבטן. אבל... מעבר לשיחות והעברת המידע, הרגשתי שיש מעט יותר מדי דיונים בעלי אופי אישי, מה שמקשה על מציאת התכנים הפחות אישיים ויותר כלליים. וחוץ מזה, לא היתה כאן התייחסות אישית לסביוני חברך, שמצליח לתרום לפורום כמות מידע גדולה ומעניינת, אלא למעגלי השיחות מסביב שלעיתים נראו לי די אישיים. והכי חשוב, למה מכות בבטן, האם אין בפורום הזה מקום להציג את דעתי האישית? בכל מקרה, המשיכו בכיף שלכם, אני אמשך לברור בין המוץ לתבן(לדעתי, מותר שישהיו גם דעות אחרות) להשתמע

באלאדיה

New member
אפריטה - בוודאי ובוודאי שיש מקום

להציג את דעתך, שהיתה מנוסחת בצורה קורקטית ועניינית ולא השתלחה באף אחד. מה בסך הכול אמרה הגברת - אם אפשר להמנע ממסרים בנוסח "דיאלוג" אשר אינם מעניינים את כלל הציבור ולהעבירם למישור המסרים. זה הכול, תיכנסו לפרופורציות.

Amelli

New member
יישר כח../images/Emo70.gif

לסביוני אל תפול רוחך, המשך להיות שותף פעיל ופורה בדיוני הפורום. מאז כניסתך לפורום חלה התעוררות משמעותית, ולפי התגובות של רב חברי הפורום כולם/ןנהנים מתרומתך הרבה. אני מאוד מקווה שתמשיך לשתף אותנו בחוויותיך , ובידיעותיך Amelli

"סביוני והפורום"

שבוע שבועיים לפני המפגש נכנס סביוני לפורום ותוך שבוע נוסף כבר נחנך מדור חדש לפורום בזכותו (תרגומים) רקדניות פונות אליו כדי שיעזור להן להתחבר יותר עמוק לשיר שהן רוקדות כדי שתירקודנה אותו יותר טוב וזה היה חסר בפורום וכמו חסר שממלאים אותו לפתע נוצרת דומיננטיות מסויימת אבל לא דומיננטיות שלילית, נהפוך הוא הפורום מתעורר, פתאום אנשים נכנסים אליו כל יום. לכן אני לא מסכימה עם עמדתך (אפריטה) יחד עם זאת אנחנו מזמינים אותך להיות חלק מהסלון הזה שהוא בפירוש לא פרטי. נפרטיטי

למעלה