לכל משתמשי הצ´ט

ofersina

New member
לכל משתמשי הצ´ט

זוהי הבעת דיעה חוזרת, דיעה, הודעה זו איננה מכוונת לפגוע באיש ממשתמשי הפורום, אלא להעלות נקודה מאוד חשובה. אינני מנסה להתחסד, אבל בתקופה האחרונה, על גבי פורום זה, שודלו אנשים רציניים יותר או רציניים פחות, לגניבה בקשת משתמש זה או אחר, לקבל את התכנה של הסימולטורים השונים לצריבה, את דינה ואין משמעות שניה לה גניבה ושידול לדבר עבירה אם ברצון החברים להשתמש בסימולטור להטסה, קנו אחד, הוא הרי חוסך לחלק מכם כסף רב בהתרסקויות ???? ואם "כולם גונבים"אתן לכולם את הכתובות המדוייקות של חנויות הטיסנים ברחבי הארץ ותגנבו משם דלק, פרופלורים, משאבות דלק, פלגים ועוד הרי "כולם גונבים" כי כי המחיר נורא יקר לקנות מקורי" ואל תספר לי מר ח.ב. כי גם אתה עובד בענף המחשבים, וואלה, אם אתה מפתח בעצמך, לגנוב מאחרים זה בסדר ????? יום נחמד לכולם עופר

MemphisRaines

New member
ומצטרף לעופר

חברה גניבה היא גניבה וזכויות יוצרים הינן דבר מאד עקרוני הרי אל הייתם קוצים שיבוא מישהו ויגנוב לכם את יצירת האמונות האחרונה שיצרתם באותה מידה מתכנת / מפתח תוכנה / החברה המפתחת רוצה לשמור על זכויותיה ועל השקעתה שהיא רבה ורק לדיעתכם פיתוח תוכנה בסדר גדול של הריל פלייט הוא דבר שדורש המון שעות עבודה שרון

הדרקון

New member
נכון זוהי גנבה אבל....

אנשים גם מדברים פה בפורום לא כל כך יפה אחד לשני...וזה לא בסדר. זה נחמד להיות דון קישוט ולצאת למלחמות כאילה אבל מטבעינו אנחנו אנשים כאילה-שלא תחשוב שאים מעתה והלאה יפסיקו לדבר על זה בפורום אנשים לא יעתיקו תוכנות בצורה פירטית כזו(זה פשוט לא יקרה) אבל אם זה יעזור לך לתמון את ראשך בחול אז בסדר -אני לא אדבר על זה בפורום.

MemphisRaines

New member
אוצי לא מעניין מה אתה עושה בין 4

קירות אבל כשאתה כותב על זה בפורום הרי שאתה נמצא באמצע הרחוב האם תלך באמצע הרחוב עירום כביום היוולדך ? לא נראה לי ואם כן סביר להניח שיאשפזו אותך במוסד סגור אותו הדבר לגבי הפרת זכויות יוצרים אני לא אגיד לך מה לעשות בבית שלך אבל בתור מנהל הפרום אני אל ארשה זאת מעל דפי הפורום ואם בעבר הייתי סלחן בנושא , שיתי השתנתה והנושא פשוט לא מקובל עלי שרון

haimram

New member
תגובה מחיים רם

שלום לכולם לפני כמה ימים הייתי מאוד להוט לגבי הסימולטור הנ"ל ונראה לי שאני יצרתי את כל הפאניקה הזו סביב הרילפלייט לאחר שפניתי לכמה אנשים בפורום וביקשתי שיעבירו לי אותו אז ככה: דבר ראשון התנצלתי לאחר שתקפו אותי כאן ובצדק אבל שוב התנצלתי כי עשיתי שימוש לא נכון בדבר של מישהו אחר דבר שני שאף אחד לא יזרוק מילים לא לעניין כגון קללות ופתיחות פה שאין להם מקום לא כאן ולא בכל מקום אחר . דבר שלישי שאף אחד לא יציג עצמו קדוש בכל עניין הצריבה כי הוא עושה מעצמו צחוק .דבר רביעי שאף אחד לא יעז לומר לי מה לעשות בין ארבע הקירות שלי , בבית שלי , בממלכה שלי אז תרד לי מהגב מי שלא תיהיה (עופר or whatever) , ושרון שוב אני באמת מתנצל אני לא התכוונתי להרעות לאף אחד יש לך אחלה של פורום ואני חדש בעניין הטיסנים כך שהוא שימש אותי עד עכשיו נאמנות אז תודה ויום טוב לכם!!! ו

MemphisRaines

New member
היי חיים ../images/Emo13.gif

ברוך הבא לעולם הטיסנים - מקווה שמצאת לך בית חדש וטוב : לא רוצה לחזור על דברי לגבי הפרת זכויות יוצרים אז אסתפק בברוך הבא
שרון

motigano

New member
לאדון עופר

א. כולם אנשים גדולים או לפחות מבינים מה זה זכויות יוצרים כך שאני מבקש אל תטיף לנו מוסר. אם לך יש 1400 ש"ח מיותרים לרובנו לא ובכלל נראה לי לפי סגנון כתיבה שלך שאתה מוכר את הסימולטור הנ"ל או משהו כזה אז תעשה טובה לכולם ואל תתערב . ב . למנהל הפורם זהו פורם וכל עוד לא מתבצעת בו עבירה בעליל אתה לא צריך להיות מודאג למעשה כמעט בכל פורם או צ´ט יש בקשות לצריבות וכו´ ולכן אני מבקש ממך להוריד קצת את הלחץ ( אתה יודע שלמעשה כל אחד יכול לפתוח פורם )

MemphisRaines

New member
ועוד משהו

הבטתי בכרטיסך אתה עוסק במחשבים ואתה מכיר את העלויות בתחום כמה עולה משחק משחב ששיווקו רק בישראל הוא בעשרות אלפי עותקים ? עכשיו תחשוב על משחק מחב שמשווק ב מקסימום 300 400 עותקים בשנה ותבין ש 1400 ש"ח הוא מחיר ממש זול אגב יחס הקקונים נכון לכל העולם שרון

motigano

New member
נכון אתה צודק אבל...../images/Emo62.gif

אני גם יודע כמה התופעה של צריבות נפוצה ולא אתה או עופר תעצרו אותה אני יכול לספר לך על אנשים שומרי חוק וצדק שמבחינתם לצרוב זה שום דבר וחוץ מזה אני לא מתווכח אתך על העליות של יצירת תוכנה אלה על עצם העיניין שאתה לא צריך לשבור לעצמך את הראש עם זה אף אחד לא יבוא לך בתלונה זה בטוח . ואני יכל להבטיח לך שכל מי שצורב את התוכנה לא היה קונה אותה גם אם אל יכל היה לצרוה אותה

motigano

New member
צדקנות זה טוב ויפה ואתם באמת אנשים

אבל לא כשזה עולה לי 1400 ש"ח . תחשוב על מצב איפותטי... אתה שומע שברחוב מסיום יש מלא חלקים של טיסנים שמישהו גנב וזרק ואתה בטוח שהבעלים של הסחורה לא יבוא לקחת אותה כי הוא לא יכול. ואת המשטרה זה בכלל לא מעניין ומלא אנשים לוקחים חלקים בלי שום בעיה כי עוד מעט הכל יזרק לפח . ועכשו תגיד עם יד על הלב שאתה לא היתה לוקח.......

MemphisRaines

New member
לא הייתי נוגע ../images/Emo70.gif

זה לא שלי את מה ששלי אני מרוויח ביושר שרון
ולא זו לא צדקנות

haimram

New member
די חבר´ה זה כבר הפך...

להיות טחינת מים כל אחד שיעשה מה שבא לו במסגרת הפרטית שלו . תאמינו לי כבר יצא לי החשק אני לא רוצה את הסימולטור ה מזופת הזה כל אחד שיהנה ממה שיש לו בתקציב שלו ושאף אחד לא יכתיב לשני מה לעשות תעשו מה בא לכם רק אל תפגעו באחרים ותדעו לקבל את דעתם . תהנו בהטסות חיים

ofersi

New member
חיים וכל השאר

שמי המלא עופר סיננסקי אינני עוסק במכירות !!!! ובטח לא מכירת סימולטור אינני מטפס לך על הגב חיים, את זה יעשה היוצר לא אני. אולי זה נשמע דון-קישוטי, אבל אלו דעותי וזכותי המלאה להביע אותה. בראשית דברי הקדמתי וכתבתי שאין בכוונתי לפגוע באיש. אם דברי פגעו במישהו, אני מתנצל !!! הטיסו באושר עם הרבה נחיתות מוצלחות עופר

למעלה