לכל מען דבאי !

לכל מען דבאי !

אני מיצטאר שהתחלתי עם הבלוג המטופש הזה שניקרא בלוג תפוז .אני הטיפש כאן שביכלל נינכסתי לכאן שהבנתי כמה טיפשות שיש כאן בכל זאת המשכתי . כל הריבים המטופשים שיש כאן ביגלל זריקות בחדרים. כל הקטע של המחשבה המעוותת שיש לחלק מהגולשים שחושבים שאם בסדר שאם חכמים ומותר לרדת חופשי אחד על השני .כל הקטע של העלבות הסתמיות האלה שלהראות מי יותר חזק ומי מסוגל לרדת ,על האחר כדי לקבל כוח "שליטה" ולהפוך מלך או גיבור מיקלדת .וגם איזה פה ושלא נדבר על הגולשים שאם בגילי שמתנהגים כמו ילדים קטנים שמחפשים את מלוא תשומת הלב. כאילו כמו חוסר ילדות או חוסר משחקים בגיל קטן .ועכשיו שהבנתי מה מאות בלוגי תפוז ומה מכיל ומה תוכנו .אין לי רק יותר מלהגיד לעצמי אילן אתה אדיוט שנישארת ונתת לאדיוטים האחרים לרדת אליך.מסקנה חותכת שאין כמו החברים שלך מגיל קטן .ולא צריך ללכת ולחפש חברים חדשים כי זה ממש מיותר!יצאתי שלום ועכשיו בשתי מילים קפצו לי!לילה טוב. ועכשיו חפשו לכם עץ אחר לטפס עליו אני בטוח שתימצאו.

ואאלה

באמת למה ניכנסת...

חברים שגלשו כאן בעבר!

סיפרו שזה מקום להכיר בחורות שהכל כאן סבבה .תאמין לי שאם אני תופס אחד מהחברים חבל לו על הזמן .הכל כאן בולשיט אחת גדול .ומה זה כמה כבר מסנגרים פול אני מפוצץ במסנגרים של בחורות וירטואליות .מרוב שאני מלא במסנגרים הוא סגור.שמעת פעם המילה גורנישט נדה כלום .אוויר אחי אוויר .יש לי יותר אוויר בחוץ מאשר בחורות .אין אני במקום שאין רצניות אח שלו לא נישאר. בשתי מילים סיימתי כאן.תאמין לי עוד מאט חבר טוב שלי חוזר מארצות הברית אתה יודע משהו גבר אני מדבר איתו במסן כימאט כל יום .ואין יום שאין לא מישהי כוסית ולא סתם כוסית אורגינל .אמר לי גבר חבל לא באת איתי .פה אמר נותנות חופשי ולא משנה איך אתה ניראה .אתה רואה אח שלו היתה לי הזדמנות פז ופיספסתי אחי אתה יודע מה זה לז**********ן חופשי ולהרגיש טוב אם עצמך .בלי שמעבירים עליך ביקורת .ביום שנסע לקח איתו 3 קופסאות גדולות של קנדומים .חשבתי שהוא לא נורמלי .אבל ששלח את התמונות לדואר מארצות הברית הבנתי את הטעות שלי .ומה הטעות אח שלו שהבחורות בארץ יבשות כמו הנגב . טוב מקווה שהסברתי לך בגדול למה לצערי ניכנסתי .וזכור כאן הן מחפשות רק חתיכים וזה לגבי כלל הבחורות בארץ . אז בנינו זה הזמן לחסוך כסף לינסוע קצת לחול ואתה יודע לז*********************ן קצת לא יזיק.שיהיה לך אחלה יום ולילה טוב!

מזושש

New member
אני לא מבינה אותך..

אני רואה הרבה אנשים שלא ניראים כל כך טוב עם בנות שהם יוצאים ביחד...וכן כאן בארץ.. ניראה לי שאתה הולך על הגבוהה חמודי רד מהעץ חפש לך מישהי מתאימה ולפי דעתי לא כאן.. ובכלל לא דרך האינטרנט, תצא תבלה תיהיה עם אנשים תתחיל עם בנות וסירוב זה לא סוף העולם. עוד משהו ... אתה בן שלושים ומשהו לפי דעתי אין לך זמן עכשיו לנסוע לחול ולהתחיל לז**ן, את זה עושים בגיל עשרים+, תחפש לך מישהי נורמאלית בשבילך, קשר רציני ותתחיל לחיות כמו שצריך.. שיהיה אחלה יום.. מזושש

אילן אילן אילן.

בינתיים אתה היחיד שמטפס על העץ עם כל ההודעות שמנסות לרדת על אנשים כאן, אז דווקא אני זה שמציע לך לחפש אחד אחר.

אז יש לו שגיאות כתיב אז מה?????????

יש גם עורכי דין עם שגיאות כתיב פשוט תתקנו אותו אם הוא טועה ולא לצחוק על חולשות של אחרים יום טוב!

בהקשר הזה אני לא מאמין לך

שאתה עוזב, אני פשוט חושב שזה עניין של תשומת לב מהאחרים,כי אם אני לא טועה זה לא פעם ראשונה שאתה מודיע בצורה רצינית שאתה עוזב וששוב אתה ממשיך לרשום פה, כמו למשל שאתה מעדיף את זו שמישתמשת בשם -חפרניתת בעמ-,כי החברה שלה מחרימים אותי,אבל אתה מעוניין בפעילות שלהם,כדי לקבל תשומת לב, ואני מוכן להיתערב איתך שאם אתה שוב תהיה איתה בחילוקי דעות אז הגירסה שלך תתהפך למשהו כמו "אתם יודעים האישה הזו מרגיזה אותי,עם כל הכבוד אליה,הלווין של הצאט הוא יותר מיתפשר ולא באמת מנסה להעליב אלא רק אם בלי הצדקה פוגעים בו", בכל אופן בהקשר הזה תעשה מה שנוח לך,אני לא כועס,

למעלה