לכל מכירי ואוהדי
נ נועם סטאריק New member 24/12/02 #4 אהלן ../images/Emo24.gif אצלי הכוכב זה אתה. רציתי לספר לך סיפור אבל אעשה זאת ביום אחר כדי לא להעמיס היום על הפורום. ברוכים הבאים בשם החדש שלך, מצא חן בעיני.
אהלן ../images/Emo24.gif אצלי הכוכב זה אתה. רציתי לספר לך סיפור אבל אעשה זאת ביום אחר כדי לא להעמיס היום על הפורום. ברוכים הבאים בשם החדש שלך, מצא חן בעיני.
א אחר New member 24/12/02 #5 תגידו, הכל טוב איתכם? כל אחד מחליף פה ניקים השכם והערב. הכל בסדר איתכם? משהו מציק לכם? מגרד לכם באצבעות? תתחילו להרגע, אנשים. עוד מעט אני כבר לא אוכל לעקוב אחרי כל השושלות של הניקים כאן. אה,ותתחדש על הניק. לא משהו אישי, אתה יודע ועוד אה, לכולם יש ד"ש מ ADAM222
תגידו, הכל טוב איתכם? כל אחד מחליף פה ניקים השכם והערב. הכל בסדר איתכם? משהו מציק לכם? מגרד לכם באצבעות? תתחילו להרגע, אנשים. עוד מעט אני כבר לא אוכל לעקוב אחרי כל השושלות של הניקים כאן. אה,ותתחדש על הניק. לא משהו אישי, אתה יודע ועוד אה, לכולם יש ד"ש מ ADAM222
ס ספל חמאה New member 24/12/02 #10 הכל טוב, אח שלי! אתה צודק. |לוקחת אויר| |נרגעת| אדם! איפה אתה? שרקים! איפה אתם? >ספל חמאה מתגעגעת!!!<
הכל טוב, אח שלי! אתה צודק. |לוקחת אויר| |נרגעת| אדם! איפה אתה? שרקים! איפה אתם? >ספל חמאה מתגעגעת!!!<
מ מגולח עם זקן New member 24/12/02 #6 לניק כופר עם שטריימל יש אפקט של מניעת הטרדות לא רצויות בצ´אט (בעצם כן רצויות אבל בסיטואציה הקיימת לא רצויות ) מקווה שגם לשם הנוכחי יהיה את אותו אפקט.
לניק כופר עם שטריימל יש אפקט של מניעת הטרדות לא רצויות בצ´אט (בעצם כן רצויות אבל בסיטואציה הקיימת לא רצויות ) מקווה שגם לשם הנוכחי יהיה את אותו אפקט.
א אוי ויי איז מיר New member 24/12/02 #11 ברוך השב מהגלות !!!!! מגולח עם זקן, זה בעצם מגולח לגמרי רק שהזקן מסתיר?
מ מגולח עם זקן New member 24/12/02 #15 למה לא רואים אותך כמעט תבוא לצ´אט החדש בערב, יש אקשן כמעט כל יום.
ל לא יודעת בינתיים New member 24/12/02 #16 היי, ההברקה הזו היתה של מישהו אחר בצ´אט. לא זוכרת מי זה היה. אבל בכלופן, תתחדש.
מ מגולח עם זקן New member 24/12/02 #17 כן אמרתי אז שאני הולך על זה כפי שאתם רואים החיים האמתיים מתחוללים בצ´אט.
ש שומרת נפשה New member 24/12/02 #19 משנה שם משנה ניק! מזל-טוב מזל-טוב תזכה לגדלו, את הניק, את הזקן, את הגילוח, מה שבא ברוך הבא!