לכל מי ש....

נ ו ש 2

New member
לכל מי ש....../images/Emo60.gif

ההודעה הנחמדת הזאת מופנית לכל מי שהייתה (או היה.... אני לא רוצה להיות פמיניסטית מדי, או להתעלם ממישו..... אז קבלו את סליחתי בנים!!
)רואה את הסדרה מכושפות: חבר'ה, נכון שאנחנו מתגעגעים לג'וליאן מקמהון(קול, לאלה מאיתנו שלא חורשים עליו כמוני.......
)???? זאת הצהרה- אני רוצה שהוא יחזור!!!! אני וחברה שלי כבר הקמנו מכון גמילה..... וגם אגודה!! צריך להחזיר אותו!!! הסדרה כבר הרבה פחות מעניינת בלעדיו!!! אנחנו מתגעגעים אליו!!! נכון שאני רואה אותו כל יום בפרופיילר.... אבל זה לא מספיק!!!!! ודרך אגב, למי שרואה את הפרקים שהיו בערוץ 3 (ב-YES ונראה לי שגם בכבלים)- עוד מישו שם
כמה שוווווווההההה בטירוף כריס???????? נדלקתי עליו..... למרות שהוא רע... טוב נו ממילא אין פה בערך אפאחד!!!!!!! אבל אני חושבת שמתישו מישו צריך להכנס לא?????
טוב קרקרתי יותר מדי לא??? או יותר נכון להגיד שזיבלתי לכם תשכל כהוגן...!!!!!
!!!!SORY!!!! אה ועוד משו קטן קטן.......
מישו יכול להגיד לי איך עושים שהכתובת בסוף תישאר?????
אני לא יודעת איך.....
מסכנה שכמותי... טוב שפכתי מנוע!!!!!
אז צ'או מתוקים שלי חולה עליכם מוווווווואאאאאאאאההההה
בה ביי.
She saing: I will fly in to the
moon and back, if you'll be, if you'll be my baby! I gotta ticket to the world that we are belong,
SO WOLD U BE MY BABY???
אורלנדו בלום המושלם!!!!
ג'נסן אקלס ההורס!!!!

moran14h

New member
גם אני אהבתי את קול (ואת כריס)

שדרך אגב (|ספולייר|)לא כזה רע.. ובשק לשאלה שלך...הכוונה היא לחתימה? כי אם כן אז את נכנסת לכרטיב האישי ושם את יכולה לעשות חתימה..

חחח גם אני נדלקתי על כריס

ובאמת עכשיו מכושפות לא שווה בלי קול
שיחזירו אותו!! וד"א כריס כשהוא היה יותר צעיר השתתף בקליפ של דה קולינג (אם מישהו מכיר את הלהקה) בשיר wherever you will go הוא נראה שמה מזה חמוד

123יעל

New member
טוב אל תהרגו אותי.....אבל

לי בעונה שהייתה עכשיו בערוץ 3 קול כבר היה ממש מרוח ומאוס.... כאילו כמה אפשר ללכת סחור סחור סביב אותו דבר! הוא כבר היה ממש מעצבן ולא היה מה לעשות איתו יותר.... אני רק חיכיתי לרגע שהוא ימות כבר..... מה זה בילתי מנוצח כאילו... טוב אני מקווה שלא נעלבתם... ממש אהבתי אותו בשתי עונות הראשונות שהוא היה בהן..... (נראה לי 2...) אבל בעונה הזאת הוא כבר היה מאוס לדעתי! אה וכריס ממי! הוא ממש מזכיר איזה שחקן אחר.... לא חשוב!

כעיקרון קול../images/Emo80.gif

היה אמור למות בסוף העונה הרביעית, אבל בעקבות לחץ של מעריצות החזירו אותו. אז אפשר להרגיש את המריחה של הדמות... אבל בכל אופן, מה הקשר של השרשור??? לא יותר מתאים לפורום מכושפות?

dark angel 17

New member
כריס../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

גם אני חושבת שצריכים להחזיר את ג'וליאן לסדרה,הוא מוסיף לה הרבה,ואני חולה על כריס השווה!!!!!! הוא מושלם

אהההה איך לא הייתי פה!

שדיברתם על הבנאדם החמוד היפה הזה- הכוונה לדרו פולר! חחח טוב סליחה שנטשתי קצת את הפורום של דארק לאחרונה אבל חזרתי אפילו אם זה לשתי הודעות! גם אני ממש אוהבת מכושפות! ואני ממש אוהבת את כריס המאמי הזה!! ולדעתי יעל צודקת, קול נהיה די מאוס אז טוב שהוא עזב באמצע או שזה היה בהתחלת העונה החמישית של הסידרה.. אני חושבת שכריס הוא תוספת ממש טובה לסידרה!! הדמות שלו מעניינת כי לא מבינים אם הוא טוב או רע.. (ואני יודעת שהוא לא..
רע).. אניווי הנה רקע לאוהבות כריס שאני הכנתי!

123יעל

New member
שמחה שחזרת!../images/Emo24.gif וכנסו כולם!!

טוב, אני יודעת שהשרשור הזה הוא ממש ממש לא קשור לפורום.... יש בכלל פורום מכושפות??? לא חשוב.... העיקרון ההוא שסוף סוף יש לנו על מה לדבר, אני לא יודעת מה איתכם אבל ממש נהנתי בתקפופות שהפורום היה חי ופעיל והיו בו דיונים, תמונות, תהיות, צחוקים, והכול סביב דארק!!! אבל מה לעשות, הסדרה נגמרה, ודיונים עליה עכשיו יהיו פשוט חסרי טעם וטחונים.... כמובן שתמיד אפשר לדבר על הספרים אם משהו קרא?? אבל לא הרבה קראו ואני אפילו שיש לי את הספר הראשון (את השני כבר קראתי) עוד לא התחלתי לקרוא.... מה שבעצם אני רוצה להגיד, שמכל הפורומים שיצא לי לדבר בהם, שה הפורום שהכי נהנתי, כי אני מרגישה מן תחושה של בית (למרות שאי אפשר באמת להגיד כזה דבר על פורום..... אבל יחסית) כי מכירים אותי פה, ואני גם מכירה פה ממש את כולם והפכנו באמת לק-ה-י-ל-ה שזה הוא בעצם שם המקום הזה. לא פורום מלאך שחור אלה קהילת מלאך שחור, אני יודעת שזה קצת פלספני וגם קצת רגשני אבל פשוט חבל לי שלא יהיה לי יותר על מה לדבר איתכם אחרי שנהנתי כל כך.... אז אפשר להפוך את המקום הזה אולי לטיפה יותר חי כשאנשים יתחילו לכתב פה יותר שרשורי
ונשאר קהילת מלאך שחור שהמכנה המשותף שלה הוא, אנשים שאהבו את הסידרה מלאך שחור.... טוב עכשיו אחרי שסיימתם לקרוא אני מבקשת שתנשמו עמוק ואל תצחקו עלי!!!!! ותגיבו!!

karms20

New member
ewwwwwww ../images/Emo24.gif

אני מסכימה לגמרי. כשיש מה לכתוב על שחקני דארק אנחנו עושים את זה אבל כרגע אין כלום ואין על מה לפתח דיון אז גם אני לא רואה שום בעיה לכתוב פה על דברים אחרים מעבר לדארק. אני בעד שירשורי
. (במילא אם יהיה מה לכתוב תסמכו על הזקן שהוא יכתוב). יעעעללליייייי
אפשר לצחוק עלייך אח"כ?

צודקת!!

אם לא נדבר קצת על נושאים אחרים הפורום ימות..
אז זה לא כזה נורא אם מדברים על דברים אחרים, באמת אם יש משהו לכתוב שקשור לדארק או לשחקניה כותבים אבל כרגע אין ודארק נגמרה וגם אין יותר שידורים חוזרים אז אין ממש על מה לדבר שקשור לנושא של הפורום..

חחח עכשיו גיליתי עוד משהו

הוא גם השתתף בקליפ של ג'ניפר לאב יואיט -Barenaked לריענון הזיכרון אתן מוזמנות להיכנס לאתר הזה ואם לא ראיתן אף פעם את הקליפ אז גם אני ממליצה להיכנס http://www.drewfullerfan.com/gallery-jlhewitt.php?=1 או בקישור

123יעל

New member
הוא גם השתתף בסרט רומאו ויוליה!!!

זה עם לאונרדו דיקפריאו.... אז היה לו תפקיד קטן... אני חושבת שהוא זה שהיה אמור להתחתן עם יוליה.... אבל בעצם יכול להיות שאני מתבלבלת עם השחקן הזה שלדעתי דומה לו.... ותודה קרן!!! שנים לא דיברתי איתך.....

Art Freak

New member
את מתבלבלת בינו לבין שחקן אחר...

זה השחקן שאת מתכוונת אליו------->

אה זה זה מחברים..

ובאיזה קליפ של ג'ניפר לאב יואיט דרו המאמי השתתף?!??! איך לא ראיתי? אפשר לראות ת'קליפ איפשהו?

123יעל

New member
אה נכון......

אני כל פעם זוכרת שאני מתבלבלת בינו לבן מייק מחברים ואני לא זוכרת מי עשה מה.... חחחח הם באמת מזכירים אחד את השני... במיוחד בתמונה הזאת

EllaDaRkAnGeL

New member
כריס הוא לא הבן של פייפר?

מישהו אמר לי שהוא הבן של פייפר השני מהעתיד... הוא רע???

../images/Emo58.gif

כן.. אני לא ראיתי את הפרקים המתקדמים אבל כן, כריס זה הבן השני של פייפר וליאו.. והוא לא רע!

reut345

New member
ממש לא מפריע לי ...

כאילו אני מאוד אוהבת מכושפות ואני גם חברה בפורום שלהם ...אבל ממתי מדברים בפורום מלאך שחור על מכושפות??

למעלה