לכל מי שתוהה מה קרה.....

לכל מי שתוהה מה קרה.....

אז - לא קרה כלום !!!!!!!!! ברוך השם תהילה מרגישה טוב, אנחנו עוד 8 שבועות אמורים ללדת
הלחץ מטורף, ההורמונים (שלי) כבר משתוללים (חוץ מלמשפחה מאושרת, האם זה היה לעוד מישהי??) אני משתדלת לעקוב אחר המתרחש בפורום, אבל לצערי אין לי הרבה זמן להגיב...
אז.... לבילבוש - בהצלחה לקראת הדרך החדשה - שתהיה קצרה וקלה
לנמש וטליה - לא נורא.... הקיץ יעבור ובמהרה יגיע ההריון המיוחל
(לנו זה היה בדיוק אותו דבר בשנה שעברה) לממלי - עדיין מחזיקה את כל ה- 20 שלי
לדובשנית - מזל טוב ובהצלחה - לחתימה ולקליטה מהירה
ואם שכחתי עוד מישהי..... צ'טערת, אני די ממהרת
נשיקות לכולן, לא בטוח שאספיק להיכנס לצ'אט, אז שבת שלום וברכות לכולם

anat301

New member
חודש 8 ....וחודש 9....

מפסיקים לנשום בערך בתחילת חודש שמיני... שלא לדבר על כניסה לחודש תשיעי שכל כל התהליך מתגמד בחודש זה וסופרים את הימים... אנחנו לא תיקשרנו עם ה"עולם החיצון"...בתקופה הזו, רק בינינו ... שיעבור מהר...שכבר יגיע ה 3 לחודש ...עבור ממלי...אני לא עושה כלום רק מחזיקה אצבעות כל היום....!!!! ובעזרת השם...גם ה ---8 שבועות האלה יטוסו במהרה...

מירבי*

New member
העיקר שהכל בסדר../images/Emo140.gif

הלחץ והחרדות בהחלט מתגברים לקראת הסוף. זכורים לי לילות ללא שינה וכשכבר הייתי נרדמת הייתי חולמת שסילבי צילצלה להגיד שיש לה צירים ושלא שמעתי אותה. מאחלת לך לעבור את התקופה הזאת כמה שיותק בקלות.

כמה מרגש ../images/Emo25.gif

מקווה שהשבועות האלה יחלפו במהירות ותגעו בפסגת האושר שלכם!

waizman1

New member
יקירתי ../images/Emo57.gifשיהיה בהצלחה../images/Emo57.gif

הלחץ...כן הלחץ
....אכן נורמלי! ההורמונים
...משתוללים! לי אישית, היו לילות לבנים
...וכמו שמירבי סיפרה,חלומות מוזרים ואפילו מצחיקים. תתני לזמן לעבור בכייף ואם כבר מחשבות...אז שיהיו חיוביות
שיהיה לכם בהצלחה

כן זה ככה

גם אצלנו זה היה דומה ולמרות שניסינו (אני בכל אופן) להיות רגועים זה לא הלך. חודש לפני הסוף זה הכייייייי קשהההההההההההה. ההמתנה הזו........כסיסת הציפורניים, החששות, המחשבות, אבל אל דאגה הכלללללל עובר. ואת תראי שתלדו תצחקו על התקופה הזו . המתנה נעימה וידיים מלאות!!!

תודה מתוקה ../images/Emo24.gif

איזה התרגשות
ובקשר להורמונים, זה ממש משמח אותי, אני כל כך רוצה לחוות הנקה

למעלה