לכל מי שרוצה עוד

mandy

New member
לכל מי שרוצה עוד

תמונה של ג´יי לו מטקס פרסי האופנה של ווג האחרון, יכול לראות בעיתון "ידיעות אחרונות" של היום, במוסף "24 שעות" בעמוד 10!

mandy

New member
למה את מתכוונת ב

ייצר? אני חושבת שיש לו בעלות על המותג אבל הוא בעצמו מעצב? לא נראה לי.

J To The Lo

New member
איך אני אוהבת ששואלים עליו שאלות...

המותג של פאף זה:"sean jhon"והוא מעצב את הקולקציה. לא הבנתי את הכוונה של ייצר...את מתכוונת שהמותג בבעלותו או שהוא מעצב את הבגדים? ידעתם שלפני שג´ניפר הוציעה את הקו בגדים שלה היא חשבה להצטרף ללין שלו ולעצב בבית אופנה שלו...אבל אז הם נפרדו וזה לא הלך...

לא יודעת ו......

בגלל זה אני שואלת אז עכשיו זה יותר ברור והנה השאלה: האם פאף דדי מעצב/יש לו בעלות על הבגדים של X BOY ? יותר ברור?

J To The Lo

New member
לא...לפאפי אין ליין בשם X-BOY

אבל גם בsean john, יש בגדים שווים(מחזור עיסקי של 200 מיליון דולר,איך אני אוהבת להזכיר את זה...)

mandy

New member
אור יש לי שאלה חשובה!

ג´ניפר בטוח לא תהיה בטקס פרסי האם טי וי בברצלונה???

תשובה בקשר לEMA

אין הודעה על הגעתה של ג´ן, אך זה אפשרי מאוד. אני יודיע לך ראשונה בפורום אם אני אקבל מידע מדויק יותר.. טוב??

mandy

New member
../images/Emo51.gif רבה! זה חשוב כי

אני הולכת להיות שם (לא בטקס עצמו אלא בתוכנית the fridge שתשודר משם)

jenni lo

New member
איזה כיף לךךךך!!!

איך הצלחת להגיע לשם??? ודבר שני למה שגיי לו לא תיהיה שם???

mandy

New member
אני לא בטוחה מי יהיה שם חוץ מ

פי. דידי שבטוח יהיה בתוכנית
. איך הגעתי לשם? אני מתכתבת באי מייל עם המפיקה של the fridge ובהתחלה רציתי להיות בקהל בתוכנית שמשדרים מלונדון אז היא אמרה לי שאני מוזמנת לבוא לתוכנית מברצלונה. בהתחלה היא אמרה לי שניק קרטר יהיה שם אז אני כמעט התעלפתי אבל בסוף הוא לא יהיה בתוכנית
אז רציתי לדעת אם ג´ני תהיה! למה שהיא לא תהיה? לא יודעת שמעתי איפשהו ורציתי לודא

J To The Lo

New member
מה???לנשום...לנשום..לנשום, מה אמרת?

מה זאת אומרת שהוא יהיה שם?????????????????????? רגע את מתכוונת שהוא..פי דידי, הראפר הכי כוסון שחי(טופאק מת..),עומד להיות באותו רדיוס שאת תהיי בו????? שיייההההההההה..............תקקקקקקקקקקקקחחחחחחייייי אאאאאוווותתתתיייי!!! סתם...אני לא מצפה שתקחי אותי, אבל הרגשות קנאה שלי עכשיו ע-נ-ק-י-י-ם!!! איך שאני מקנאה בך...תצלמי הרבה תמונות...אני במקומך הייתי בוכה שבועיים מהתרגשות...חחחחחחחחח........

mandy

New member
האמת היא

שכמעט בכיתי כשהיא אמרה לי שניק לא יהיה בתוכנית כי בגללו רציתי ללכת!!! אבל אל תדאגי- 90 אחוז שאני הולכת, אז אני אצלם המוווון תמונות במיוחד בשבילך (ובשבילי!) ואני אשלח לך אותן... לראות את פי דידי זה הכי קרוב שאני אהיה לג´יי לו נראה לי!! (חוץ מזה שהייתי במייסיס בניו יורק וקניתי כמה בגדים מהקו אופנה שלה אבל...פי דידי זה יותר קרוב!)

J To The Lo

New member
ניק?עזבי את ניק!

את הולכת לראות את פי דידי...ואני לא...עצוב...וראסמי, מה ההתלהבות מניק? כולה בלונדיני...סתם..אבל כאילו את הולכת לראות את הניגר שלי...ואני לא
כשתחזרי אני רוצה פרטים מדוייקים ותמונות...

mandy

New member
בכיף...(ואף מילה רעה על ניקו´ש!)

הנה תמונה במיוחד בשבילך...(תפתחי אותה, אי אפשר לראות אותה כאן
)

jenni lo

New member
אני יכוללההה????

לקבל את האי מייל שלה???? או שאת לא יכולה? : ((

mandy

New member
תראי...כל מה שאת רוצה להגיד

או לשאול בקשר לתוכנית, את יכולה לשלוח אי מייל דרך האתר של אם טי וי אירופה...(בעמוד של ה"מקרר") אני לא חושבת שאני יכולה לתת לך ישירות את האי מייל שלה אבל אם תשלחי אי מייל דרך איפה שאמרתי לך, אולי היא תענה. רק אל תגידי שאני שלחתי אותך טוב?

jenni lo

New member
אחלה,תודה!!!

אבל נראה לי שמלא כותבים לה,לא?? צריך לכתוב משהו שימשוך את התשומת לב שלה... יש לך רעיון??

למעלה