לכל מי שרוצה לדעת

Feli Girl

New member
לכל מי שרוצה לדעת

אני רוכבת בחוות רשפון וגם בחווה ליד חדרה שנקראת החווה של אליק יש מדריך מטורף לגמרי את הגיל שלי עכשיו אני לא יכולה להגיד (חברה שלי בקשה כי כולם יודעים שאנחנו חברות אז זה הורס לה)

ברוך הבא ../images/Emo13.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo65.gif

אוקי.... יש לך חברה והיא לא רוצה שידעו... *שיעול* את בת 7 במקרה? *שיעול* סתאם, אני רעה מאוד היום...
מה הקטע? טוב אני לא אתערב.... |אף ארוך מאוד| למה אין איקון כזה?! ~סוקלת את אנשי האיקונים בתפוז!~
אז אמממ, ברוכה הבאה...
ואמממ... התמכרות נעימה...! ואנשים... *שיעול* נא להזהיר אותה... אתם יודעים ממי *שיעול*

היי ברוכה הבאה!!!!!!!!!

תספרי עוד קצת על עצמך (את לא חייבת....) את רוכבת ברישפון!?!? שמעתי שאיזי נכנס שם כשותף בחווה!!! זה נכון?! כי למדתי לרכב אצל איזי כשהייתה לו אורווה בקיסריה!!! קיצור... אני סתיו בת 14 וחצי אני רוכבת אינגליש וקופצת מתחרה במקצים 70-80 ו....זהו!

Feli Girl

New member
תשובה

אני יותר צעירה ממך אבל לא בהרבה אני עדיין לא מתחרה
אבל אולי אתחיל בקרוב. אין לי סוס אבל אימצתי בנתיים את רמבו ואין לי מושג מי זה איזי. יש גם את החווה השניה שאני רוכבת בה ונותנים לכל הסוסים להיות יחד (אין כזה דבר אורוות נפרדות) יש שם לפחות 10 סייחים וכל יום בקיץ כל הסוסים הולכים או מובלים לים
שקד

Feli Girl

New member
יש לי תמונות

יש לי של גרייט מוגלי ורמבו אני מתכוונת לצלם עוד בקרוב. אגב שמעתם שמחרו את הסוס בלו הצעיר (שנראה כמו פרה)?

ScooBy

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מכרו את בלו
אני בשוק, אני בהלם, אני ה-מ-ו-מ-ה
הם לא יודעים איך לנהל חווה!!!! למען השף (כן כן השף, לא השם....) הם מוכרים את כל הסוסי ביה"ס בטובים!!!!! *קללה עסיסית במיוחד*....

ScooBy

New member
איזה חידוש בראש שלך....

בתור אחת שרכבה שם 6 וחצי שנים ועזבה עקב ניהול כושל של החווה הנ"ל אני יכולה להגיד שהם לא יודעים לנהל... שלא נדבר על ה"חידוש מלאי" שלהם... הם מוכרים סוסים טובים למתקדמים ובמקום הם מביאים סוסים יותר גרועים.... אפילו גרועים למתחילים... וזאת הסיבה שהרבה הכוללת בישראל של רכיבה מאוד נמוכה... בגלל שיש לנו חרא סוסי ביה"ס... וגם האנשים שנוסעים לחו"ל לקנות סוס בסופו של דבר הורסים אותו כי הם לא יודעים לרכב
(חוץ מאלה שלומדים אצל מורים ממש טובים- דניאלה גרוס, אורי בורשטיין וכו'...)

מוגלי?!?! מה הצבע שלו במקרה כי....

לפני איזה 3-4 שנים היה אצלנו סוס יפייפה בשם מוגלי! והוא היה כזה בצבע בלונדיני והוא סוס מהמם!!!!!!1 אבל הוא עזב את החווה מכרו אותו.. שימי תמונה שלו בבקשה.. דרך אגב קוראים לי דרור ואני בת 15 ואני רוכבת בחוות הפארק ברמת גן מתחרה ב-90 ס"מ..... ובינתיים אין לי מה להוסיף...

Sweet SuGaR

New member
מוגלייייייייי

הוא היה בקאנטרי הוא היה סוס סרבן כי הוא נורא פחד על הרגליים אבל הוא ממממממש חמוד

../images/Emo127.gif

אני צחקתי לגבי חידוש במלאי, איזו חווה זאת? אם מה שאת אומרת נכון אז מה הקטע של החווה הזו? את עזבת את החווה הזו, לאיפה עברת? למה עברת?

ScooBy

New member
טוב אז ככה...

עקרונית אני לא רוכבת עכשיו כי אני רוצה לכרב אצל דניאלה גרוס וזה קצת רחוק לי... אז עד שיהיה לי רשיון נהיגה אני לא רוכבת... גם אין לי כל כך זמן לזה.... בעיקרון רכבתי ברשפון 6.5 שנים ואז החליפו את ההנהלה (איחדו את הקנטרי...) והעלו בצורה ניכרת את המחירים של האחזקה... אז לא השתלם לי לרכב שם... גם לא היה לי כזה סוס שהיה שווה להשאר בשבילו... למרות שממש אהבתי אותו.... בנוסף לכך התנאים שם גרועים לאחזקה של סוסים (אין לי כוח לפרט...)

../images/Emo9.gif

מתי את מוציא רישיון??? איפה את גרה שזה כל כך רחוק, אני כל כך רוצה לקחת שיעורים עם דניאלה היא כל כך טובה.

Feli Girl

New member
כן כן

הם מכרו את בלו כי הוא היה צעיר מדי. בחופש הגדול באמצע שיעור רכיבה של ילדים בני 6 הוא פשוט נשכב על הריצפה עם הילדה שרכבה עליו וזה יצאה מסוכן
שקד

AnGeL DeViL

New member
מכרו את בלו שלי../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo41.gif../images/Emo182.gif|מ

בלו החמוד שלי נמכר
אני מתגעגעת אליו
אבל בטוח יהיה לו יותר טוב אצל מי שמכר אותו
אני רכבתי עליו כמה פעמים בקיטנה שלי בקיץ בשנה שעברה... הוא היה ממש ממש ממש ממש ממש ממש חמוד וטוב
בכל זאת, עדיין יש לי את ג'רי

למעלה