לכל מי שקם בבוקר,

Sparker

New member
לכל מי שקם בבוקר,

עוד קצת אפוץ וניגש לשירותים עם עיניים, מה לעשות, עוד לא פתוחות לחלוטין... ואחרי זה מקבל תלונות... אז לזה שמפספס, ולזו שמפספסים אצלה, סימולטור מציאותי להפליא!!

י ש1

New member
הידעת?

לקח לי כמעט שנה לגלות שבגרמניה ילדים זכרים מחונכים להשתין בישיבה!

Nathi

New member
מה|?

ובאיזה שלב מחנכים בעמידה? כשהוא מספיק גדול? אם בכלל...מי יודע.

י ש1

New member
בכלל לא

על פי מקורותיי יודעי הדבר, הילדים שגדלים והופכים לאנשים, מצופים להמשיך ולהשתין בישיבה. ההסבר הוא שזה מונע את הפיספוסים והלכלוך... מה יהיה? לאן נגיע? הקץ לגבריות?

funkbass

New member
חחחחח

אני מפספס משמע אני קיים!!! אייך ידעו שאני גבר אם אני לא אשאיר הוכחות אחרי... הכל כדי שיגידו "או הינה ג ב ר השתין פה!!

Nathi

New member
יש חכמה בדבר

אם זה מונע פיספוסים אני בעד, בהאאאחחח יא מגעילים-אין שום גאווה בזה. למה כ"כ קשה לקלוע?חור האסלה ענק!מצד שני מה הכיף והיתרון בזין אם הוא לא "נייד"???(משמע- אפשר להשתין בכל מקום ויחסית בדיסקרטיות)...

יש יש

אני רוצה לראות תגבר שישתין בישיבה אחרי 4 פיינטים בפאב.. אי אפשר- המעמד (תרתי משמע) מחייב!! וכן, נתי- כולם מפספסים..

Nathi

New member
מחשבה../images/Emo94.gif

הייתי רוצה רק ליום אחד להרגיש איך זה לרוץ, ללכת, להשתין, לגמור עם בולבול...ניראה לי מרתק, לא? רק ליום אחד...לא יותר.מבטיחה שלא אפספס!

sirpad

New member
זה לא כזה פשוט

כמו בכל מערכת מבוקרת כשהעסק רץ אין בעיה. אבל בהתחלה ובסוף כשעוצמת הזרם לא חזקה דיה שמה יש בעיות.בעיקר בסוף. מה גם שיש מקרה קצה למשל כשחוזרים מהים/בריכה והשערות התייבשו על האיבר המדולדל ויצרות אפקט מזרקה,מקרה הזקפת בוקר כפי שצויין כבר קודם או שסתם חצי אשך תפוס עדיין בתחתונים ויוצר אוריינטציה לימין או לשמאל של הזרנוק. לא קל כמו שזה נשמע. אבל לפספס זה משהו אחד,לא לנקות זה בעיה אחרת.

adimayer

New member
ובכן, גם בעלי, כגרמני מחונך,

משתין בישיבה. בהתחלה חשבתי שיש לו בעיה, עד שיום אחד שאלתי אותו ואמר לי שזה על מנת למנוע פיספוסים. אהבתי כמו כן, תומר , הוא אמר לי שכשהוא שותה יותר מידי, הוא חייב לעשות את זה בעמידה - לא ברור לי הקטע. ואפרופו פיספוסים - עכשיו כשאני ממש קרובה לחודש התשיעי, יש לי המון פיספוסים
הבטן גדולה מידי וכנראה יש שם כל מיני דברים שאני פשוט לא רואה
, הקיצר האיש כל הזמן מעיר לי על גינוני השרותים שלי.... בהתחלה הייתי נבוכה, עכשיו אני אומרת לו שיש לו מזל, כי הוא יכול להתחיל להבין איך מרגישה בחורה ישראלית שגרה עם גבר ישראלי טיפוסי

funkbass

New member
אבל יש לפעמים בעיה

אייך משתינים בבוקר בישיבה כשיש זבב"מ ?(זקפת בוקר בלתי מבוקרת) זה נראה לי סתם אכזריות!!!! אני נגד !!! אין כמו להשאן על הקיר ולמצמץ כמה דקות כדי לעקוב אחרי הזרם .... זה האדרנלין שעושה לי את זה (נפספס ... לא נפספס)

shlomitit

New member
מה שמזכיר לי...

כשאלוהים ברא את העולם נשארו לו עוד שני דברים לחלק. הוא בא לאיש ולאישה ואמר להם, יש לי פה עוד שתי מתנות שאני רוצה לחלק ביניכם. האחת היא היכולת להשתין בעמידה. האיש קופץ: אני אני, אני רוצה, איזה מגניב, אני אוכל להשתין איפה שאני רוצה, לצייר ציורים בחול, לעשות תחרויות מרחק עם החברים. האישה הסתכלה עליו בזלזול ואמרה, יאללה, רוצה רוצה, שיקבל. אלוהים ברוב טובו נותן לו את המתנה והוא ישר רץ שמח וטוב לב להשתין תחת כל עץ רענן. ועכשיו למתנה השנייה, אמר האלוהים לאישה שהסתכלה על בן זוגה האינפנטיל, מולטי אורגזמה.

ipple®

New member
../images/Emo6.gif תומר יקר וגם איש של עדי....

נשמע לי מוזר שדווקא כששותים אז עומדים כשמשתינים?? הרי זה יותר קשה לשמור על שיווי משקל (ושלא לדבר על לעמוד ישר) אחרי כמה פיינטים בריאים בפאב... ואחרי הכל, אנחנו הנשים שותות לא פחות מכם, וראו איזה פלא - אנחנו משתינות בישיבה ולא מפספסות...

ipple®

New member
../images/Emo3.gif בכל מקרה, אולי הגיע הזמן

שנשנה את נושא השירשור.....

למעלה