לכל מי שפספס

ofeking

New member
לכל מי שפספס

לכל מי שפספס (כמוני) היום בשעה 23:25 בערוץ yes 2 ישודר הסרט נמסיס.

CaptainOok

New member
מנצל"ש - חברים, אני הולך לראיין את

טאשה יאר!!! לא לא, לא המנהלת שלנו
(למרות שגם זה יכול להיות קונספט מעניין...) אני הולך לראיין את השחקנים דניס קרוסבי ב-ט-ל-פ-ו-ן
הנה, תראו באתר המועדון! ותודה לסיזיפוס

CaptainOok

New member
../images/Emo41.gifמישהו בכלל שם לב למה שכתבתי../images/Emo35.gif

אני הולך לראיין את דניס קרוסבי!!!

papal

New member
אני לא סובל אותה

אתה יכול למסור לה ממני שלא אהבתי את הדמות שלה (וטאשה המנהלת אנה אל תעלבי בבקשה) וטוב שנפטרו ממנב בשלב מוקדם של TNG ואתה גם יכול לספר לה שלפני כמה שנים היו משדרים בערוץ 3 בלילות סרטים זולים- עם אהמ אהמ קצת הרבה מין- אך לא בוטה במיוחד) -והיא כיכבה בהם בעירום מלא- כי כנראה שלא היה לה יותר מדי מה לעשות אחרי שהעיפו אותה מ TNG אמנם אלון כבוד עבורך ואני מברך אותך בהצלחה בראיון אבל אני אישית ממש לא אוהב את השחקנית הזאת ואת הדמות שלה היא סתם שחקנית גרועה

אחת הסיבות שבחרתי בניק הזה...

היא דווקא בגלל שלדמות הזו לא הייתה הזדמנות להתפתח, ככה שאף אחד לא באמת מכיר אותה. שים לב גם לשאר הדמויות בעונות הראשונות של הסדרה- כולם היו ממש גרועים. טרוי לא הפסיקה לייבב, דאטה לא העז למצמץ ורק בהה, וורף לא הוציא אפילו משפט אחד מהפה בלי פאוזות דרמטיות כאילו הוא משחק את מלאך המוות וכן הלאה. לדעתי אם היא הייתה נותנת הזדמנות לעניין, היו יכולים לפתח גם את הדמות שלה ובסוף היא הייתה מתעצבת ומשתפרת, כמו השאר. תראה פרק אחד מעונה ראשונה-שנייה ומיד אחריו פרק מעונה שישית-שביעית; אני בקושי מאמינה שזו אותה סדרה בכלל. בקיצור- לקרוסבי כנראה לא הייתה סבלנות- וזו בעיה שלה. אל תאשים את טאשה המסכנה... הרגו אותה טרם זמנה.

Broken Bow

New member
רציתי לשאול שאלה

מישהו יודע את הסיבה האמיתית למה הרגו את הדמות של טאשה? האם זה בגלל שהשחקנית לא רצתה להמשיך? המפיקים הרגישו שהיא לא במקום (שהיא ווורף עושים כמעט אותו הדבר)? או שאין מספיק "מקום" לכל כך הרבה אנשים... אני אישית דווקא מאוד אהבתי את הדמות שלה ולדעתי היא הייתה יכולה להתפתח הרבה.

sysiphus

New member
לא העיפו אותה, היא רצתה לעזוב

היא חשבה שהסדרה "לא מתפתחת, לא הולכת לשום מקום". היא עזבה. זה הקטע העצוב.... בשבילה. ועכשיו היא חיה את חייה מנסה להיכנס לעולם הזה בכל דרך אפשרית. עם יקומים חלופיים ודמויות אחרות, ובסרטים על התופעה. אבל עדיין, אני חושב שהיא reborn ומבינה כמה חבל שהיא החמיצה את כל זה, במיוחד בגלל שזה ביטחון כלכלי לאורך כל החיים...

זה הזמן אגב להזכיר אנקדוטה קטנה

בפרק האחרון שבו טאשה משתתפת לפני 'Skin of Evil' ישנה סצנה כשברקע היא מנופפת לשלום לצופים .

למעלה