איך זה היה אצלכם? כשעברתם/עשיתם טסט המורה שלכם התקשר אליכם או שאתם אליו? המורה שלי מתקשר לתלמידים ברגע שהוא מקבל תשובות אבל לפי ההודעות בפורום הבנתי שיש מורים שלא מתקשרים אלא מחכים שיתקשרו אליהם. איך היה אצלכם?
תראי יש מורים שמתקשרים, ויש כאלה קמצנים כמו מורה של חבר שלי שהוא לא מתקשר ומחכה שיתקשרו אליו. חבר שלי עבר טסט ידע על זה יום אחרי כי המורה לא התקשר אליו, נדיר.. אבל יש גם כאלה מקרים מה היה לך בטסטים הקדומים אצל המורה שלך? חפי זה תדעי אבל בד"כ יש עיצומים בשישי ומחכים לראשון בהצלחההההה שיהיה לך אמן תעברי ב"ה נשמה !!
אני עשיתי טסט בשעה 3 ורבע ככה שבכלל לא חיכיתי הרבה. רבע שעה אחרי שהמורה שמה אותי בבית היא עשתה לי צילצול ניתוק (קמצנית) ואמרה לי מזל טובבבב... ואז מרוב אושר ניתקתי לה את הטלפון בפנים. אחחחח היום המאושר בחיי... (מהנסחפים חחח)
שהסתבר לי שעברתי עשיתי את הטסט ב-עשר לשלוש טיפה אחרי והטסט שלי ושל התלמידה הנוספת נגמר משהו כמו בעשרים לארבע המורה שלי החזיר את התלמידה לבית שלה בזמן שהוא דאג ליידע את שתינו שנפלנו על טסטר מזה קשוח שלא מעביר כמעט ואז משהו בסביבות עשר לארבע בזמן שהוא החזיר אותי הוא התקשר לוודא מי עבר ווחכתה לו הפתעה אני עברתי
בטסט הראשון לא ידעתי על קיום המענה הקולי (והאינטרנט התעדכן לאט...) אז חיכיתי למורה. ב-16:35 בערך התקשרתי אליו (לא יכולתי לחכות!) והוא אמר לי שעדיין אין לו תשובה. ב-16:37 הוא התקשר להודיע לי שנכשלתי. בטסט השני גיליתי את המענה הקולי ובשעה 12:50 כבר ידעתי תשובה (ב-11:45 נגמר הטסט). כאן ידעתי לפני המורה אז התקשרתי להודיע לו.
בגלל שאין לי פלאפון, ולא תמיד אני ביית פשוט סיכמתי עם המורה החל מאיזה שעות אפשר להתקשר לתהיה לו תשובה, והוא לא אכזב. כל אחד איך שנוח לו, לא חושב שמדובר בקמצנות או משהו כזה..
עשיתי תטסט ב7 בבוקר אז את יכולה לתאר לעצמך בכמה מתח הייתי שרוי עד 4 וחצי בצהריים .. (בחופש הגדול! מילא היה ביצפר שמעביר תזמן..) קיצור בסביבות 4 וחצי אני רואה הודעה באייסיקיו מחבר שלי שאומר לי "אורי מזל טוב!!!!" ולא הבנתי על מה ..ואז הסקתי שזה קשור לטסט (חכם אני!) אז רצתי לאתר אינטרנט של העוברים בשרון, וראיתי את שמי שם [= אחרי רבע שעה בערך המורה שלי התקשר ואמרתי לו "כן כן אני יודע ..בלה בלה..מתי אתה מביא לי תרישיון?" ..וזהו..
ב1 כבר התקשרתי למורה לשאול אם עברתי (לא ידעתי שאפשר לבדוק דרך האינטרנט\מענה קולי) - הוא אמר לי שאין עדיין תוצאות. התקשרתי שוב ב-3, והוא אמר לי שעדיין אין תוצאות ושיהיה כנראה ב5 התקשרתי שוב ב-4:59 (כל דקה באותו יום הייתה משמעותית בשבילי) והוא צחק עלי ואמר שעדיין אין תוצאות ושהוא יתקשר אלי ובסוף ב5:30 הוא התקשר והודיע שעברתי )