לכל מי שענה --

גלgal

New member
לכל מי שענה --../images/Emo51.gif

כתבתי את זה גם בהודעה הקודמת אבל בגלל שזה נשאר בעמוד השני וחשוב לי שתקראו אני מעתיקה את זה לפה: תירגמתי ושלחתי את כל התגובות לאמא של הילדה, היא מוסרת לכולם המון תודה ואמרה שכשהיא תתעושש קצת היא תכתוב. ועידכון לגבי הילדה- היא עשתה MRI ו- EEG והתאימו לה כבר תרופות. אמרו לה שהיא צריכה לקחת אותם במשך שנתיים ואז אולי יחליפו. זה כרגע כל מה שאני יודעת, ברגע שאני אדע יותר אני אעדכן אותכם אם אתם רוצים. תודה רבה רבה רבה לכולכם, אתם נהדרים!

ufo11

New member
אפשר לשאול איזה סוג אפילפסיה יש לה?

איזה תרופות היא לוקחת? אם בא לך, את יכולה גם לא לענות.

qt1

New member
../images/Emo140.gifאת יודעת גלוש? הם אמרו לך?

אני מניחה שהם לא אמרו איזה סוג ואיזה תרופות כי הכל חדש להם וקשה, אבל לפחות הם קיבלו הרבה מידע שגל אספה עבורם... כל הכבוד מותק
שיהיה סופשבוע נעים

גלgal

New member
לא לא אמרו לי

לא איזה תרופות ולא איזה אפילפסיה... דיברתי היום עם הילדה והיא אמרה שגילו מה יש לה והיא לא יודעת מה, היא גם אמרה שהיא לא מרגישה טוב ושהיא לא יודעת למה ואמא שלה אמרה שהילדה אמרה לה שהכל בסדר ושהיא בעצמה לא יודעת איזו תרופה. היא גם אמרה שכל השיחות עם הרופאים נעשו בנוכחות הילדה ושהילדה שמעה את כל מה שהרופא אמר. אז אני לא בדיוק יודעת מה קורה שם ואני גם לא רוצה ללחוץ או להציק כי גם ככה יש להם מספיק בעיות כרגע. תודה QT אין כמוך!
סוף שבוע נעים גם לך !!

S E M 151

New member
בוקר טוב וסוף שבוע שקט נעים ובטוח

לכולם סביר להניח שהיא פשוט לא מבינה. לא מה זה אפילפסיה ולא כל המושגים כמו E.E.G או C.T. ובגלל זה היא לא יודעת מה יש לה בעצם. בעיקר שאצל ילדים בגיל הזה מחלה מסתכמת בחום או וירוס או כאבי גרון. תמסרי להם המון

למעלה