לכל מי שעוד לא שמע

pulpula

New member
לכל מי שעוד לא שמע

מישהו הדליף לאינטרנט סוף זוף את MONKEY BUSINESS שזה שיר שלא שוחרר אף פעם של מייקי האיכות לא משהו אבל זאת התחלה..

שרונה ../images/Emo26.gif ../images/Emo23.gif

odedia

New member
תודה שרונה

לא הייתי בGENERAL SECTION כבר הרבה זמן... :) אני אמור לקבל את הדיסק המלא בקרוב. אני *הכל* לאינטרנט

pulpula

New member
גם ALL TIME

דלף עכשיו באיכות דיסק.. נראה לי חח זה שיר ממש יפה.. עודד, קנית את הדיסק? הציעו לי אותו.. אבל אני מבינה שאין טעם לקנות עכשיו שירים שלא שוחררו כנו אלו.. אני מקווה שבקוב גם IF YOU DONT LOVE ME ישוחרר.. אמן מיני- חח [!!] מי ה בתמונה אגב?

slish

New member
לאן הדליפו את ALL TIME?

(איזה אתר...) זה שיר ______________________________ מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (לפי הדמו...) זה לא FOR ALL TIME?

pulpula

New member
כן זה FOR ALL TIME

מעניין לאן הFOR נעלם לי.. בכל מקרה אתה יכול להוריד את זה ב: www.gmjc.com/GMJC.DOWNLOADS.HTM חחח עכשיו גם IF YOU DONT LOVE ME הגיע אלי חחח HEE HEE

slish

New member
חחחח... לא עובד שרונה... אבל יש את

לינק של אתר חמוד שבNES יש את MJSTAR (ששם יש את השיר) FOR ALL TIME אני עכשיו מוריד את זה (במקום ללמוד למבחן באנטומיה ביום שישי) ואוו אני לא יכול להתאפק.... איזה שיר מדהים (לפי הDEMO) כ"כ רציתי לשמוע את כל השיר ו..... הנה סוף סוף.......... משהו חמוד הדליף..

slish

New member
יווווווווווואאאאאאוווו איזה שיר סוף

שיר מדהים!!! שמעתי פעמיים (כמובן בכיתי...) מייקל אל תפסיק לשיר לעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אחרי שתשמעו את השיר תכתבו תגובה ושימו תמונה שלדעתכם מתאימה להיות חלק מקליפ לשיר הזה (שיהיה ברור לכולם שזה שיר ישן ושאין ולא יהיה קליפ!!!)

slish

New member
פה http://www.mjstar.com/

http://www.mjstar.com/ שיהיה ברור "מונקי ביזנס" שיר סוףףףףףףףףףףףף חבל שהאיכות חרה... אני שונא לשמוע שירים באיכות לא טובה שירים ענקיים!!!!!

shourka

New member
לפי דעתי ושאלה למבינים

שיר נחמד אבל לא יותר.. מישהו יודע מתי הוקלט כל אחד מן השירים?

odedia

New member
זה הוקלט לDANGEROUS

כל השירים האלה הם דמואים לאלבום DANGEROUS. הוקלטו לפני 1991. והסיבה שהם רק "נחמדים" היא 1. הם עדיין בשלב הדמו, ולא בשלב השיר הגמור. 2. מן הסתם היו שירים טובים יותר לDANGEROUS שכן נכנסו לאלבום :) עודד ש.

Evgeny1st

New member
איפה אני מוריד את כל השירים??

שדיברתם עליהם? FOR ALL TIME וMONKEY BUSINESS הורדתי רק את I HAVE THIS DREAM - INSTRUMENTAL ב-MJSTAR לא מצאתי.... HEEELPP!!!!!

slish

New member
תציץ שוב ותראה שזה שם... חוץ מזה...

עודד הכניס כאן את הקבצים לאחר שיחזור וסינון דיגיטלי זה מופיע ב3-4 הודעות שמופיעות בעמוד הזה...

למעלה