לכל מי שעוד לא ראה2!

לכל מי שעוד לא ראה2!

לודו בגמן כנראה בסרט (וזה עוד יותר מוזר...!) והוא ב-כ-ל-ל לא כמו שדמיינתי...שוב כנראה שמועה מרושעת...רק לא מזמן גיליתי שריצ`ארד גריפית`ס שישחק את ורנון שיחק את השמן עם הפאה המצחיקה שאני לא זוכרת איך קוראים לו כי ראיתי את הסרט מזמן בסליפי הולו...חחח...זה מוזר....לא משנה...הנה לודו האיכסה פיכסה <מקיאה בצד> לא אמור להיות לו שיער חלק?? כל אחד והשגעונות שלו... -ליאת-

sarah

New member
וואו!

ראית סליפי הלו!? נכון שזה אחלה סרט שבעולםםםםםם? חוץ מזה אין ביוכיי שליהקו שחקן לתפקיד של לודו באגמן כי הוא מופיע רק בספר הרביעי ואין סיכויי שכבר ילהקו תפקידים לסרט של הרביעי לא?

Rita Skeeter

New member
אוווו....

אמרתי לך כבר-אני לא זוכרת כמעט כלום...כמו השם של השמן המצחיק...אבל מלכי זוכרת ואני מניחה שמחר בהפסקה היא תבוא לפה...היום בבוקר היא נסתה לשלוח הודעה אבל משום מה זה לא שלח לה...לא משנה! גם אני חושבת שזה מוזר שמתחילים ללהק כבר לסרט 4...כפי שאמרתי זו: 1) יכולה להיות אפשרות בטוחה (משום מה לא נראה לי...) 2) יכולה להיות השערה של צוות האתר הזה. 3) יכולה להיות שמועה שקרית מרושעת... 4) יכולה להיות אפשרות של המלהקים או כל דבר אחר...עוד נראה....אני מקווה שזו רק שמועה מרושעת.... -ליאת-

תגידו

כשיגיע הסרט אתם בכלל תלכו לראות אותו? אני לא בטוחה שאני אלך. סרטים על ספרים מוציאים את כל היופי של הספר, וזה תמיד מאכזב. תמר דינור

לא יודעת....

אני מניחה שאני אראה...בחוסר רצון מוחלט...כלומר....אני כבר קראתי ולא יודעת אם עכשיו כשיש לי ``מודלים`` של הדמויות זה ישנה לי משהו....אבל אם מישהו הולך לסרט במקום לקרא, זה מעשה ממש טיפשי....בכל מקרה-ספרים שהופכים לסרטים זה גרוע....זהו... ביי -ליאת-

Hermione

New member
כן

אני אלך לראות בשביל לבדוק מה יצא מכל הפקת הענק הזאת. אני מניחה שיהיה מאוד יפה מבחינת אפקטים וכאלה, ואני חושבת שסרט באמת יהרוס את הספר, אבל אחרי שקראתי אותו כל כך הרבה פעמים ודיברתי עליו כל כך הרבה, אני לא חושבת שמשהו יוכל להרוס לי אותו עכשיו. אבל אם ישנם ילדים אי שם שמתכננים לראות את הסרט לפני שהם קראו את הספר או במקום לקרוא את הספר, הם פשוט מפסידים ובענק. אולי הסרט יצא יפה, אבל כל החוויה שבקריאה תלך. הסרט יהרוס את כל הסיפור, משום שהוא יעביר אותו ללא צורת הכתיבה האופינית לו, שהיא מותחת ומהווה חלק מהאפקט של הספר. אבל בכל זאת אני אלך לראות את הסרט. נראה לי שדוקא יצא יפה. (כשלא מנסים להשוות אותו לספר, הוא דווקא יכול לצאת סרט טוב)

yearak

New member
נראה לי שמרוב

אפקטים לא נראה את הסרט. בכל מקרה, אני כנראה לא אלך - השחקנים יהרסו לי במובן מסוים את הדימוי של הדמויות שקיים אצלי וחוצמזה נראה לי שמרב הערצה תצא סתם מכונת כסף משומנת כדי לסחוט את הכיסים של אלה באקסטזה. חוצמזה מה הקטע ללכת לראות סרט שאתה (ובכן - אני, בכל מקרה) מכיר חצי מהטקסט בעל פה???

Prongs

New member
שלוש מילים לי אליך יערה

בישביל הקווידיץ. נקודה. Prongs

yearak

New member
לא יודעת - זה דוקא נראה לי -

שהולך להיות הקטע הכי מאכזב... והמטאטאים - בטח יביו משהו הזה פשוטי ויראו שהם לא בדיוק ``עפים``... אם אני אלך אז זה רק בשביל פרד, ג`ורג` ולי.... they rule!!

אני מקווה שלא

אם יש משהו אני אוהבת בהארי פוטר זה את הקווידיץ`. אני חולה על משחקים כאלה. תמר דינור

Hermione G

New member
גם אני לא

שום דבר שהם יעשו לא ישתווה למה שאני רואה בדימיון שלי וזה סתם יהרוס

מלכי

New member
את צודקת- סרט גדול!

הסרט פשוט ענק- סרט חובה(ליאת, הגיע הזמן שתראי את זה שוב!) וג`וני דפ כזה חמוד! אבל לא כמו רון וויזלי...(הוא גם חמוד!)

למעלה