לכל מי שעוד לא ראה...

לכל מי שעוד לא ראה...

פיטר פטיגרו בסרט (כנראה...)...אני לא יודעת מה איתכם אבל אני דמיינתי אותו ככה בדיוק! טובבב... ביי! -ליאת-

Panther

New member
מה כבר מתכננים את הסרט השלישי?!

איך יכול להיות שהם כבר מתכננים את הסרט השלישי? חוץ מזה שאם זה באמת מי שהם בחרו לוורמטייל אני בכלל לא דמיינתי אותו ככה! דמיינתי אותו שמן וקרח.

טובבב...

הדמות הזו שכנראה תשחק אותו כמעט קרחת ואי אפשר לדעת אם היא שמנה...אני כן דמיינתי אותו ככה ובכלל: פיטר אמור להיות כבר ממש רזה אחרי 12 שנים כעכבר...לא קולטת למה כבר חשבו על סרט 3 אבל נראה לי שזו סתם שמועה...אבל שמועה הגיונית אז עדיף להתעדכן! -ליאת-

yearak

New member
שאלה? X3X

אין לי כח לבדוק- אז אם מישהו זוכר, רולינג לא תארה אותו כגוצי (נמוך ושמן) לאחר שהוא הפך מעכבר לאדם? אני פשוט לא זוכרת? כי אם כן, יש ל הטעות כי הוא אמור להיראות מורעב אחרי מה שעבר עליו בתור עכבר...

Prongs

New member
גוצי כן

אבל טעות אני לא חושב כי הוא היה עכבר שמן ואם את מתכוונת לתקופה לאחרי שבלק ברח אז זה לא היה כל כך הרבה זמן בשביל שהוא ירזה כל כך הוא פשוט נראה חולה. ולדעתי אם זה לא סתם שמועה אז זה מהאלבום שהאגריד קנה לו. בכל זאת הם מצאו שחקן שישחק את הקוסם מהקלפים(-B Prongs

yearak

New member
אני לא חושבת

אם אני לא טועה, וזה רק אם, כתוב איפשהו שהארי ``לא ראה הרבה זמן את סקרברס מחוץ לכיס של רון. זהה לא היה מחזה יפה - סקרברס רזה מאוד ואזורים נרחבים מהפרווה שלו נשרו`` - (תרגום גרוע מאנלית) לא כך? תקן אותי אם אני טועה יערה

Rita Skeeter

New member
אההה...

הוא היה גוצון לפני התקרית המצערת עם עניין ההתפוצצות וההתעכברות...אח``כ הוא נהיה אומלל ורזה... -ליאת-

yearak

New member
מאיפה הם הקריצו את פיטר?

מה והא שייך לספר הראשון?

זה מה שמוזר...

שהוא לא שייך...כנראה סתם התחילו לחשוב על הסרט השלישי...או שהקדימו תרופה למכה, או שזו סתם שמועה אכזרית! -ליאת-

טיפ-טיפ

New member
אממממ...

אי תיארתי את פיטר נמוך ורזה קצת, כי אחרי שהוא שמע שסיריוס בלק יצא מאזקאבן הוא נהייה כזה .... חולה.... או משהו....

רחלי!

New member
???

פיטר פטיגרו אמור להיות, לפי ספר 3, כמו אדם שמן מאוד שאיבד את משקלו בזמן קצר (זה ציטוט כמעט מדויק, זה מהזיכרון), והוא אמור להיות כמעט קירח, אני מדמיינת אותו ככה עם שערות בצדדים וקרחת באמצע...

למעלה