לכל מי שעדיין לומד...

Lotzifer

New member
לכל מי שעדיין לומד...

נמ נמ נמ שתהיה לכולנו שנת לימודים טובה... אמממ שלא נסבול יותר מידי, וזהו... אני די עוזבת את הפורום, מהסיבה הפשוטה שאני לא בבית.... אבל אני אנסה לבקר מידי פעם..... אז... ביי!

chaos12

New member
נצל"ש

שמתם לב שהקול של אלאניס ממש השתנה? נסו לשמוע את super star wonderful weridos לעומת excuses ביי! תחזרי בקרוב

Jagged chaos

New member
../images/Emo124.gifשימו לב! יש עידכון../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

העלתי אחרי יחסית הרבה זמן (נו..פעם היה כל יום עידכון עם כמה הופעות
) הופעה חדשה!!! הופעה מהטובות והחזקותתת של אלאניס מ-2001 ב- ROCK AM FESTIVAL בגרמניה, הופעה גדולה ---> היא שרה שם לראשונה את - fear of bliss, a man, narcissus, unprodigal daughter ו- bent for you. ובכלל ביצוע טובבבב ל- Ironic, במיוחד בגלל שהוא בין הפעמים הראשונות שהיא שרה אותו כמעט כמו הסטודיו.. שמתם לב או לא, אבל פעם היה שינוי ברור בין הסטודיו ללייב, ורק בשנים האחרונות, הפזמון בלייב נשמע קצת יותר דומה.
אז כנסו
ושמעו זאת ההפתעה--->
ממחר אני מעלה את VH1 STORYTELLERS בוידיאו באיכות ליגה, כל ההופעה גדולה מידי, אז אני יעלה כל יום במשך שבוע קובץ אחד או שניים, השיא אולי יהיה שלושה. איכות של מלכההה והופעה מהTOP 10 שלה נשבע לכם, הופעה שאלאניס שרה ומדברת עם עיניים נוצצות, יעשה לכם שמייח ההופעה הזאת, מבטיח. אז מחר יעלה Hand In My Pocket, ו- המלצה שלי---> אל תחכו שכל ההופעה תעלה, הקבצים נמחקים לאחר שבוע שהם הועלו.. אז עזבו אתכם שטויות..

Jagged chaos

New member
אוף.. ../images/Emo4.gif

שמעו --> יש מצב שכל הסטוריטלרס יעלה קצת יותר משבוע...
ראיתי שהגודל של HIMP הוא 42 מגה, וחשבתי שזה הסביבות, ואז נזכרתי שHIMP מתחיל מהחצי ואין דיבורים, וזה קובץ של 2 דקות, כל קובץ הוא בערך 115 מגה
וקצב העלת קבצים הוא בסביבות ה- 2-3 KB, ואל תתנשאו, יש לי מהירות מגה וחצי, זה הבאסה פה --> האינטרנט מהיר דואג למהירות הורדה גבוהה, ומהירות העלאה בקצב של צב גוסס... אז פה נגיד "שלושה קבצים ביום" זה הזוי כמו הרואין...

isw

New member
אמיל!!!

אל תעלה את הסטוריטלרס!!! זה דיוידי שאפשר לקנות! [אני קניתי אותו...] וזה ממש לא מרגיש בסדר זה כמו לגנוב ממנה... אבל ווטאבר תעשה מה שאתה רוצה- לא רוצה להשמע כמו סבתא... בכל מקרה תודה על שאר ההופעות..

Jagged chaos

New member
אז לעלות אותו או לא? ../images/Emo4.gif

ומה אם אלה שאין להם DVD?
רוצים שאני אעלה משהו אחר? אןי לי בעיה...

Jagged chaos

New member
אבל שחושבים על זה...

אז גם לא צריך לעלות את שלושת הקבצים של האנפלאגד...
זה לא שאני מפיץ את זה ברשת לכולם.. ומי שאין לו את ה-DVD של הסטוריטלרס כנראה שיש סיבה לזה...
אז נראה לי אני אעלה את זה.. גם מהסיבה שכל זה יכול כל לילה להופיע ב- VH1 ומישהו יוכל להקליט... אז זה לא נראה לי "לגנוב" ממנה כל כך כמו נגיד לעלות דיסקים שלמים שלה..
אבל בכל מקרה---> בסדר מבחינתכם?

בר ר

New member
תודה ו..

אתה יכול בקשה לשלוח לי את הכתובת החדשה? של יו סנד איט או משהו כזה? כי הקודמת לא עבדה לי... ותודה...

AliceW

New member
עזוב את זה...../images/Emo8.gif

תשווה בין יו לרן המקורי לבין האקוסטי!
היא נשמעת ילדונת כזו במקורי, ואישה מדיי באקוסטי. אחח, מה שהגיל עושה לנו.

Rוית

New member
לא יודעת לאן את נוסעת

אבל מקווה שתחזרי בשלום ושתהני
בתקווה שתצליחי לתת גיחות לפורום

Jagged chaos

New member
../images/Emo7.gif

שעון ביולוגי זה חרא
עד 14 אני לומד היום!!!! קמתי אתמול ב-15!!! דקה אחת לא ישנתי!! דקה!!
אלוהים - תן לי לעבור את היום הזה!!

shikma r

New member
לימודים... :(

לא כיף.לא כיף בכלל.. אז נכון שהכל נראה אחרת כשאתה י"ב ויש לך יותר זכויות והשפעה ופחות כוח להתייחס למורים.. אבל יחד עם הזכויות והיתרונות הגיעו השעותתתתת ראשון אני מסיימת ב5 ובכל שאר השבוע ב4... אז "שנת לימודים טובה" בהחלט לא יזיק..ובאמת שלא נסבול יותר מידי.. ותהני (או משו כזה) ותעברי הכל.. שנה טובה..

למעלה