לכל מי שעדיין לא מאמין

eliasys

New member
לכל מי שעדיין לא מאמין

הנשיא קצב כן אמר את מה שאמר הנה כתבה קטנה על העניין.

ביילי_007

New member
אני פשוט לא מאמין!!

חפשתי במשך כל כך הרבה זמן הוכחה, ולא מצאתי וקוותי שנשיא לא אמר את הדברים, אבל עכשיו....אני חושב שעל הנשיא להתנצל....

קלייר

New member
ביילי יקר/ירדו עלי בגלל שהעזתי

לדבר על הנשיא שלנו ואני לעולם לא אדבר על אדם ללא שבדקתי קודם אני מודה לאליאסיס שעשה זאת למעני,ומקקוה שיהי לא מספיק שכל להתנצל

קלייר

New member
לפחות -צדקנו/פעם הבאה תעמוד מאחורי :)

אני שמחהההההההההה שצדקנו

B.Shokor

New member
קליייררר,, (יש קיצונים, מה לעשות)..

דבר ראשון עמדתי מאחוריך. דבר שני, אני בעצמי ראיתי ושמעתי את דברי הנשיא. אבל מה לעשות אם יש פה אנשים שכל רצונם ל``זרוק`` את הערבי הזה (שבמקרה הוא אני) מחוץ לפורום הזה כי לא מוצא-חן בעינם ``שערבי`` ינהל להם משהו.

קלייר

New member
הפעם אני יעמוד מאחוריך/קיצונים לא פ

אני הפעם יעמוד מאחוריך,וקיצונים לא פה זה פורום לדו-קיום מי שלא מסוגל לחיות עם זה שיעזוב אותנו,ולגבי הנושא חשוב כמו החיים

קלייר

New member
שוקור יקר -כונתי שתסתתר מאחורי חחחח

אני יודעת תמיד עומד מאחורי ,על זה אני מודה לך

קלייר

New member
תודה לאל/חשבתי שאני לא שומעתטוב :)

תודה אלאסיס יקר חשבתי שלא שמעתי טוב והרגשתי לא נעים

eliasys

New member
תמיד תמצאי אותי לעזרתך כאן יקירתי

נודע לי ממקורות אחרים גם שהם ``מקורבים לצלחת`` שהנשיא אמר את הדברים אבל חיפשתי באינטרנט על מנת כדי שלא יחשבו שאת סתם ממציאה דברים.

קלייר

New member
נשמתי לרווחה -בזכותך איש יקר H-)

גם אני היתחלתי לךחשוב שחלמתי את זה ,וטב שיש אנשים כמוך המחפשים את האמת ,תודה מקרב לב

eliasys

New member
אין בעד מה

תוכלי לבקש כל מה שתרצי והופפפפ יהיה לך

קלייר

New member
שלח הודעה למלאכים/שהאל עלינו ישמור

כי זקוקה מדינה זו למעט עזרה ממלאכי מרום-אול הם יזרזו את השלום ויכניסי בינה בראשי האנשים,כי ללא שלום צפוים אנו פה אסון ושני עמים פה חיים-ולשניהם אב אחד-רק למצוא לעם הפלסטיני מדינה לידנו מעבר לגבעה,``לחיות או לא לחיות זו השאלה`` ומקווה שמהר ימצאו את התשובה אתה אדם מקסים,לא הרבה אבקש בחיי, רק שקט לילדי העולם

eliasys

New member
מלאכים מבינים בהיי-טק?

לא נראה לי, מה שיביא השלום הוא הקידמה הטכנולוגית הכלכלה האיתנה והחיים בכבוד לכל העמים תאמיני לי קלייר. תפילות זה דבר טוב אבל תפילות לבד לא תבאנה כל תועלת. צריך לעבוד קשה על מנת שלאדם תהיה רמת חיים נאותה, וזה יבוא רק דרך הטכנולוגיה וההיטק. צר לי שלא אוכל לבצע את משאלת לבך, אך תאמיני לי ברגש שלכולם יהיה מה לאכול השלום יבוא לבד, כי השלום יש לו בטן גדולה וצריך גם להאכיל אותו על מנת שיסכים לבוא. בינתיים את יכולה לדרוש ממני דברים הקשורים במחשבים ובטכנולוגיות למיניהן.

קלייר

New member
מקווה שהדרך תימצא/וכל רעב ישבע

ובינתיים אני אשלח את תפילתי לאל,שיעזור לנו להעביר את את הרצון בשלום ואוכל לכל ילד בעולם ושאלה לי אליך בעיניני מחשב,למה כאשר אני עוזבת את המחשב ויש שומר מסך ,לפתע מופיעה לי חלון קטן המחשב בהמתנה משגע אותי תודה מראש

יוסי26.5

New member
שמיעתה של קלייר

שמיעתה של קלייר... זו שמיעה אבסולוטית...שמיעה נהדרת וגם מוסיקלית.... אז כשהיא אומרת מהשהו...זה זה !!! תאמינו לה..

מה בדיוק אמר הנשיא..הבנת הנכתב..

הוא אמר שיש יותר מידי עובדים זרים בענף וזה נכון גם נכון ויש לצמצם כדי להוריד אחוזי אבטלה וגם זה מתחיב... וקודם,היו רק ערבים בענף וגם זה היה נכון גם נכון והערבים חיבלו ממש בהמון אתרים נזקים שהתגלו רק בהמשך.. אני אישית,עברתי דבר כזה כשבדירה חדשה,לפני שנים הוברר לי, שבמזיד הוכנסה פסולת בנין בכמויות ענק בכל צנרת הביוב והרימו רצפות שלמות כדי לפתוח סתימות או אז גילינו גם כתובת שטנה בערבית אז מה הסיפור,ומה לא בסדר בדבריו? מרק.

eliasys

New member
נראה אותך הולך לעבוד בבניין?

מי שלא מבין את הדברים העומדים מאחורי המלים הוא אדם נאיבי או ``מתנאב`` (תחדיש לשון שלי), אתה אומר את אותם הדברים של הנשיא, אך בצורה יותר ברורה יותר ישירה, ולגבי הערבים שעובדים בבניין, אתה צריך להודות לכל ערבי שעבד אי פעם בבניין (כולל אותי) על כך שבזכותם נבנתה המדינה. ואל תציג כאן דוגמאות של חבלה בזדון במערכת הביוב, הדוגמא שלך מסריחה תרתי משמע. אבא שלי בנא את מחצית העיר כרמיאל, ורוב רובן של השכונות החדשות בצפת. שלא לדבר על דניה בחיפה ועוד ועוד... זה מאוד מעליב.. אך אני לא נעלב מאדם כמוך, חבל על הזמן

למעלה