לכל מי שנשאר לו כוח לאחר סוף השבוע הינה הלינק לשיר הקטשופ אפשר ללמוד את הריקוד ולהיות מוכן לתוצאות
ע עוף ה חול New member 15/12/02 #1 לכל מי שנשאר לו כוח לאחר סוף השבוע הינה הלינק לשיר הקטשופ אפשר ללמוד את הריקוד ולהיות מוכן לתוצאות
ג גילית. New member 15/12/02 #2 מבקשת עזרה, הבן שלי הוציא את האוזני איך מחברים את האוזניות למחשב, איפה החור של זה? הסתכלתי מאחורי המחשב, ואין לי שמץ מושגגגגגגגגגגגגגגגגג אודה למי שיכול לעזור שיעזוררר גילית
מבקשת עזרה, הבן שלי הוציא את האוזני איך מחברים את האוזניות למחשב, איפה החור של זה? הסתכלתי מאחורי המחשב, ואין לי שמץ מושגגגגגגגגגגגגגגגגג אודה למי שיכול לעזור שיעזוררר גילית
ע עוף ה חול New member 15/12/02 #4 יש ..... במחשב כרטיס קול את הכרטיס תוכלי לזהות אם תסתכלי מצידו האחורי של המחשב שם תגלי כרטיס עם 2 או 3 חורים עגולים תנסי לחבר את האוזניות לחורים האלה באחת מהם בטח תוכלי לשמוע
יש ..... במחשב כרטיס קול את הכרטיס תוכלי לזהות אם תסתכלי מצידו האחורי של המחשב שם תגלי כרטיס עם 2 או 3 חורים עגולים תנסי לחבר את האוזניות לחורים האלה באחת מהם בטח תוכלי לשמוע
מ מרי-לו New member 15/12/02 #5 את האוזניות מחברים לרמקולים אם אני לא טועה בכל אופן אצלי זה ככה... בוקר טוב לכולם/ן
מ מוכנה לתת רק חיוך New member 15/12/02 #3 הלינק הזה.... היה "קו הזינוק" שלי... והוא מוקדש למישהו שחשוב לי... מכל ה-