לכל מי שמתנגד לשחרור ברגותי

evglev1

Well-known member
מנהל
אבו מאזן מונע 20 שנה בחירות ביהודה ושומרון. הוא גם יודע למה- חמאס ישתלטו על הזירה בתוך שניות. סליחה, הם אפילו לא חייבים בחירות. ימים או שבועות אחרי שהראיס הקשיש ימות, הם יזרקו את כל אנשי פת"ח מהגגות כמו שעשו בעזה. ואז, המצב (כולל ירי רקטות למרכז הארץ) יהיה גן עדן לעומת מה שקורה היום. על אף שהפת"ח אינם ציוניים ואף חבורה של רוצחים שפלים ונתעבים, עדיף ברגותי. הוא, דחלאן ודומיהם ריאליסטים ומבינים את מגבלות הכוח. מה עדיף, חמאס ששחט את בני עמינו בדרום, הג'יהאד האיסלמי שכפוף לאיראן? לא יהיו שם שבדים.
ברגותי מבין את מגבלות הכוח? הרי הוא פתח באינתיפאדת אל אקצא וטען שימשיכו להילחם עד שניסוג מכל יש"ע חד צדדית וללא תמורה כמו מלבנון. ברגותי גם היחיד שבחמאס מכבדים ויכול לאחד את הפת"ח והחמאס לשלטון אחד תומך נוח'בות שיחכה בסבלנות לבצע את השבעה באוקטובר באזור גוש דן בהזדמנות הראשונה. נראה שאני קורא את הנרי ולא אותך, כי ברגותי בהחלט עוד יגרום לנו להתגעגע לערפאת. האמת עד ה-7.10.2023 הנייה היה ילד טוב ירושלים בהשוואה לברגותי. מה שהנוח'בות עשו ברגותי עשה טיפין טיפין במלחמת אוסלו. ברגותי עוד עלול להגשים את המשאלה של איהד תמימי ולשבור את שיא ששת המיליונים של היטלר, ודווקא את השיא בספר השיאים של גינס יסמכו לרשום.

ביטניקט

Well-known member
אבו מאזן מונע 20 שנה בחירות ביהודה ושומרון. הוא גם יודע למה- חמאס ישתלטו על הזירה בתוך שניות. סליחה, הם אפילו לא חייבים בחירות. ימים או שבועות אחרי שהראיס הקשיש ימות, הם יזרקו את כל אנשי פת"ח מהגגות כמו שעשו בעזה. ואז, המצב (כולל ירי רקטות למרכז הארץ) יהיה גן עדן לעומת מה שקורה היום. על אף שהפת"ח אינם ציוניים ואף חבורה של רוצחים שפלים ונתעבים, עדיף ברגותי. הוא, דחלאן ודומיהם ריאליסטים ומבינים את מגבלות הכוח. מה עדיף, חמאס ששחט את בני עמינו בדרום, הג'יהאד האיסלמי שכפוף לאיראן? לא יהיו שם שבדים.
רק מפגר שמאלני קיצוני עם תעודות תומך בהנהגת רב מחבלים רצחני כמו ברגותי. אבל במקרה שלך זה לא מפליא אותי כלל. למעשה שום דבר כבר לא יפליא אותי לגביך.

evglev1

Well-known member
מנהל
רק מפגר שמאלני קיצוני עם תעודות תומך בהנהגת רב מחבלים רצחני כמו ברגותי. אבל במקרה שלך זה לא מפליא אותי כלל. למעשה שום דבר כבר לא יפליא אותי לגביך.
זאת בדיוק הייתה הגישה של צ'מברלין, חושבים שהוא היה נאיבי כמו רבין ז"ל לפני 30 שנה, אבל יש יותר סבירות שהוא דווקא חשב שבין היטלר לסטאלין, היטלר הוא הרע במיעוטו והוא לא רצה להביס את היטלר, כדי שיישאר כמשקל נגד לסטאלין.

אביב 2019

Well-known member
דורי 1981 -א.לברגותי הייתי קובע עונש מוות רטרואקטיבי.כלומר-
ממיר את 5 מאסרי העולם שלו לעונש מוות כעת.
ב.הפייק פרגמטיזם הזה הוא רעה חולה של השמאל.
ברגותי בן מוות,לא ישוחרר לעולם.לא מעניין אותי כמה הוא
אהוד אצל שונאי ישראל בארץ ובחו"ל.

evglev1

Well-known member
מנהל
נכון ברגותי הוא ההיטלר של המאה ה-21 והיה צריך לקבל עונש מוות על פי דיני הנאצים ועוזריהם כמו אייכמן.

Harrington

Well-known member
מנהל
אפשר לשלב בין הגישות שלכם. לשחרר את הכלב, לחכות שיירצח עוד כמה יהודים ו/או ישראלים, לעצור אותו מחדש תוך סיכון חיילינו, ואז להשית עליו עונש מוות בגין מקרי הרצח החדשים שביצע או הורה לבצע.

יש מינוס אחד קטנטן של כמה חיי אדם שיילכו פייפן בשביל השילוב, אבל היי, אין כמו אחדות מקודשת ובמסגרת נכון לנסות לחפש דרכי פשרה ושילוב ;-).

אביב 2019

Well-known member
המשך-כל עוד ברגותי חי ופעיל,הפלסטינים ממשיכים את
הפנטזיה שברגותי ימשול בהם.הגיע הזמן לסדר לברגותי
"תאונה" סופנית.

ביטניקט

Well-known member
"תאונה" סופנית.
הגיע הזמן להוציאו להורג ביחד עם הנוח'בות. נגמרו התירוצים של השמאלנים שיש חטופים חיים בעזה שהם "חוששים" לחייהם אם נוציא להורג את הנוח'בות.

evglev1

Well-known member
מנהל
"תאונה" סופנית.
כן גם אני לא הבנתי איך למישהו שמהווה איום גם לנו וגם לאבו מאזן, לא ארגנו איזו תאונה קטלנית בכלא, אם כבר לא היה לנו את האומץ להוציא אותו להורג כנדרש.

הפרבולה1

Well-known member
מה שהביא את אסון ה 7 באוקטובר היה האובססיה של השמאל למצוא פרטנר בכל מחיר , פעם זה היה ערפאת אחר כך אבו מאזן , אחר כך יחיא סינאוור עכשיו ברגותי .... אולי הגיע הזמן שתפסיקו לחפש פרטנר שישמור עלינו מפני הברברים מסביב ? רק צה"ל וכיבוש שטחים חיוניים ישמרו עלינו !

אגב אחד הלקחים של ה 7 באוקטובר זה ש"כיבוש" הוא חיוני לבטחונינו בניגוד לשטיפת המוח שעשו לנו במשך שנים , זה כולל את עזה יו"ש רמת הגולן, דרום לבנון , פסגת החרמון ( לא מהנילוס עד הפרת אלה מהים עד נהר הירדן )

למעלה