לכל מי שמתגייס ופוחד מ...

• פותח הנושא sn310
  • פורסם בתאריך

sn310

New member
לכל מי שמתגייס ופוחד מ...

רק רציתי להוסיף לכל מי שמתגייס ופוחד ממקלחות צבאיות ש... א.זה כיף.. (סתאאם) ב. זה לא כזה נורא כמו שזה נמשע, לא קורה כלום ואין ממה לחשוש. עברתי את זה ואני עדיין עובר את זה. זה לא נורא לא קורה לכם כלום, אלא אם אתם ממש מראים את זה שאתם בקטע. אין ממה לחשוש. נכון שכולם חוששים מזה לפני הגיוס וגם אני חששתי אבל לא קורה כלום וזה בסדר גמור.

יודיX3

New member
אשמח מאד מאד מאד

אם תכתוב את אותה הודעה, (ואשמח אם אפילו תוכל להרחיב) בפורום "צבא וגאווה" אותו אני מנהל. סיפור המקלחות מטריד הרבה גייז לפני הגיוס- וזה יעזור הרבה!

sn310

New member
עזרה..איך עושים במחשב ש..

איך אפשר לעשות במחשב סוג של התנתקות שאם מישהו נכנס דרך המחשב שלי לאתר תפוז לא יוכל לדעת על הפורום.. זאת אומרת שהשם שלי לא יופיע בעמוד הבית. ושלא יהיה ליד זה קיצור דרך להכנס לפורום.. בקיצור כמו שאפשר בוואלה לעשות התנתק ואז שם המייל שלי לא יופיע . חשוב לי שלא יראו את זה כל מי שנכנס למחשב אצלי על הפורום.

יודיX3

New member
תיקון קטן

התכוונתי "יציאה מהמערכת" (זה קרוב למקום שמכניסים שם וסיסמא) בהצלחה.

dkey

New member
כמדומני שאם תלחץ למעלה משמאל על

יציאה מהמערכת תשיג את מבוקשך.

בבון35

New member
צריך גם לגרום למערכת הוינדוס

למחוק את ההגדרות שלך.אין לי מושג במחשבים,אבל תנסה גם להכנס להגדרות.

בבון35

New member
שכחת להוסיף- שבשביל הומו

זה כמעט גן עדן להיות מוקף גברים ועוד לעבור אתם חויה בעירום. במחשבה שלישית- שחוץ מהעירום, רב הדמיון להומו בישיבה... או שלא...

sn310

New member
לא כ"כ הבנתי אבל...

אם הבנתי נכון אז התכוונת לישיבה שלומדים בה תורה או ישיבה על כסא?? אני טיפה בלונדיני... בכל מקרה נראה לי שלנו יותר קשה להיות עם בישיבה. כי שם תמיד יש את ההוא שהוא צדיק, בחור טוב, גם נראה טוב וכ"כ תמים עניו וממש מלאך. פגשתי אחד כזה בבית כנסת שלי בשבת לפני שבועיים ופשוט לא יכולתי להיות מרוכז כל התפילה. לא הסרתי ממנו מבט כל התפילה, כשפגשתי אותו מחוץ לתפילה ו"התעכבתי" כדי לראותו בפעם האחרונה (הוא היה אורח בשבת) חיכיתי בחוץ ואז אמרתי לו שבת שלום וזה הזכיר לי שכבר שנתיים לא היו לי כאלה פרפרים בבטן כשדיברתי עם מישהו. בכל מקרה לא כ"כ הבנתי את הקטע עם אדם וחווה- למה התכוונת? אתה חייל או בן ישיבה?

בבון35

New member
לא זה ולא זה. אני סימתי לעשות

מילואים! בקשר לבחור ההוא,אז מה היה בסוף? אמן ותרשה לעצמך. תזהר מחדירות בכל מקרה.גם אצל הומו דתי-לא נותנת עד שמתחתנת! בהצלחה!

sn310

New member
אני לא יכול לשכוח עדיין את ה..

אני לא יכול לשכוח עדיין את החבר שלי מהצבא... אין לי את היכולת להתחיל משהו חדש כי הוא אצלי בראש כל הזמן. חוצמזה שפחדתי להתחיל עם הדוס החתיך מהבית כנסת.. הוא היה רק אורח שמגיע להתארח אצל מישהו מהבית כנסת. אני בטח אראה אותו בחגים כי אז הם יבואו להתארח שוב. הייתי השבוע בבני-ברק ולא ידעתי שיש שם כמה צעירים חתיכים. חשבתי שכולם שם מג'ויפים כאלה.. זה הפתעה בשבילי. מקוה שלא העלבתי בני-ברקים.

בבון35

New member
תסתכל להם בעינים.תמצא את המבט.

את המבט החוזר ואת ההבעה בעינים. תזכור לא לתת יותר מדי פרטים על עצמך ותזכור- שאם אתה מתביש,גם זה שהיה אתך לא יצעק זאת ברחובות...

sn310

New member
איזה מבט...

איזה מבט.. אני לא מתכוון בשנה הקרובה לחפש מישהו... הכאב הזה לא יאפשר לי... חוצמזה שאני תמיד לא מחפש במקומות הנכונים. אני הולך לפעמים עם חבר שלי טוב לאיזה בר של הומוהים בתל אביב אבל אף פעם לא מתחיל.. לא יודע, זה לא הפחד שלא ירצו אותי כי ברוך ה' אני נראה טוב (איזה שחצן) אבל אני לא אוהב להתחיל במקומות כאלו. שונא בליינד דייט!!זה כ"כ מעצבן. אני תמיד מעדיף שאני אכיר מישהו דרך התפקיד שלי בצבא או במקום שבו אני נמצא עם אותו אדם כמה זמן.. אני לא אוהב להתחיל עם מישהו רק בגלל המראה. חשוב לי גם להתבונן בו מהצד.. להכיר... אני לא אוהב להתחיל ואח"כ לגלות שזה לא מה שאני צריך... אוי גוד... כמה זה קשה... מצד אחד אני רוצה משהו אבל מצד שני אני מאוד חושש.. אני לא אוהב להתחיל דברים מאפס.. מלהכיר מישהו, לדבר איתו שעות.. סליחה שנפלתי עליך ככה זה פשוט ישב לי על הלב..

My Identity

New member
אבל האם באמת יש סיכוי שזה יקרה?

גם אני שותף לרצון הזה, להכיר מישהו תוך כדי מהלך החיים. לצפות עליו מרחוק תקופה, לפתח איתו קשר ידידותי בהתחלה ואז להמשיך הלאה. אבל אני מיום ליום מגיע להבנה שזה לא אפשרי. אותו בנאדם שתפגוש כמעט ובטוח שלא יהיה שותף לנטיות המיניות ולרצונות שלך, ואז אתה רק מכין את עצמך להתאהבות ההכרחית בסטרייט שרובנו עברנו. כל כך הרבה אנשים משתוקקים לאהבה, אבל לא מוצאים אחד את השני או שמוצאים ופוסלים על זוטות. נראה לי שכמות הרצון והצורך באהבה בעולם גדולה מסך האהבה.

למעלה