לכל מי שמתארגן פה..

tiger

New member
מסיבות של אנינות טעם ואסטטיקה

קודם כל זה לא נעים לעשן זרעים וזה מה שקורה אם לא מפרידים בזמן את הזכרים. את הג'רס ההודי מכינים רק מזכרים ואתם יודעים כמה שזה חזק. בעולם המודרני אנשים פיתחו אנינות טעם וחוש מפותח לאסטטיקה.אוהבים לעשן פרחים יפים וגדולים נקיים מזרעים כמה שיותר מפותחים. זה לא הופך את הזכרים לזבל...רק ללא רצויים למגדל הביתי.חלק מהעישונים הכי מפילים שהיו לי היו תוצאה של גרס מלא בזרעים.אז עובדים קצת יותר כדי להפריד את הבילתי רצוי מהמצוי ,אף אחד עוד לא מת מקצת עבודה קשה
אני לא ישכח פעם איך אני ועוד חבר זרקנו לפח אשפה בתא שקית זבל ענקית מלאה בעלים...רק אחר כך שמעתי שאפשר לעשות מיזה אלף אחת מטעמים ואפילו חשיש.נו טוב,קפרות. t

גם את הירקות והפירות מרססים

לכל מי שלא ידע או שסתם חשב לתומו- הירקות והפירות שאנחנו אוכלים מלאים חומרי הדברה וריסוס מכל סוג. חשיש זה גם ככה לא טוב לנו, אבל אם אתה מודאגים מחומרי הרסס- הדגה שלכם כעת הוגדלה. ולמי שלא יודע גם את זה- חומרי הדברה זה רעל. מן הסתם החומר נוהג להרוג את כל הטפילים והחרקים למיניהם שמתחרים על האוכל שלנו. אבל הם יצורים חיים בדיוק כמונו, למרות השוני במבנה והכל. אז למה שזה לא יהיה רעל לנו? זה כן. כמובן שאלה מינונים קטנים יחסית שלא מזיקים או הורגים באותו הרגע. אך הגוף לא יודע לפרק את הרעל ולכן הרעל נאגר בגופנו, ועם הזמן יכול לגרום לגידולים סרטניים ושאר מחלות נוראיות. אז מה אני בעצם מנסה להגיד כאן? תשדלו לקנות ירוקות מהסוג שאתם יכולים להיות בטוחים שגודלו ללא ריסוס וכו'. זה קשה, ויש כאלה שינסו למכור לכם לוקשים (שקרים ולא איטריות..), אבל על הבריאות שלכם אתם חייבים להתעקש. מכסימום תגדלו מלפפונים בגינה.... מה רע?

sheda0ktana

New member
צודקת, הרעלים בעיקר ליד הקליפה

ואצלי בבית, באופן ספציפי, אנחנו אוכלים רק פירות וירקות אורגניים. אולי זה יסביר למה אני כל כך רגישה לדברים שהם לא אורגניים, כי הגוף שלי כבר די נקי מכל הרעלים האלה...

tiger

New member
מה באמת?

אנשים כאן מיתעצלים לגלגל ג'וינט כי זה הרבה עבודה אז אתה בא להגיד לי שאתה "שוטף ומקלף'...פרס הסטלן השקדן מגיע לך. כולנו אוכלים רעל בכמויות וכניראה שגם מעשנים אותו.זה לא גורם להזיות רק לסרטן. t

שמתשמ

New member
אז ככה

יש ויש באיזור ירושלים יש גראס מרוסס(לצערי במלא חרא) ובתל אביב יש חרא חומר אבל לא מרוסס(לפחות לא נפלתי על אחד) בדרך כלל מה שאנשים מגדירים מרוסס זה מהטעם של הדשן(עם אה לא שוטף את האדמה כחודש לפני הקציר יש את הטעם של הדשן) אבל יש גם מרוסס הסיבה היחידה שהחומר מרוסס זה כדי שחרקים לא יגעו בזה עם אתה חושבים שזה בשביל שהיה סטלה חזקה יותר אתם טועים חומר איכות ללא ריסוס וללא דשן יענו 100% נקי מחרא יעלה לכם מקסימום 20 שקל יותר. אני אישית מעשן גידולים בייתים שלי ושל חברים שעושים ישיבה(כמעט כול יומים), ואני יכול להגיד שוייט וידו תוצרת הארץ חזק אבל לא כמו באמסטרדם-למה כי באמסטרדם יש מעבדות לגידול של סוגי גראס סונים בגלל זה הם כול כך חזקים ו"טעימים". פעם חבר שלי קנה מאמסטרדם דשן מיוחד לגידול גראס והדשן הזה היה מחזק את ה-THC והחומר היה מפוצץ.(לצערנו נגמר הדשן) ורק שתדעו כל סוג שאתם תגדלו בבית היה יותר חזק ממה שאתם תקנו(פי 10) --ואני אומר מניסיון בקשר לכל מה שכתבתי--

למעלה