לכל מי שמתארגן פה..

ראםJarasMan

New member
לכל מי שמתארגן פה..

אתם לא חושבים שהריסוס דופק לכם ת'מוח? אתם מבדילים בין חומר מרוסס או לא? אני בסרט רציני בגלל זה, אני יודע שכמעט כל שקית שהיום מוכרים (לפחות בראשון\לוד ועוד כמה מקומות שיצא לי לבדוק) מרוססת בקיי 300 או קוטל חרקים אחר, תחשבו על זה ככה- למי שווה למכור לכם צמח שהוא עבד עליו קשה והשקיע בו הרבה זמן בחמישים שקל? לא שווה לאף אחד. הצמח שהסוחר מגדל בשביל עצמו לא מרוסס, אכפת לו מהבריאות של עצמו. אבל לכם הוא נותן צמח מרוסס בקיי 300!! גם כי זה עושה סטלה יותר חזקה, גם כי זה מבריח לו חרקים מהצמח וגם שמעתי שזה מזרז את הגדילה. זאת הסיבה העיקרית שבשבילה אני רוצה לגיליזציה, מלאה! מה אתם חושבים?

flashdani21

New member
אם הזמן

כבר למדתי לזהות מתי זה מרוסס ומתי לא לפי הריח בעיקר, לריסוס יש ריח שונה מגראס שלא רוסס!! בקיצור פשוט תתחיל לגדל לבד אם אתה רוצה להיות בטוח במאה אחוז שזה לא מרוסס אם תגדל נכון תוך כמה חודשים יהיה לך צמח לתיפארת

ראםJarasMan

New member
לא חידשת לי כלום אחי

אני גם יודע להבדיל אם זה ריסוס או לא.. אבל בתקופה האחרונה אי אפשר למצוא משהו שהוא לא ריסוס. אני לא רוצה לגדל, כי אין לי חודש אפילו לחכות לזה.. אני אמור להתחיל את ההפסקה הכי גדולה שהייתה לי בחיים.

j i m m y

New member
בולשיט. תפסיקו עם קונספירצית ה K300

כבר ! אין דבר כזה .. תבינו ! חלאס ! יש גראס שמיובש ככה, ויש גראס שמיובש אחרת. K300 לא מגביר את הסאטלה ולא בטיח, ואל תנסו את זה בבית, כי זה רעל. ואף אחד לא מרסס K300 על צמח, כי זה הורג את הצמחים ! אין דבר כזה. צריך להרוג את מי שהתחיל להפיץ את השמועה המטומטמת הזאת. והרי סיפור שמדגים את הקישקוש הזה - לפני זמן לא רב גידלתי לי צמח רענן, ייבשתי אותו, והלכתי לחבר לעשות עישון. הצמח שלי בחיים לא ראה דשן, ריסוס כזה או אחר או כל צורה אחרת להדביר חרקים. מה שנקרא "גראס אורגני". עשינו שאכטה, ואחרי כמה דקות, הבנאדם עושה לי "בו'נה, אחי, הגראס הזה מרוסס אחו-שרמוטה !!". החלטתי לא להגיד לו שאני גידלתי את זה, ולהגיד לו שזה סתם קונספירציה מטומטמת שמשהו המציא ואין לה שום קשר במציאות. והוא, התחיל להתווכח איתי ! התווכחתי איתו איזה חמש דקות עד שבסוף נשברתי ואמרתי לו שאני גידלתי את זה ולא הוספתי לזה כלום. הבנאדם השתתק. מה אנחנו למדים מזה ? שאין דבר כזה גראס מרוסס ! שכמעט לכל צמח יש ריח אחר. הצמחים שאני עכשיו סיימתי לייבש - לאחד מהם יש ריח חמצמץ יותר, לאחד מתקתק יותר, זה משתנה ! אני לא מאמין בגראס מרוסס.

מ ח י י ך

New member
ג'ימי

אתה מגרה אותי... אני עוד עלול לשאול אותך: אצלי או אצלך ? (להוריד ראש, להוריד ראש) :)

ראםJarasMan

New member
למה אתה סתם מדבר??

אתה לא יכול להגיד שאין דבר כזה גראס מרוסס על סמך זה שמישהו אמר על הגראס שלך שהוא מרוסס וטעה.. לא התארגנת, לא בדקת, לא ראית צמחים של אנשים אחרים! ואתה עוד אומר שזה הורג את הצמח שבעצם בחיים שלך לא ריססת צמח או ראית צמח מרוסס- ככה שאתה לא יודע אם זה הורג את הצמח! אתה לא יודע על מה אתה מדבר.. אז פשוט תחשוב על תגובה שאתה כותב אותה. ד.א- אני לא מבדיל לפי הריח, אני מבדיל לפי הטעם ולפי סוג הסטלה.

ראםJarasMan

New member
סידרתי את זה כדי שתבין שזאת חתימה

מצד אחד אתה מסכים עם זה ומצד שני החתימה שלך היא סיסמא דתית..

j i m m y

New member
אני לא סתם מדבר.

התארגנתי, בדקתי ראיתי צמחים של אנשים אחרים. ריססתי צמח, רק בשביל לראות מה זה יעשה, ותוך שעה בערך הצמח מת. פשוט ז"ל. אני כבר אמרתי, לכל צמח יש את הסוג סאטלה שלו ואל הטעם שלו.

ראםJarasMan

New member
מזה ז"ל? הפרחים נהרסו?

אולי מרססים את הבאצים והתפזורת אחרי הייבוש.. ואיך אתה מסביר גראס שיש לו טעם כימי ושאתה מעשן באנג אחד ואתה כבר בסטלה? או גראס שאתה עושה 2 באנגים ואתה בסטלה לכל היום? זה פשוט לא הגיוני העוצמה הזאת.. במיוחד שאתה יודע שזה מגיע מערבים, מה שגורם לי לא למסוך על הגראס הזה.. ועוד משהו- אם יש על הבאצים כתמים לבנים שיורדים עם מים? מה זה אומר?

j i m m y

New member
../images/Emo6.gif מענין מה תגיד שתגיע לאמסטרדם

חחחחחחחחחח אתה ממש מצחיק.. מהגראס שלי אתה יכול לדפוק ראש אחד ואתה בסאטלה לכל היום.. זה פשוט גראס משובח ! אני מנסה לחשוב מה יקרה אם תעשן Haze או ICE.. יש פשוט זנים טובים יותר של גראס! ותתפלא, העוצמה הזאת הגיונית. וזה ממש חסר אחריות להגיד שזה "לא הגיוני העצמה הזאת". אם לגראס יש טעם כימי, אז זה סימן שלא יבשו אותו טוב! גראס מקבל טעם מתכתי/כימי כי הוא יובש מהר מידי (בתנאי אקלים גרועים - לחות וכו'). ובקשר לכתמים הלבנים על הבאצים - אל תשכח שהגראס הזה גודל במדבר, והאבק+מי השקיה פשוט עושים כתמים של בוץ לבן על העלים.

ראםJarasMan

New member
הלואי ואתה צודק!

דבר ראשון- אני לא חושב שהעוצמה הזאת הגיונית לגידולים שהערבים מגדלים בארץ, אני לא מאמין שהם מייבאים זרעים, אני לא מאמין שהם מוכרים חומר איכותי. דבר שני- הגראס הזה עובר הרבה חום ושמש ומאבד הרבה מהטי אייג' סי שלו, ככה שזה לא הגיוני שהוא נשאר כזה חזק. והטעם, אני טעמתי גראס מגידול ביתי שיובש בחובבניות ועדיין הטעם שלו היה שונה מאוד מהגראס שאני מכנה "מרוסס" (המילה שאתה כל-כך שונא).

tiger

New member
אתה פשוט לא מבין כלום

צר לי לומר לך את זה אבל אתה פשוט לא יודע להנות מהסטלה.חבל על כל שכטה של חומר טוב שאתה קונה.ולמה אתה מדבר לא יפה על ערבים?אם לא הם בכלל לא היה לך מה לעשן כאן.למה ניראה לך שמכל הצפונבונים שמגדלים הידרו היית יכול להיסתדר...אולי חצי יום.חוץ מיזה בהידרו ובגידולים הביתיים דוחפים מיליון כימיקלים שאתה בכלל לא יודע,שיצמח מהר,שיגדל פרחים גדולים,שיתן בראש.כל אחד שלמד להגיד K300 וקורא היי טימס חושב שהוא ד"ר קאנביס. t

ראםJarasMan

New member
יכול להיות שטעיתי..

אבל עם הגישה המתנשאת הזאת לא תגיע רחוק.. שמעת אותי אומר על עצמי שאני מבין? אמרתי על מישהו שהוא לא מבין?? בחיים לא קניתי בצפון תל-אביב או אנה עארף איזה צפונבונים אתה מדבר, כי אין לי קשר למקומות כאלה של עשירים.. תאמין לי שאני יודע להנות מסטלה, שאני מעשן גראס שקטפתי- אני נהנה, אני משוחרר, אני בסבבה אחושרמוטה.. שאני מעשן גראס שנקנה מהסוג שאני קורא לו "מרוסס" הסטלה היא כבדה ולא מזכירה לי את הסטלות מהגראס שפעם היו מוכרים, שבהם גם נהנתי..

tiger

New member
וביום זה לא ממסטל כמו בלילה ולהיפך

אני לא יודע מה לא אמרת אני רואה מה כן. ניכנסת לכאן עם הודעה שמימנה אפשר לחשוב כבר מי יודע מה.איזה דראק מרוסס אנשים מעשנים כאן.אני טוען שאין חיה כזו גרס מרוסס וזה הכל סתם אגדות שילדים כמוך עוזרים להנציח.מי שיקרא את ההודעה שלך רק צריך לעשות לה קומנד קופי ולישלוח לאל סם וכולה למה?כי הסטלות שיש לך היום לא כמו אלה של פעם?אתה לא קולט כמה הטענה הזו שלך מגוחכת ואי אפשר לבסס עליה כלום?כדי לדבר על גרס מרוסס צריך בסיס של נתונים אמיתי ובדיקות של מעבדה.אתה יכול ליקרא למה שאתה רוצה מרוסס זה עדיין לא אומר כלום חוץ מיזה שאתה מושפע משטויות שאחרים מדברים.תראה לי הוכחה אחת שריסוס גורם לתופעות שאתה מדבר עליהן,הרי גם את האוכל שלנו מרססים ואם אתה חושב שזה שאמא שלך שטפה לרגע את המישמיש במיים זהוא יצאו מימנו כל הכימיכלים אתה טועה,אנחנו אוכלים את אותם כימיכלים יום יום בפירות ובירקות ואם זה היה כל כך מסוכן זה לעולם לא היה מקבל אישורים ממישרד החקלאות/בריאות וכן הלאה.מגדלי הגרס,לא שמעניין אותי לרגע להגן עליהם או על המיקצוע שלהם אבל כן מעניין אותי להגן על הקוראים של הפורום הזה מימידע שגוי,שלא קיים במציאות אלה במוח ההזוי של אחד הגולשים שמציג אותו כאילו מדובר בתורה מסיני ועובדה קיימת. הגרס ש"אתה קורא לו" גרס מרוסס הוא סתם גרס,שונה מימה שהיה לך פעם ביג דיל.כל עונה יהיה לך גרס שונה תיתכונן לזה.כל תקופה בחיים הסטלה תיראה לך אחרת וכל קניה תביא לך משהוא אחר.ככה זה ב... חבל סתם לפזר מיידע שאין לו בסיס לפי כל מיני תחושות שאי אפשר להסיק מהן כלום על כלום. הפורום הזה קם כדי לנסות ולשים קץ לכל מיני אגדות לא מבוססות כאלה לא כדי לעודד אותן. t

j i m m y

New member
../images/Emo45.gif

וואללה טייגר לא חשבתי על ההשלכה הזאת לגבי הפירות והירקות שאנחנו אוכלים, אבל יפה !

DE MONEY

New member
אחי אתה לא צריך לזרוק משפטים יפים

כי בתוח מה שאתה אומר יש הרבה שטויות אני יסביר אין שעלה של גראס מרוסס או לא יש דבר כזה מחקרית נתחיל מיזה היה הרבה פעמים בעיתון פרסום כזה ושונה אז תבין את לא מגן על הפורום והפרום לא מגן אליך רק תבין מה הבן אדם מנסה להגיד ותרא שעם איתה מבין יותר אז לא האינו אומרים את זה עכשיו בקשר לג"ימי אני אוהב את הרעיונות שלך לבקוך אבל הכל כבר מוחח אנשים פתחו עיתון מידי פעם ולא נריב ותעמין לי שכתבי עיתון מעשנים לפנים

j i m m y

New member
כתבי עיתון לא יודעים הכל.

זה שבנאדם כותב בעיתון זה לא אומר שהוא יודע בבירור מה שהוא אומר. ע"ע שרון מולדאבי.

sheda0ktana

New member
סליחה שאני הורסת את הפרטייה (שוב)

יש גראס מרוסס. אבל בואו נתחיל בכמה עובדות כמו שטייגר אוהב, כדי להוריד את הטונים של הויכוח: א. אני לא ילדה מתלהבת. ב. עישנתי כל מיני עשבים בכל מיני מקומות. ג. נכון, בזמן האחרון יש הרבה חרא מרוסס ולא חקרתי למה ואיך ולא המצאתי תיאוריות, פשוט עברתי דילר. אז ככה, כמו שג'ימי אמר (או לא ג'ימי, אבל מישהו עשה ניסוי בריסוס) - גראס מרוסס זה גראס מת. וככה הוא באמת נראה. כבר יצא לי יותר מפעם אחת לקנות שקית ולבוא הביתה (אני מהביישנים שלא נעים להם לבדוק ליד הדילר, מה לעשות, בגלל זה אני אוכלת אותה פעם אחר פעם, והם מאבדים קליינטית טובה). אז כבר יצא לי להגיע הביתה ולגלות ענף מדובלל וחום ומגעיל. כשמדליקים את זה יש לזה ריח של שריפה בבית חרושת וכשטועמים את זה מתקמטים כל הפנים. כשמעשנים את זה עולה מזה עשן לבן מסריח וכשמתמסטלים מזה מקבלים טריפ חזק של כמה דקות, אחורי זה כמה דקות להרגע ואז כלום, ובד"כ גם כאב ראש דפוק ומגעיל ביום שאחרי ועוד כל מיני תופעות מאד מדאיגות. כן, החומר באמסטרדם חזק ושופך, אבל לא בצורה כזו. ובארץ אין את הדבר הזה. כשאני מקבלת סטאש חום, מצחין, יבש שדופק לי את המווח, אני יודעת שיש לי ביד חרא. וחוץ מזה שלצערי יש לי ידיד טוב שהחליט לעבור לצד המחלק, ואני *יודעת* שהוא מרסס, אדרבא, הטיפש חושב שאם זה לא מרוסס זה חרא של חומר. לך תתווכח עם ילדים מתלהבים... ובנימה אישית לטייגר - אחת הבעיות עם אגדות מופרכות זה שאנשים מאמינים להן. אולי פעם לא היה באמת גראס מרוסס, אבל מישהו האמין לזה והתחיל לרסס, והיום זה כבר לא אגדה, לצערנו.

למעלה