לכל מי שמשחק MADDEN 07

Quantum2

New member
לכל מי שמשחק MADDEN 07

תגידו, באיזה רמה אתם משחקים ואיך אתם מכוונים את הסליידרים וכמה זמן לרבע? כי כרגע, בALL MADDEN שוחטים אותי, וב- ALL PRO אני שוחט את כולם. ו-5 דקות לרבע זה מעט מידי(בד"כ במשחק לכל קבוצה יש 60 מהלכים התקפיים- צריך לפחות 8 דקות ברבע כדי שזה יצא הגיוני עם סטטיסטיקות נורמליות). אם יש למישהו קובץ (SETTINGS) של סליידרים שהוא ממליץ אז שיתן קישור. בקיצר אנשים- תנו דיעה איך לעשות שהמשחק יהיה ריאליסטי ותחרותי(ולא שאני אקרע את NE 48-10 כשבריידי ממש מעפאן...בALL PRO)...

lirandr

New member
ALL MADDEN

4 דקות לרבע. 8 דקות זה כבר יותר מידי, זה יוצא כבר כמעט 40 דקות למשחק (כולל עצירות וכו').

RoyBehar

New member
יש לי את אותה בעיה ב2006

באול מאדן אני מקבל על הראש, באול פרו שולט ביריבים. לא מצאתי פיתרון לזה, חוץ מלהפסיד מידי פעם באול מאדן, ואז כשאני מנצח זה הרבה יותר כיף.

Quantum2

New member
שיניתי AI

אני משחק כרגע בALL MADDEN, 8 דקות רבע. שיניתי את הAI לטובתי. הורדתי את כושר החסימה של ההתקפה של המחשב, את הדיוק של הQB(צ'אד פנינגטון שרף אותי...), ואת הAWARENESS של ההגנה של המחשב, ושיפרתי הכל אצלי מעט. כרגע אני משחק בטוח, עם באפלו, טוחן יארדים על הקרקע, ומידי פעם זורק עם לוסמן, כמו שהבילס עושים, לא נותנים להתקפה להיות תלויה רק בו, כדי שלא יפסיד את המשחק, וההגנה שלי לא רעה. אין מה לעשות, מנסיון- צריך כל משחק לשנות קצת את הSETTINGS לכיוון הרצוי ובסוף מגיעים לעמק השווה, ומשחק תחרותי ומהנה

למעלה