לכל מי שמכיר אותי;-)

לכל מי שמכיר אותי;-)

עכשיו ארבע לפנות בוקר קצת קשה לי ללכת לישון , עוד מעט יהיה אור בחוץ. היה לי יום קצת קשה היום מבחינה רגשית אבל אני מאמינה שאם הזמן הכל יעבור וחשוב לי מאוד לשמור על קשר לבל יתנתק לו . לכן חברים וחברות יקרות שלי : בייבי, לי 28, ת28, אביב, דייב, דרגון סגול חתול כתום, עינת 1 תותי המתוקה , סקסופון , ליהי האחת והיחידה,המאהב..., חתול כתום, נשל הנחש,ליאור30, בועז 38, רונית^, סמדר ,תמי4, יניבי, דני*, שון*, רוני* רני ועוד כל מי ששכחתי לרשום את שמו לא לכעוס עלי אם כן אני אוהבת אתכם מאודדדד ואל תשכחו את זה ..... ה , ,

להכי מתוקה

שרוני מתוקה שלי לכל אחד מאיתנו יש את הימים הקשים לכל אחד מאיתנו יש את הרגעים שחושבים שנשברים לכל אחד מאיתנו יש את התחושה שאם אני לא אשמור על קשר אף אחד לא יעשה זאת על כל הרגעים האלה צריך לדעת להתגבר, לעבור אותם בראש מורם ולא מורכן. מתוקה שלי אם לרגע חשבת שתצליחי להתחמק ממני ולא לשמור על קשר אז טעית ובגדול. אני אוהבת אותך מאוד ולא אתן לך לברוח מחיי ליהי

לשרון

שרון המתוקה, (אמנם שמי לא נזכר ברשימת המובחרים - אבל בטח ללא כוונת זדון) רק רציתי להגיד לך שלכולנו מדי פעם יש ימים.... כולנו בעצם מחפשים ניחומים..להקל על הלב הלעיתים רועש ורוגש ולא יודע מנוח ולפעמים גם אין לו כבר הרבה כוח.. החזיקי מעמד חמודה בסוף כל יום יש יום חדש עם תקוות חדשות והתחלות חדשות.. ואיך מישהו פעם אמר לי ``היום אבוד כל מה שהתחלתי בו - לא הלך ! טוב שיש מחר, מחר - זו תמיד הזדמנות חדשה ! איזו המצאה נהדרת !`` ובנימה אופטימית זו... זכרי שאנחנו כאן לא רק לקטעים הנחמדים ולצחוקים אלא גם להחזיק את היד כשצריך ולתת לטיפה ואולי אולי קצת מעבר.. מעבירה לך קצת דבש ליום מתוק ונחמד

תפוח בדבש

סליחה סליחה סליחה וסליחה שלא רשמתי את שמך תודה לך על המילים היפות אוהבת אותך באמת

שרוני - זכרון

שרוני המתוקה, כבר מזמן הסבירו לי שלא תמיד מזכירים את כולם וכי אם לא מזכירים אותך אין זה אומר שלא סופרים אותך או מחשיבים אותך. לכן אל תקחי את זה כל כך קשה, אמנם נחמד להיות נזכר אך לא הכי חשוב. הכי חשוב זה להביא חיוך לפנים בוכיות ולהאיר עיניים כבויות ואני מקווה שכולם כאן בחדר עושים לך את זה ללא יוצא מן הכלל. ולסיום: ``אז מה אם היא לא אוהב/ת אותך, את/ה שווה פחות ? הפסדת? ואולי זו/ה הוא/היא דוקא, ששווה פחות ואולי זו/ה הוא/היא, דווקא שמפסידים ?``

סקסופון

New member
מתנה

שרוני! ברגע של הפוגה מהשגרה היומיומית, ביום הסגרירי והסתוי הזה; הסתכלתי מהחלון, וראיתי את השמש שולחת קרן אור דרך העננים האפרוריים, מתנה בשבילך. זה היה כתוב עליה. אוהב אותך

שרון כהן מאד נעלבתי

שרון איך אבל איך שכחת אותי ובטח שנעלבתי את כולם הזכרת רק אותי לא !!!! אני פגוע נפשית ומוריד דמעות על הכרית זהו !!

סתמית

New member
תגובה לתגובה

דן האמיתי השווה מכולם.... אל תסלח לשרון.....בעיני אתה בלתי נשכח....

למעלה