לכל מי שמכיר אותי הסתפרתי!!!!!!!!!!!!! יש לי שיער קצר!!!!!!!!!!!!!!!!!
A Alexco New member 30/1/03 #1 לכל מי שמכיר אותי הסתפרתי!!!!!!!!!!!!! יש לי שיער קצר!!!!!!!!!!!!!!!!!
M ManicStreetPreacher New member 30/1/03 #4 לא נעבור על כך בשתיקה! אני קורא לכל חברי וחברות נוער מרצ בהרצליה להקים אוהל מחאה על מפתן דלתו של אלכס בדרישה שיגדל את השיער חזרה לתלתלים!
לא נעבור על כך בשתיקה! אני קורא לכל חברי וחברות נוער מרצ בהרצליה להקים אוהל מחאה על מפתן דלתו של אלכס בדרישה שיגדל את השיער חזרה לתלתלים!
D dark side of the niv New member 30/1/03 #5 לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא זה היה כ"כ יפה לך...(אני לא יודע איך ניראה עליך קצוץ) אבל גם קצוץ יהיה בטח יפה עליך...
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא זה היה כ"כ יפה לך...(אני לא יודע איך ניראה עליך קצוץ) אבל גם קצוץ יהיה בטח יפה עליך...
A Alexco New member 30/1/03 #8 בהזדמנות זו אני מתנצל בפני ענת שהבטחתי לה שאני אקרא לה והיא תלווה אותי פשוט פחדתי שאם אני אחכה עד שהיא תבוא אני כבר אאבד את האומץ...
בהזדמנות זו אני מתנצל בפני ענת שהבטחתי לה שאני אקרא לה והיא תלווה אותי פשוט פחדתי שאם אני אחכה עד שהיא תבוא אני כבר אאבד את האומץ...
L lulla b New member 30/1/03 #9 לא סולחת לך! זה לא יעבור בשתיקה אלכס! אתה תראה!!! סתם... מתה עליך ומקווה שזה יצא יפה רק חבל שלא חיכית לי... אוהבת את כולכם!!!
לא סולחת לך! זה לא יעבור בשתיקה אלכס! אתה תראה!!! סתם... מתה עליך ומקווה שזה יצא יפה רק חבל שלא חיכית לי... אוהבת את כולכם!!!
N Nessa Culnamo New member 30/1/03 #11 מזל טוב אלכס !! מי יתן והשיוני על ראשך יהיה חיובי מהשינוינ במדינתנו ..... ( זה די רטורי !! ) נעה , סניף הרצליה
מזל טוב אלכס !! מי יתן והשיוני על ראשך יהיה חיובי מהשינוינ במדינתנו ..... ( זה די רטורי !! ) נעה , סניף הרצליה