לכל מי שלמד בהולנד

izikshalom

New member
לכל מי שלמד בהולנד

אהלן לכולם,בשעה טובה ומוצלחת התקבלתי ללימודי תואר ראשון באוניברסית tudelft יש לי שאלה קטנה שמעתי מחברתי ההולנדית שסטודנטים בהולנד מקבלים כרטיס נסיעות חינם בכל התחבורה הציבורית, האם זה תקף גם לגביי? פרט קטן:אנחנו נקבל ויזה על סמך חיים משותפים.

Fair game

New member
אהלן

בהצלחה בלימודים. לגבי הנסיעות לא ככ נראה לי אבל...שווה לבדוק אולי הם ממש נדיבים לסטודנטים :)

Salem

New member
כמה שאני יודע

סטודנטים במשרה מלאה, מקבלים כרטיס לנסיעות חינם באמצע שבוע...

מלפפiן

New member
זה נכון, אבל זה תקף רק לסטודנטים שלא עובדים

או לא עובדים משרה מלאה (יש גג משכורת) וכמו כן אני לא יודעת אם זה תקף לסטודנטים זרים (אולי רק לאזרחי האיחוד), הכי טוב שתשאל ישירות בארגון IB GROEP שאחראי על הלוואות סטודנטים, כרטיסי נסיעה ושאר ירקות. בהצלחה!

izikshalom

New member
אין הטבות לזרים

האתר IB GROEP אכן רושם שפריווילגיה זו ניתנת אך ורק לחברי האיחוד,כמה חבל וכמה מרגיז,כי כולנו יודעים כמה יקרה התחבורה הציבורית בהולנד.

Emc2

New member
Pretty sure it's only for Dutch Sutdents

None of my German/Spanish/French friends got one, no matter how hard they tried

izikshalom

New member
מה לגבי סטודנט שקיבל ויזה עקב parthnership

דרך אתר האינטרנט של הסטודנטים ההולנדים מצאתי שלמי שיש resident permit עקב parthnership מקבל את כל התנאים של סטודנט מהאיחוד.שווה בדיקה חוזרת

Emc2

New member
But

Why would a student from the EU studying in Holland have a resident permit? The whole point of the EU is that you can live in any country in the EU without the need to get visas all the time. Maybe they changed the rules. Knowing the German students that I had in my Uni, if they didn't get it, it simply wasn't possible. Again, maybe the rules have changed, but I doubt it.

izikshalom

New member
עדכון טרי לגבי ההטבות שלנו

חבר'ה למען הסר ספק תיכנסו ללינק הזה http://www.ib-groep.nl/International_visitors/student_grant/student_grant.asp בחלון שיפתח תיכנסו ל- Nationality chart (opens new window) תענו על השאלות לפי הסטטוס שלכם בהולנד ותקבלו תשובה חד משמעית! יש תנאים או אין תנאים. לי יצא שאני מקבל את כל התנאים גם הלווה ממשלתית וגם כרטיס נסיעות חינם

מלפפiן

New member
מעניין מאד, אתה יכול להביא לי את הלינק? פעם

אחרונה שרציתי להירשם לאוניברסיטה כאן הם טענו שלמרות שיש לי ויזה "זוגיות" אני נחשבת ל"לא אזרחית האיחוד" ולכן התנאים של ההולנדים/אירופאים לא תקפים לגביי. כבר אז זה נשמע לי תמוה שבעל דרכון פולני ממדינה x, יקבל תנאים יותר טובים ממני (שאני כבר גרה פה מספיק שנים) אבל לך תדע עם החוקים שלהם כאן...

misschien

New member
זה רק לסטודנטים הולנדים

הדבר היחיד שאתה יכול לעשת זה לקנות ב-55 יורו כרטיס הנחה של 40% בכל הרכבות (לך +3 חברים), זה מה שכולנו עושים כאן, ואם אתה נוסע מספיק זה משתלם.

Siegel

New member
חשבתי שגם

סטודנטים משלמים על זה סכום סימלי אבל כמו שמישהו אמר לך פשוט אפשר לקנות KORTINGSKAART וזה ייתן לך הנחה

למעלה