לכל מי שלא מתעניין

אפי לוג

New member
לכל מי שלא מתעניין

אני עדיין חולה. מאוד. זה בדיוק הזמן לעשות לי נעימים.

softy

New member
האמת

אנחנו מחכים לראות את הדֶד לַיין. יש כאן כמה שלא אנקוב בשמם שלוטשים עין על התפקיד, אז אל תשכחי, לפני הנפיחה האחרונה להגיד למי את מורישה. סופטי

אפי לוג

New member
צוואה

אני, אפילוג, בדעה צלולה, עם מעט חום, הרבה צמרמורות והמון נאחס, כותבת צוואתי זו, בכף רגלי השמאלית, בהכרה מלאה, ומתוך רצון שלא ליצור פילוג בעם – אני מורישה בזאת: לאילה – את העתון של מחר לזיוי – את תיבת המסרים לשחקנית – את הפרגוד לגימל – את הטור השביעי למתחילן מהמלין – את כל העכברות ללי-אור – את התותים למוניקה – את סופטי לסופטי – את מוניקה לאריה (שפרש זמנית) – את שעון הפלסטיק שלי, שידע שדקה שעברה, תהיה גם מחר בשעון. לבוס, שזה מקרוב הגיע, אני מורישה את מפת הירח והכוכבים, (הוא היחיד שיודע להגיע לשם בלי סולם...) עם הכחול, אגב, אני מתכוונת להיקבר...

softy

New member
אם את לא רוצה שאני

אגרור אותך מקבר לבית המשפט תכניסי לצוואה עוד משהו בשבילי. את מוניקה כבר יש לי ולה כבר יש אותי. אני רואה בזה נישול. סופטי
נפגש בבית משפט לענייני משפחה.

לי-אור.

New member
אפשר גם

להוסיף לי איזו בננה, ענבים, תפוז, ותפוח? בחיי את נדיבה. אם תבטיחי לפתוח פה גדול אשלח לך גם רופא. עם סטטוסקופ. וחלוק. רק תחזירי אותו אחורי זה. לי-אור בוחשת תה

תודה שהזקרת לי ../images/Emo110.gif

שיש זכיות גדולות ממפעל הפיס.... מה זו המרה שחורה שהשתלטה עליך זה ודאי ענן והוא יחלוף. רפואה שלמה.

softy

New member
מוניקה

צירפת קובץ 61 אני חושב שעם קצת רצון טוב יכולת אולי לצרף את קובץ 69 אני יודע שהוא עולה יותר טוב. סופטי

סופטי, אני יודעת שממני אתה מצפה ../images/Emo110.gif

לקצת יותר, במיוחד בכל מה שקשור במיספרים.... דרך אגב, מה שלום ספינת האהבה? מישהו כבר הכיר בערכה הנוסטלגי או שרק בחנו את חיצוניותה?

softy

New member
ספינת האהבה

נלקחה אחר כבוד לפנתיאון הלאומי. ערכה עלה עשרות מונים בעקבות צירוף הביאוגרפיה שלה. סופטי

אתה רציני???? ../images/Emo110.gif

נפרדתם לתמיד? אמרת להם שהיא מלאה באנרגיות חיוביות? שהיא רק נראית קטנה וסתמית מבחוץ אבל מי שנכנס אליה....

הבוס

New member
,תודה נסיכה...

רק שתדעי שקניתי כבר 500 דונם בירח (פינתי,בצד המואר) אני פשוט ממתין ל"הפשרה" של השטח ואישורי בניה

זיוי בת

New member
אפי

הצבע בשיער לא חשוב. העיקר הבריאות. תרגישי טוב ושובי במהרה. זיוי [מחלקת התה]

קרנוש20

New member
אוייש חזרת סוף סוף לניהול הפורום

אני בשם כולם רוצה לומר שהתגעגענו....
ואני מקווה שאת כבר בריאה

למעלה