לכל מי שלא בטוח אם זו מלחמה או לא, סוכל פיגוע בת"א לפני זמן קצר. מ-ז-ל
R rotesh8 New member 20/2/07 #1 לכל מי שלא בטוח אם זו מלחמה או לא, סוכל פיגוע בת"א לפני זמן קצר. מ-ז-ל
ש שאפולי New member 21/2/07 #2 לכל מי שלא בטוח? שילך לטיפולח פסיכולוגי על דגש "הכחשה והדחקה" אין יותר מלחמה מזה. (וכל זה בלי להכנס לקישור בכלל)
לכל מי שלא בטוח? שילך לטיפולח פסיכולוגי על דגש "הכחשה והדחקה" אין יותר מלחמה מזה. (וכל זה בלי להכנס לקישור בכלל)
R rotesh8 New member 21/2/07 #3 האמת, זה היה רק כדי לגרום לך לענות. איפה את? כולי דאגות ו...את יודעת...
ש שאפולי New member 21/2/07 #4 ../images/Emo9.gif ו..? געגועים? תודה נשם. אני פה(ושם) נדיר שיש לי פה על מה להגיב, אז... גם אתה נעלמת קצת לא?
../images/Emo9.gif ו..? געגועים? תודה נשם. אני פה(ושם) נדיר שיש לי פה על מה להגיב, אז... גם אתה נעלמת קצת לא?
ש שאפולי New member 21/2/07 #6 כמוני-כמוך../images/Emo189.gif "שם".. בחיים האמיתים.. אגב,אני כותבת הרבה בפורום הכרויות תציץ מידי פעם,יכול להיות שיש לך מה לתרום שם לאנשים..
כמוני-כמוך../images/Emo189.gif "שם".. בחיים האמיתים.. אגב,אני כותבת הרבה בפורום הכרויות תציץ מידי פעם,יכול להיות שיש לך מה לתרום שם לאנשים..