לכל מי שכאן! בואו נכנס לצ'אט שלנו!
ר רiני 0דקה New member 7/7/03 #2 לכך מי שכאן! יש לי משהו מזה משמח להגיד לכם!!! אתמול, אלי(מישהו מהעיר שלי) הציע לי חברות!!! ו... הסכמתי!!!! בייביי רוני
לכך מי שכאן! יש לי משהו מזה משמח להגיד לכם!!! אתמול, אלי(מישהו מהעיר שלי) הציע לי חברות!!! ו... הסכמתי!!!! בייביי רוני
מ מטייל עם סנאים New member 7/7/03 #4 מרגש! נוגע! מרטיט! משמח! מלהיב! למעשה, אני מחלק את חיי לשני חלקים- לפני הידיעה הזו ואחריה! שינית את סדר יומי ב-180 מעלות! איפה היית כל הזמן הזה?!
מרגש! נוגע! מרטיט! משמח! מלהיב! למעשה, אני מחלק את חיי לשני חלקים- לפני הידיעה הזו ואחריה! שינית את סדר יומי ב-180 מעלות! איפה היית כל הזמן הזה?!
ר רiני 0דקה New member 7/7/03 #6 אני מכתירה אותך בתור המגעיל של השנה קוף... יודע מה? לא רשמתי את זה אליך!!! רשמתי את זה לאנשים הנורמליים שבינינו... ביי
אני מכתירה אותך בתור המגעיל של השנה קוף... יודע מה? לא רשמתי את זה אליך!!! רשמתי את זה לאנשים הנורמליים שבינינו... ביי
מ מטייל עם סנאים New member 7/7/03 #9 love is in the air...../images/Emo9.gif תודה נשמה, גם אני אוהב אותך.
ר רiני 0דקה New member 7/7/03 #12 איזה מטומטם!!!!!!!!!!! יודע מה???????? אני כבר הפסקתי להתייחס אליך, למוח המצומק שלך, ולשטויות שלך... רוני
איזה מטומטם!!!!!!!!!!! יודע מה???????? אני כבר הפסקתי להתייחס אליך, למוח המצומק שלך, ולשטויות שלך... רוני
מ מטייל עם סנאים New member 7/7/03 #15 נו, עכשיו פגעת בי. נמ. אני פגוע. בו-הו-הו, עצוב לי. יש למישהו סוּפר-גלו ללבי השבור?
ר רiני 0דקה New member 7/7/03 #19 מה קורה???????? מה קורה? אני חברה של רוני קוראים לי שחף... אנחנו ביחד בכיתה... אודליה... שמעתי עליך הרבה, ולצערי גם עליך... "מטייל עם סנאיים"... תדעלך שלרוני יש חבר חמוד... ממש מאמי, לא כמוך- מגעיל... אז יאלה, בייביי, שחף החמודה...
מה קורה???????? מה קורה? אני חברה של רוני קוראים לי שחף... אנחנו ביחד בכיתה... אודליה... שמעתי עליך הרבה, ולצערי גם עליך... "מטייל עם סנאיים"... תדעלך שלרוני יש חבר חמוד... ממש מאמי, לא כמוך- מגעיל... אז יאלה, בייביי, שחף החמודה...
° °•° MarGo °•° New member 7/7/03 #17 ../images/Emo110.gif../images/Emo6.gif כמה שאתה מצחיק. חעעע. במאה שמונים מעלות *מחורפנת* יואו, למה כל כך הרבה? לא חבל? אתה ממש מצחיק. [NOT ] מי הלוזרית שהייתה החברה שלך במאה האחרונה? אה?
../images/Emo110.gif../images/Emo6.gif כמה שאתה מצחיק. חעעע. במאה שמונים מעלות *מחורפנת* יואו, למה כל כך הרבה? לא חבל? אתה ממש מצחיק. [NOT ] מי הלוזרית שהייתה החברה שלך במאה האחרונה? אה?
° °•° MarGo °•° New member 7/7/03 #5 ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo49.gif תהההההההההנייי.. ו.. כנסי לצ'אט.. אודליה ואני מתפגרות שם לבדינו
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo49.gif תהההההההההנייי.. ו.. כנסי לצ'אט.. אודליה ואני מתפגרות שם לבדינו
I icודליה New member 7/7/03 #10 רוני!!!!! מזל"ט!!!!!!!!! איך הוא הציע לך חברות? הצ'אט שלנו, תסתכלי בתפריט - צ'אט החופש הגדול......
ר רiני 0דקה New member 7/7/03 #13 רציתי לשלוח לך לאימייל רציתי להגיד לך את זה באימייל, אבל הפתעת אותי עם הנסיעה.. רוני.