לכל מי שיש HOT!

Y o u R M a N

New member
לכל מי שיש HOT!

היום ב21:00 שני הפרקיסיום עונה של "אבודים" חובה לראות!!!!

ExcaliberX

New member
ומי שראה את זה כבר?

Sonyush16

New member
הוט חארות

אין שום דבר מעניין בהוט חוץ מטלנובלה בע"מ...... וחברים בערוץ ביפ

NYMets Man

New member
לא הם לא

את יכולה להגיד שאת לא אוהב את התוכניות שלהם, זה לא אומר שכולם ככה העולם הוא לא סוניה, מצטער לבשר לך אני מכיר הרבה מאוד אנשים, כולל אני שמאוד אוהבים את התכנים של החברה הזאת, זה שלך יש בעיה איתם לא הופך אותם לחארות

Sonyush16

New member
תראה שניר..

זה לא רק הקטע עם התוכניות...השרות הוא לא טוב..הרבה פעמים יש את זה שכתוב "אין קליטה" כשאני רוצה לראות למשל סרט או משו... וגם יש לי את האינטרנט שלהם (המודם של הוט ומוטורולה)... שעושה בעיות!! היו מקרים שהוא לא עבד שעות שלמות

כשזה קורה..

קרה לי רק פעמיים ה"אין קליטה" הזה. וזה קרה לשנייה. זיפזפתי לערוץ אחר, החזרתי לאותו ערוץ לאחר שנייה וראו מצויין. וביס יש תכנים טובים יותר? שירות טוב יותר?

Sonyush16

New member
מממ

גם יס לא מושלמים... יש את הקטע שבחורף זה לא עובד טוב... אבל למרות שאני לא אוהבת את הוט אני נשארת איתם.. כמעט לכל מי שאני מכירה יש הוט.. אבל הקטע של האינטרנט בכבלים מעצבן..

Sonyush16

New member
אמממ

יש לי הורים וגם אח שהם די כאלה שמסתכלים על הכסף...אז נדפקנו...(מנובמבר 2003 יש לי אינטרנט מהיר..זו הייתה מתנה לימי הולדת שלי ושל אח שלי כי נולדנו באותו חודש)... אבל זה סתם חרא האינטרנט של הוט

Sonyush16

New member
תראה שניר..

זה לא רק הקטע עם התוכניות...השרות הוא לא טוב..הרבה פעמים יש את זה שכתוב "אין קליטה" כשאני רוצה לראות למשל סרט או משו... וגם יש לי את האינטרנט שלהם (המודם של הוט ומוטורולה)... שעושה בעיות!! היו מקרים שהוא לא עבד שעות שלמות

Y o u R M a N

New member
חברה להירגע!

סך הכל אמרתי למי שיש הוט שיראה את סוף העונה של "אבודים" לא התכוונתי לתגובות מפגרות... אם אתם רוצים תפתחו שיחה על בעיות של הוט רק לא פה...

למעלה