לכל מי שיש שאלון.. לפה..

ש../images/Emo9.gifא../images/Emo9.gifל../images/Emo9.gifו../images/Emo9.gifן

מה עשית היום? מה המבחן האחרון שלמדת אליו? מה הציון האחרון שקיבלת? מתי התעוררת היום? מה מתוכנן למחר? מה הדבר האחרון שאכלת? היה טעים? מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? מתכוון לעשות אותו? מתי בפעם האחרונה.. דיברת בפלאפון? שלחת SMS? התכתבת? שלחת אימייל? התקלחת? עשית אפצ'י? בכית? צחקת מעומקי נשמתך? ראית TV? דיברת עם מישהו שלא דיברת איתו הרבה זמן? התנשקת? האם אי פעם... אכלת אוכל תאילנדי? שתית וודקה עם מיץ תפוחים? עשית סיאנס? פגשת סלב? לבשת בגדים של אמא/אבא? עישנת? עישנת נרגילה? לקחת סמים? היית עם אנשים כי לא הייתה ברירה? נרדמת בשיעור? קיבלת פחות מ20 במבחן? ניגנת בתופים? ובגיטרה חשמלית? ולסיום אהבת את השאלון?!

עונהההההההה../images/Emo9.gif

מה עשית היום? השתזפתיייייי מה המבחן האחרון שלמדת אליו? היסטוריה בעע מה הציון האחרון שקיבלת? בעבודה בהיסטוריה 93
מתי התעוררת היום? 11 או 10 ככה .. מה מתוכנן למחר? עוד להשתזףףףףףף
ומה שיהיה יהיה מה הדבר האחרון שאכלת? היה טעים? אממממ קציצות וכע מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? אמממ לרקודדדד להשתולללל לא יודעת מה
מתכוון לעשות אותו? חחח אולי עוד מעט אני קצת נחה
מתי בפעם האחרונה.. דיברת בפלאפון? אתמול שלחת SMS? אתמול התכתבת? עכשיו שלחת אימייל? אתמול התקלחת? אתמול עשית אפצ'י? אתמול חחח או שלשום בכית? אמממ לא זוכרת צחקת מעומקי נשמתך? אממממממ היום או אתמול ראית TV? אתמול דיברת עם מישהו שלא דיברת איתו הרבה זמן?אתמול התנשקת?ממ יום רביעי האם אי פעם... אכלת אוכל תאילנדי?כעע שתית וודקה עם מיץ תפוחים?לעעע עשית סיאנס?כעע פגשת סלב?כעע לבשת בגדים של אמא/אבא?כעע חח עישנת?לעע עישנת נרגילה?לעע לקחת סמים?לעעע היית עם אנשים כי לא הייתה ברירה?לעע נרדמת בשיעור?כעע קיבלת פחות מ20 במבחן?אממממממ כע חח ניגנת בתופים?כע ובגיטרה חשמלית?לע ולסיום אהבת את השאלון?! כעעעעעעעעעעעעעעעעעע

עונה

מה עשית היום? ישנתי חח מה המבחן האחרון שלמדת אליו? לשון בעע היה לי היום ת'מבחן מה הציון האחרון שקיבלת?95 מתמטיקה פעם ראשונה בהיסטוריה חח [= מתי התעוררת היום? 8 ועשרה התחלתי ב 9 מה מתוכנן למחר? ממ סיבוב עם חברות מה הדבר האחרון שאכלת? היה טעים? אכלתי הרבה דברים.. חח מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? ממ לא'דעת מתכוון לעשות אותו? מתי בפעם האחרונה.. דיברת בפלאפון? ממ היום שלחת SMS? בטיול שלי ממ זה היה השבוע התכתבת? לפני שניה שלחת אימייל? מי שולח אימייל? התקלחת? אתמול בלילה חח עשית אפצ'י? בבצפר היום בכית? גם היום התעצבנתי על ידיד שימות צחקת מעומקי נשמתך?היום ראית TV? היום דיברת עם מישהו שלא דיברת איתו הרבה זמן?ממ לא'דעת התנשקת? לא'דעת האם אי פעם... אכלת אוכל תאילנדי? כה שתית וודקה עם מיץ תפוחים? לע עשית סיאנס? בכיתה ו' חח בגלל הילד הכי פגר בעולם פגשת סלב? לא'דעת לבשת בגדים של אמא/אבא? לא לבשתי עישנת? לא עישנתי עישנת נרגילה? גם לא לקחת סמים? גם לא היית עם אנשים כי לא הייתה ברירה?ממ היום? נרדמת בשיעור? היום באזרחות חח קיבלת פחות מ20 במבחן? לפני איזה שבועיםם קיבלתי 0 ערבית.. ניגנת בתופים?חח מי יודע לנגן בכלל? ובגיטרה חשמלית? כנ"ל ולסיום אהבת את השאלון?! ממ כה

your star

New member
לאור-כוסית על הגג../images/Emo70.gif

עשית סיאנס
וואוווווווו...מה קרה

חח כן .. אממ לא זוכרת

עשיתי מלא פעמים אבל אני לא יודעת אם ממש הצליח לעשות כי צריך לעשות את זה מאוחר בחושך ויש לזה עוד כמה תנאים שלא יכלתי לעשות אותם .. אז לא הצליח ממש ..

OoנויoO

New member
אני...

מה עשית היום?אממ..אין לי כוח היה הרבה ט'חח מה המבחן האחרון שלמדת אליו?אממ..הסטוריה מה הציון האחרון שקיבלת?105
ט'חח בחשבון מתי התעוררת היום?שש וחצי כי הייתי צריכה ללכת יותר מוקדם לבצפר מה מתוכנן למחר?גם הרבה אין לי כוח להסביר מה הדבר האחרון שאכלת? היה טעים?מעדן טחחח מאוד מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו?לפגוש את אושרי ואביחי מתכוון לעשות אותו?ללכת להופעה של קלי ולקנות כרטיסים להופעה של הבויז מתי בפעם האחרונה.. דיברת בפלאפון?אממ..לפני שעה שלחת SMS?אתמול התכתבת?לפני דקה שלחת אימייל?לפני איזה חודשיים שמישהו התחזה לאושרי
התקלחת?אתמול עשית אפצ'י?אממ...אתמול בכית?היום לפני כמה זמן חחחח צחקת מעומקי נשמתך?היום בבוקר שספרתי לחברה שלי על הראיון עם ציקי ט'חח ראית TV?לפני שעה דיברת עם מישהו שלא דיברת איתו הרבה זמן?היום התנשקת?תלוי עם מיי האם אי פעם... אכלת אוכל תאילנדי?אממ סיני נחשב? שתית וודקה עם מיץ תפוחים?לא עשית סיאנס?לא זה מפחיד אותיייי פגשת סלב?כה לבשת בגדים של אמא/אבא?של אמא ט'חח עישנת?לא עישנת נרגילה?לא לקחת סמים?ל=א היית עם אנשים כי לא הייתה ברירה?בערך ט'חח כי בפנים דוקא רציתי... נרדמת בשיעור?לא קיבלת פחות מ20 במבחן?נראה לי..טחח ניגנת בתופים?לא ובגיטרה חשמלית?לא ולסיום אהבת את השאלון?!נחמד ט'חחח

עונה

מה עשית היום? סתם הלכתי ללימודים :-! חזרתי ובאתי למחשב .. מה המבחן האחרון שלמדת אליו? היסטוריה מה הציון האחרון שקיבלת? 70 מתי התעוררת היום?7:00 מה מתוכנן למחר? לישון כול היום חחח מה הדבר האחרון שאכלת? היה טעים? קוסקוס .. חח מאוד =)) מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו?אממ.. כלום להמשיך להיות בפורום ולענות על השאלון מתכוון לעשות אותו? כן מתי בפעם האחרונה.. דיברת בפלאפון? היום בביצפר בהפסקה <<בשעה 10:00>> שלחת SMS? אתמול בלילה התכתבת? לפני 5 ד'ק שלחת אימייל?אממ אתמול בצהריים שחזרתי מהלימודים.. התקלחת? אתמול בלילה ואני תכף נכנסת שוב << יום שישי >> עשית אפצ'י? לפני 10 ד'ק חחח בכית?אממ לא זוכרת אע אע היום ראינו בביצפר סרט מזה עצוב כולם בכו
צחקת מעומקי נשמתך? אממ לא זוכרת ראית TV?אני רואה עכשיו חחח דיברת עם מישהו שלא דיברת איתו הרבה זמן? אתמול האם אי פעם... אכלת אוכל תאילנדי? לא שתית וודקה עם מיץ תפוחים?לא עשית סיאנס?לא פגשת סלב?אממ אולי לא זוכרת לבשת בגדים של אמא/אבא?חח לא עישנת?לא עישנת נרגילה?לא לקחת סמים?ברור כול יום חחח סתם ל-א-א-א היית עם אנשים כי לא הייתה ברירה?כן נרדמת בשיעור? לכו תידעו מי זוכר.. קיבלת פחות מ20 במבחן?כן ניגנת בתופים?כן ובגיטרה חשמלית?לא ולסיום אהבת את השאלון?! חחח כן =))

עונהנינהיינננ...חחחחחחחחחחחח

מה עשית היום?סתאם...עושה עבודה מה המבחן האחרון שלמדת אליו?לשון מה הציון האחרון שקיבלת?אממ... מתי התעוררת היום?אממ... מה מתוכנן למחר?סופרלנד...!!חח מה הדבר האחרון שאכלת? היה טעים?אובל של סבתא...כן!!חח מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו?לראות את הבויז....חחחחח מתכוון לעשות אותו?אני רוצה אבל איך???חחחחחחח מתי בפעם האחרונה.. דיברת בפלאפון?אתמול שלחת SMS?שלשום התכתבת?לפני 5 דקות שלחת אימייל?שבוע התקלחת?עוד 5 דקות...חחח עשית אפצ'י?אממ...לפני שלוש שעות...בבצפר..חח בכית?לא בכיתי מעצב אלא הסתכלתי המון זמן באור ואז יורדות דמעות..טריק של מצלמה תמיד...חחחחח צחקת מעומקי נשמתך?לפני שלוש שעות...היו שיאאאאאא הצחוקים!!!!!חחחחחח ראית TV?לפני חצי שעה דיברת עם מישהו שלא דיברת איתו הרבה זמן?אממ... התנשקת?בלחי לפני שעתיים האם אי פעם... אכלת אוכל תאילנדי?כן שתית וודקה עם מיץ תפוחים?... עשית סיאנס?לא פגשת סלב?כן הראלוש מויאלוש אוהבתותך!!!!!!!!!!!!ועוד מלאאאא לבשת בגדים של אמא/אבא?חחחחחחחח....כשהייתי קטנההה עישנת?לאאאאא עישנת נרגילה?לאאאאאאאאאאא לקחת סמים?לאאאאאאאאאאא היית עם אנשים כי לא הייתה ברירה?מזתומרתת..? נרדמת בשיעור?חחח כן....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קיבלת פחות מ20 במבחן?לא...25..חחח--->פעם אחת נווו חחחחחחחחחחחחחחח ניגנת בתופים?לא ובגיטרה חשמלית?לא ולסיום אהבת את השאלון?! אממ...תשאלי שוב...חחח....סתאאם כן!

Roti Toti

New member
עונה../images/Emo73.gif

מה עשית היום? הלכתי לבי"ס ועשיתי מבחן מה המבחן האחרון שלמדת אליו? ביולוגיה מה הציון האחרון שקיבלת? 9/8 באנגלית מתי התעוררת היום? 7 וחצי מה מתוכנן למחר? לא מתוכנן כלום אולי להיפגש עם חברות מה הדבר האחרון שאכלת? היה טעים? סנדוויץ' וכן מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? ללכת לחברה מתכוון לעשות אותו? לא חיחי מתי בפעם האחרונה.. דיברת בפלאפון? אתמול נראה לי שלחת SMS? לפני כמה דקות התכתבת? ברגעים אלו ממש שלחת אימייל? השבוע התקלחת? לפני חצי שעה ככה עשית אפצ'י? אתמול בכית? לא זוכרת צחקת מעומקי נשמתך? נראה לי שהשבוע ראית TV? לפני שעה בערך דיברת עם מישהו שלא דיברת איתו הרבה זמן? היוםםם חברה שלי משנה שעברה באה לבי"ס התנשקת? לא יצא לי... האם אי פעם... אכלת אוכל תאילנדי? לא שתית וודקה עם מיץ תפוחים? שתיתי וודקה אבל בלי מיץ תפוחים עשית סיאנס? לאאא פגשת סלב? כןן נינט והראל מויאל לבשת בגדים של אמא/אבא? נראה לי ששל אבא עישנת? לא עישנת נרגילה? גם לא לקחת סמים? לאא היית עם אנשים כי לא הייתה ברירה? לא.. רק מתוך אהבה נרדמת בשיעור? כןן פאדיחות קיבלת פחות מ20 במבחן? כן במתמטיקה ניגנת בתופים? לא נראה לי ובגיטרה חשמלית? לא ולסיום אהבת את השאלון?! חיבבתי

miri2102

New member
סבבה אז ככה...!!

לא עשיתי היום כלום! אולי יעשה!! המבחן האחרון שלמדתי עליו זה מבחן במתמטיקה! הציון האחרון שקבלתי זה היה 44 חחח..!! ב11 וחצי כי לא היה למודים!! ללכת אל חברה לראות סרטים!! שוקולד לבן..!!! היה טעים מאוד :)..!! לפגוש את גיים בויז!! וללכת למסיבה טובה!!! ללכת לבריכה לא נירא לי כי סגור!! אבל לפגוש את גיים בויז אבל לא היום כי אין את ההופעה!!!:( לפני רבע שעה בערך עם חברה שלי!! לפני חמש דקות!!!! איימל שלחתי אתמול..!! לאושרי חמי!! חחח... אולי לא זוכרת..!!! בכיתי ברוב צחוק אתמול!!!!.. כןןן...חחח.. ברור שראיתי טלויזיה!!! כן...דברתי עם קרובת משפחה שלא דברתי איתה המון זמן!! התנשקתי אבל לא היום !!! אולי בערב..!! תלוי איזה אוכל..!!תאילנדי לא נירא לי אבל סיני כןן!!דבר הכי טעים בעולם!! וודקה עם מיץ ענבים..וגם וודקה עם לימונדה..!!כדאי לכם לנסות!! אני מפחדת מסיאנסים!!חחח.!! פגשתי המון מפורסמים!!..גיים בויז!! אני מכירה את יהודה לוי אז בגלל זה אני פוגשת את רוב המפורסמים!!!אבל הכי חשוב שפגשתי את גיים בויז!!! לבשתי את הבגדים של אחותי!!! ניסיתי פעם לעשן..זה לא משהו!! לא וגם לא מתכוונת לעשן נרגילה!! חס וחלילה סמים..!! לא נירא ..לי חס וחלילה סמים..!!אנשים כי אני רוצה להיות איתם ולא בכוח..!! כןן...כמה פעמים..כי השיעור היה משעמם..רוב הפעמים זה היה בספרות!!חח.. כן..חח..אפס..כי לא עשיתי את המבחן..!!ו11..בספרות..!!כי ישנתי..!!! לא נגנתי לא בתופים ולא בגיטרה חשמלית..זה נירא לי יותר מדי כבד..כמו רוק!! איכססס!!! השאלון היה סבבה רצח..

אדרררר

New member
ישש שאלוןן!!! עונהההה :) חחחחח

מה עשית היום? הלכתי לבצפר חחחחחח מה המבחן האחרון שלמדת אליו? מתמטיקה מה הציון האחרון שקיבלת? אמממ 95 מתי התעוררת היום? 7 מה מתוכנן למחר? שמץץץ.. מה הדבר האחרון שאכלת? היה טעים? במבה..טעים כמו תמידדד :) מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? ללכת לים מתכוון לעשות אותו? לא בדיוק מתי בפעם האחרונה.. דיברת בפלאפון? לפני חצי שעה שלחת SMS? לא יודעת בבוקר התכתבת? עכשיו אני מתכתבת שלחת אימייל? לפני שבוע התקלחת? בבוקר עשית אפצ'י? חחחחחח לא יודעת.. בכית? אתמול צחקת מעומקי נשמתך? חחחחחח היום בבצפר.. ראית TV? ללפפנני..שעה דיברת עם מישהו שלא דיברת איתו הרבה זמן? כרגעעע התנשקת? לפני שבוע.. האם אי פעם... אכלת אוכל תאילנדי? בטח יאמי שתית וודקה עם מיץ תפוחים? לא נראה לי עשית סיאנס? לא אבל זה נשמע מגניב כזה פגשת סלב? כן לבשת בגדים של אמא/אבא? אממממ אולי לא זוכרת עישנת? שכטה עישנת נרגילה? ללללא.. לקחת סמים? גם לא היית עם אנשים כי לא הייתה ברירה? לא יודעת נרדמת בשיעור? מממ לא קיבלת פחות מ20 במבחן? כן חחחח ניגנת בתופים? לא ובגיטרה חשמלית? יאפ

ע../images/Emo9.gifו../images/Emo9.gifנ../images/Emo9.gifה

מה עשית היום?הייתי בצופים
מה המבחן האחרון שלמדת אליו?תנ"ך מה הציון האחרון שקיבלת?80 מתי התעוררת היום?9 וחצי מה מתוכנן למחר?לישון חחח מה הדבר האחרון שאכלת? עוגה היה טעים?ברור! אני הכנתי מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו?נמממ לישון מתכוון לעשות אותו?אולי מתי בפעם האחרונה.. דיברת בפלאפון?לפי 10 דקות שלחת SMS?לפני 5 דקות התכתבת?עכשיו שלחת אימייל?היום התקלחת?אתמול עשית אפצ'י?לאדעת חחח בכית?ממזמן צחקת מעומקי נשמתך?היום חחחח ראית TV?היום דיברת עם מישהו שלא דיברת איתו הרבה זמן?---- התנשקת?שנה האם אי פעם... אכלת אוכל תאילנדי?יאפ שתית וודקה עם מיץ תפוחים?לא עשית סיאנס?לא פגשת סלב?יאפ לבשת בגדים של אמא/אבא?לא עישנת?איייכככ לא עישנת נרגילה?יאפ (שלוק אחד זה היה דוחההה!) לקחת סמים?כן עכשיו אני לוקחת סתם נראה לכם? היית עם אנשים כי לא הייתה ברירה?כן נרדמת בשיעור?כן קיבלת פחות מ20 במבחן?לא ניגנת בתופים?כן ובגיטרה חשמלית?כן ולסיום אהבת את השאלון?!יאפ

עונההה

מה עשית היום? הביאו שלג ליד הבית שליי הלכתיי לשם עם כל הכיתה =/ ובכיתי/חשבתי על ההופעה שבוטלה. מה המבחן האחרון שלמדת אליו? ערבית =/ מה הציון האחרון שקיבלת? 98 בלשון
מתי התעוררת היום? 7 וחצי מה מתוכנן למחר? לבכות לבכות ולבכות מה הדבר האחרון שאכלת? היה טעים? שניצל תירס.. היה בסדר מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? ללכת להופעהההההההההה מתכוון לעשות אותו? אם לא היו אנשים חסרי שכל בעולם מתי בפעם האחרונה.. דיברת בפלאפון? לפני 15 דקות שלחת SMS? אני סופרת גם ת'שניות מאז התכתבת? =/ שלחת אימייל? לא'דעת התקלחת? לפני כמה דקות עשית אפצ'י? אתמול =/ בכית? היום/אתמול כל היום צחקת מעומקי נשמתך? כשאמרו לי שיש כרטיסים להופעההה ראית TV? עכשיו דיברת עם מישהו שלא דיברת איתו הרבה זמן? לא יודעת התנשקת? לא זוכרת האם אי פעם... אכלת אוכל תאילנדי? בע שתית וודקה עם מיץ תפוחים? עם רדבול =/ עשיתסיאנס כה.... פגשת סלב? כןןןןןןן לבשת בגדים של אמא/אבא? לאא עישנת? לאאאאאאא עישנת נרגילה? כןןןן לקחת סמים? ברורר.... קבועע =/ היית עם אנשים כי לא הייתה ברירה? כןןןן נרדמת בשיעור? לאאא קיבלת פחות מ20 במבחן? כןןןן ניגנת בתופים? לאאאאא ובגיטרה חשמלית? לא

חחחח כן ברור הכי כייףף שדופקים לך

קרח בראש... שקרנים עלק שלג... הכל היה קרחחח וכמעטט שברו לי ת'ראשש האנשים החולים האלהה חשים בחרמוןןן... את רואה אותם באים עם מעילים כפפות ושקיות לקחת שלג הביתה... בואנהה איזה טימטוםם כאילוו מה הם יעשוו עם השלג הזה אחר כךך ישמרוו בפריזרר???

כןןן פתאום אני רואה אותם

באים עם מעיליםםם צעיפים כפפותת ושקיותת.... התחילו למלות את השקיותתתת... באמתתת זה לא נראה לך טימטום לקחת שלג הביתה?? כאילוו באמתתתתת מה הסתימותת מה הם יעשו איתוו??? והיו כאלה שהתחילוו לבנותת איש שלגג =/ לא ממש הצליח להם תראיייי זה היה אמור להיות שלגג אבל זה היה קרחחחחחחח וכל שניה מישהו זורק עליי קרח על הראשש וזה נכנס לתוךך השיערר ואז זה נמסס לי בראשש

חחח

ראסמי מה עם יעשו עם השלג? והיום היה חם מה קשור מעילים באמצע החיים? גם שאני הייתי בחרמון השלג היה כמו קרחח בקושי אפשר להרים אותו זה קפואאאא

עוננהנהנהנהנהה

מה עשית היום? יומולדת.. חחחחח מה המבחן האחרון שלמדת אליו? אתמול להסטוירה מה הציון האחרון שקיבלת? קיבלתי היום 80 במתמטיקה מתי התעוררת היום? 7:00 מה מתוכנן למחר? להתכונן בחרישה לאנגלית למבחן מה הדבר האחרון שאכלת? היה טעים? טוסט כן מאוד.. אני הכנתי חחחחח מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? לפגוש תבויז מתכוון לעשות אותו? הלוואי מתי בפעם האחרונה.. דיברת בפלאפון? לפני בערך שעה שלחת SMS? אתמול התכתבת? ברגעים אלה ממש שלחת אימייל? מממממ לא זוכרת חחחח התקלחת? אתמול בערב עשית אפצ'י? לא זוכרת בכית? יום רביעי צחקת מעומקי נשמתך? היום ראית TV? אתמול בלילה דיברת עם מישהו שלא דיברת איתו הרבה זמן? ממממ היום בצהריים התנשקת? ממממממ.... האם אי פעם... אכלת אוכל תאילנדי? כן שתית וודקה עם מיץ תפוחים? לא עשית סיאנס? לא פגשת סלב? כן לבשת בגדים של אמא/אבא? כן עישנת? לא עישנת נרגילה? לא לקחת סמים? לא היית עם אנשים כי לא הייתה ברירה? כן נרדמת בשיעור? לא שזכור לי.. יש מצב קיבלת פחות מ20 במבחן? לא ניגנת בתופים? לא ובגיטרה חשמלית? לא ולסיום אהבת את השאלון?! כן... מקורי

עונה

מה עשית היום? ישנתי ישנתי והייתי על המחשב מה המבחן האחרון שלמדת אליו? מדעים בעע מה הציון האחרון שקיבלת? 92 מתי התעוררת היום? 11 מה מתוכנן למחר? כלום מה הדבר האחרון שאכלת? היה טעים? גלידהה וכןןן מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? עכשיו .. לנסוע לאחותייי מתכוון לעשות אותו? חח לא נראלי מתי בפעם האחרונה.. דיברת בפלאפון? לפני 10 דק' שלחת SMS? אתמול התכתבת? עכשיו שלחת אימייל? לפני 3 ימים התקלחת? היום עשית אפצ'י? חח מזמןן בכית? אתמול צחקת מעומקי נשמתך? היום ראית TV? כל הזמן דיברת עם מישהו שלא דיברת איתו הרבה זמן? אממ לא היה התנשקת? אממ נופ.. לחי כן.. אתמול האם אי פעם... אכלת אוכל תאילנדי? כה שתית וודקה עם מיץ תפוחים? לא עשית סיאנס? לא פגשת סלב? כה לבשת בגדים של אמא/אבא?חח לאא עישנת? לא עישנת נרגילה? לא לקחת סמים? לא היית עם אנשים כי לא הייתה ברירה? כן נרדמת בשיעור? כןןןןןן קיבלת פחות מ20 במבחן? לא ניגנת בתופים? כן ובגיטרה חשמלית? לא ולסיום אהבת את השאלון?! יאפפפפ חמודד במיוחד שירדוש כתבה!

למעלה