לכל מי שיש מלווה...

Gal isr

New member
אני כבר מודיע כל תחילת נהיגה

שעל "תאט" לפני רמזור אדום וכו' לא מודיעים לי, וכן מודיעים על דברים קריטיים שאני עלול לפספס (ולרוב אם אני עלול, אני מפספס לצערי גם). אבל אם אני רואה את היד של אמא אוחזת חזק חזק בידית מעל הדלת אני מבין שאני צריך להאט כנראה... כמה זמן זה יומיים? (כמה שזה לא יהיה, אחרי זה אין לי מלווה).

c nd e

New member
כשאני נוהג עם אמא שלי בעיר

היא כל פעם אומרת לי לנסוע מהר יותר.... אם אני נוסע לאט היא ממש ממש מתעצבנת ואומרת לי שאם אני אמשיך ככה היא לא תנהג איתי יותר!! אז פעם אחת נסעתי מהר יותר ולא שמתי לב לפס האטה (זה היה בלילה) ועליתי עליו באיזה 50 קמ"ש.. זה היה כואב! היא התחילה לדבר אליי ולהתעצבן כאילו הרגתי מישהו...
חוץ מזה, היא בכלל לא מההורים ההיסטרים.... היא דווקא רגועה ולא מפחדת שאני אנהג... פשוט נתתי את המקרים הכי גרועים...

AndreaCorr ©

New member
מעצבנים לגמרי

אמא שלי זה הכי גרוע... "עכשיו אנחנו מתקרבים לפס האטה, את צריכה להאט" "הרמזור צהוב!!!!!1 תעצרי!!!" "פונים שמאלה, תאותתי" לההה אמא, טוב שאמרת... בשביל מה לקחתי כ"כ הרבה שעורים? בשביל שאמא שלי תלמד אותי מתי צריך לאותת? שייגמר כבר.

Krishi

New member
"כשאמא באוטו, רק היא נוהגת"

ככה אני ואבא שלי החלטנו... אחרת מישהו מאיתנו יעשה תאונה יום אחד מהצרחות לה... יותר פרנואידית מחולי נפש זאתי... כל נסיעה היא חייבת להעיר אלף ואחד הערות כאילו אנחנו בכלל לא רואים מה הולך על הכביש.. מדי פעם אפילו מוסיפה צרחה קטנה פה ושם (ואני מדי פעם כמעט נכנסתי בעמוד פה ושם..) אז כשהיה לי מלווה היא עוד הייתה שקטה (טוב נו.. נהגתי כמו שנוהג צעיר עם מלווה.. חח)... אבל עדיין היו פה ושם היערות.. אבא שלי לעומת זאת בתקפות המלווה שלי היה הכי סבבה. רגוע.. לא מלחיץ.. זורק הערה רק כשצריך... לא צועק!!! חחח... אבל הוא היה מעיר על המהירות. בעצם עד עכשיו, שנתיים וחצי אחרי שיש לי רישיון, הוא עדיין מעיר לי על המהירות.. אבל זה כי לא נוח לו לנסוע איתי (כל פעם אתה עף מצד לצד
נו ככה אני אוהב לנהוג) ולא כי זה אולי מסוכן כי מה לעשות, לנהוג אני יודע, זה תורשתי אצל הגברים במשפחה

Ninja 007

New member
חח דווקא אצלי די סבבה חוץ מ....

יש לי רשיון איזה שלושה שבועות וקצת ובהתחלה היה סבבה לגמרי..אבא שלי אפילו נתן מחמאות פה ושם היה די בהלם איך אני נוהג יפה אחרי שנה של לימודים (טסט שני אבל
....אבל מה - כנראה שעם הזמן אני צובר בטחון, אפילו מופרז חח..אני מתחיל לעשות שטויות, נוהג עם יד אחת כמו איזה טמבל כאילו יש לי מה לעשות רוח על ההורים שלי. גם עברתי באדום פעם אחת בטעות (ככה אבא שלי טוען), וגם פעם אחת לא ראיתי את הרמזור וכמעט עברתי אדום (עד שאבא שלי צועק אדום אדום!!!!). יש עוד כמה מקרים אבל לא נפרט חח.....

Krishi

New member
תגיד.. מי נתן לך רישיון?../images/Emo3.gif

חח.. סתם סתם.. בקטנה.. עם הזמן רוכשים ניסיון ולומדים.. אני מקווה מאוד.. יותר בשבילי מבשבילך... חחח...

aviGODFATHER

New member
נסעת עם יד אחת../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

ממש עבריין תנועה
האמת שאני כמעט כל הזמן נוסע ביד אחת (אני עדיין לומד נהיגה אז גם בשיעורי נהיגה. רק בטסט שהיה לי נהגתי עם 2 ידיים כל הזמן). אני לא רואה סיבה ממשית להחזיק את 2 הידיים על ההגה בכל הנסיעה (במקומות צרים ופניות מן הסתם חייבים 2 ידיים, אבל שסתם נוסעים ישר אין ממש מה לעשות עם שני ידיים על ההגה).

Krishi

New member
ואז קופץ לך מישהו לכביש

או מכונית חותכת אותך בפראיות ואתה עף יפה מאוד עם היד האחת שלך לתוך קיר/גדר/מכונית אחרת וכו'... והכל בגלל שלא יכלת להגיב מהר כי לא היית עם 2 ידיים על הגה

aviGODFATHER

New member
שטויות...

גם עם יד אחת אפשר להגיב מצויין אם איזה מישהו קופץ לך לכביש. וגם זה לא שהיד השנייה שלי יצאה לחופש - תוך עשירית שנייה היא יכולה להיות בחזרה על ההגה. מה יקרה אם מישהו יקפוץ לך לכביש בדיוק שאתה מעביר הילוך - תהיה לך רק יד אחת על ההגה - לא תצליח להשתלט?

costaet

New member
ממש לא שטויות

יופי שאתה בשיעורי נהיגה במהירות מירבית של קמש וחצי יכול לתמרן גם עם הרגל, אבל שיעורי נהיגה זה לא הכל בחיים (וגן במהירות של שיעורי נהיגה אפשר להסתבך). עם שתי ידיים על ההגה אתה מגיב הרבה יותר מהר, יותר מדוייק ויותר טוב. חוץ מזה עם שתי ידיים על ההגה מרגישים יותר טוב את מגבלות הרכב (במצבי תמרון בשביל להתחמק ממכשול כמובן).

Krishi

New member
לפעמים עשירית שניה של תגובה

זה הבדל בין חיים וחס וחלילה מוות.. עד שתתפוס את ההגה... עד שתתחיל לסובב.. לוקח אמנם טיפה זמן.. אבל לוקח. תסכים איתי שזה פחות מהיר מאם שני הידיים היו על ההגה, נכון? אם קרה משהו בזמן שאתה מעביר הילוך אז כן.. זה קצת בעיה... אבל חייבים אז אין מה לעשות. בגלל זה רשום בחוק שלהוריד יד מההגה מותר אך ורק למען תפעול הרכב.

למעלה