לכל מי שיש מלווה...

barstick

New member
לכל מי שיש מלווה...

נניח שזה ההורים שלכם.. הם מתערבים לכם בנהיגה? נגיד הם אומרים לכם שאתם נוהגים לאט או מהר מדי ואז אומרים לכם להגביר את המהירות או להנמיך? זה מסקרן אותי

ChilD SouL

New member
ברור...

אחרת מה הטעם במלווה
כשנהגתי עם מלווה [
] הוא היה מעיר לי פה ושם. בעיקר על מהירות [תורידי כבר מהירות
] ועל פניות [תגידי, את רוצה להתהפך
תורידי מהירות בפניות
] וזהו בעיקר.

recoil

New member
תלוי באיזה שלב הייתי

ותלוי גם מי... למשל אבא שלי לא דיבר איתי על הנהיגה ולאמא שלי היו בעיות רציניות איתי בתקופת המלווה... אמא שלי בכלל יש לה קטעים.. היא אומרת לי "רגע שניה סע פה לאט נראה אם החנות פתוחה פה..", סתם רק כדי שאני אסע לאט יותר.. מתקרבים לתמרור עצור... אמא שלי: "נדב הנה עצור, עצירה מוחלטת", יענו מה לא חרשתי את זה בשיעורים לפני יותר מחצי שנה? בעיות.

barstick

New member
וואלה?

מה רק אצלי ההורים רוצים שאני אנהג יותר מהר?! אני מתחרפנת אני אשכרה נוסעת פי 2 יותר מהר ממה שנסעתי בשיעורי נהיגה.. וזה עדיין לא מספיק להם.. בעיקר לאבא שלי.. לאמא שלי לא אכפת.. הם ממש לא מתערבים בנהיגה שלי בכלל בכלל לא הם יוצאים מנקודת הנחה שאני כבר אמורה לדעת לנהוג אחרי כמעט שנה שלמדתי.. הם לא מעירים לי... רק עוזרים לי להחנות כי אני לא מצליחה בזה בשיט.. אני מוצאת תעצמי באמצע נהיגה מתווכחת עם אבא שלי וזה הכי לא קשור לאוטו או לנהיגה... ופתאום במקום למצוא את עצמי ביציאה לבת ים מצאתי את עצמי ממשיכה לחולון\ת"א ואז אבא שלי כועס עלי!!! אגב, ההורים שלכם יסמכו עליכם לתת לכם את האוטו באותו יום שיגמר המלווה?

אוטו מיד אחרי המלווה

זה די תלוי ברמת ה-"פולניות" של ההורים שלך. לי הרשו באותו יום שנגמר לי המלווה לנסוע(לא בחצות ודקה, אבל באותו יום), אבל שמעתי על אנשים שגם זמן מה אחרי המלווה לא זכו לקבל את האוטו.

יש מהכל

יש כאלו שגם קיבלו לפני הרישיון. חלק מהם גם הכירו את מרפי בדרך. לדעתי חבל לאבד את הרישיון מתי שרק מקבלים אותו(או אפילו לפני).

barstick

New member
ראסמי..

חחחח יש לי חברות שעד עכשיו ההורים שלהם לא נותנים להם את האוטו.. יש לי חברות שזה טעות שההורים שלהם נותנים להם את האוטו.. והבנים לדעתי בכלל לא צריכים לנהוג.. הם נוהגים מפחיד.

c nd e

New member
אמא שלי עוד שנייה לוחצת לי על גז..

על מה את מדברת?

StaffordshirE

New member
ברור, חובה, בשביל זה נועד המלווה

אחרי שאור ירוק היו אצלי בבית (נציגה שלהם, לא כל העמותה
) אמא שלי יותר סובלנית ומבינה

Mr Fender17

New member
סיוט.

על הנסיעה הראשונה שלי עם אבא שלי הוא נרדם. אחרי שעה הוא התעורר ואמר בוא נחזור הביתה. פשוט לא אכפת לו חח הוא לא יודע מה זה לא לשבת ליד ההגה.. ובפעם השנייה שנסענו אז נסעתי איזה 70 בעיר והוא אמר לי שאני נוסע לאט :| על אימא שלי אני בכלל לא מדבר כי היא פוחדת לעלות איתי על האוטו.... אה וחניות אני בכלל לא מצליח.. שלמדתי נהיגה היו 2 מראות כאלו מעל כל מראה בצד, עכשיו אין את זה וכל חנייה לוקחת לי רבע שעה ככה חח וגם כמעט נכנסתי בפיג'ו 206 שעשיתי רוורס :]

danihashamen

New member
לא מבחינה הזאת ,

העירו , אבל אף פעם לא על מהירות הנהיגה [אולי רק אמא, שאמרה לי להאט שנסעתי על 90 בכביש מהיר.. היא פחדנית..]

barstick

New member
חחחח וואי..

בכביש בין עירוני שנסעתי על 100 אבא שלי אמר שאני נוסעת לאט מדי.. וההורים שלי לוקחים אותי לנהוג רק שצריך.. כאילו שצריך לאסוף מישהו.. שצריך ללכת לקניות.. אבל אם הם ממהרים הם לא יתנו לי לנהוג... כי אני "נוהגת לאט" הם לא מעירים לי הערות רציניות.. חחחחח הם פשוט עוזרים לי לחנות ורבים איתי שלא צריך על דברים שלא קשורים לנהיגה בכלל!

NiKi†a

New member
בעיקרון לא

הם אומרים שאני נוהגת מצויין. אבל לעיתים ממש רחוקות יש הערות..על עקיפות וחניות בד"כ
..אבל זה ממש לעיתים רחוקות [לא שאני נוהגת כל כך הרבה..יש לי רישיון רק חודש]

BobLirs

New member
אמא שלי..../images/Emo118.gif

"תיזהר פה..סע לאט..לאט..לאט!! לאטטטט!!!!! אתה לא נורמלי בלה בלה בלה" **כמעט חמישה חודשים ללא מלווה**

יותר מארבע חודשים ללא מלווה,../images/Emo110.gif

ואמא שלי גם-כן צועקת "לאט" כל פעם שמתקרבים לצומת... או שהיא מרגישה שהיא צריכה להודיע לי כשיש אדום

למעלה