לכל מי שיש לו מערכת שעות קצרצרה שיכתוב כמה שעות יש לו בשבוע (סתם מעניין אותי לדעת)
ל לא משו New member 5/9/03 #1 לכל מי שיש לו מערכת שעות קצרצרה שיכתוב כמה שעות יש לו בשבוע (סתם מעניין אותי לדעת)
S Stillwater New member 5/9/03 #3 נראה לי שלי יש את הכי קצרה! סמסטאר א'-19 שעות! זה בגלל שאנחנו נבחנים בבגרויות חורף וקיץ, אז יש לנו מלא שעות אנגלית ומלא שעות תנ"ך.
נראה לי שלי יש את הכי קצרה! סמסטאר א'-19 שעות! זה בגלל שאנחנו נבחנים בבגרויות חורף וקיץ, אז יש לנו מלא שעות אנגלית ומלא שעות תנ"ך.
פ פיטרינית New member 5/9/03 #4 לי לי לי יש מערכת קצרצרה "בסה"כ" 40 שעות ופעם בשבועיים יש לנו בונוס- 42 (יהיי!)
מ מתחת לגשר New member 6/9/03 #6 ולי יש 35 שעות שבועיות... אבל זה לא בגלל שעשיתי כבר מלא בגרויות (יש לי השנה מתמטיקה ואנגלית, והרחבות, וספרות הבעה ואזרחות) - זה בגלל הקיצוצים... אנחנו לא לומדים ביום שישי.
ולי יש 35 שעות שבועיות... אבל זה לא בגלל שעשיתי כבר מלא בגרויות (יש לי השנה מתמטיקה ואנגלית, והרחבות, וספרות הבעה ואזרחות) - זה בגלל הקיצוצים... אנחנו לא לומדים ביום שישי.
K Kettercat New member 6/9/03 #9 נראה אתכם מנצחים את זה... 15 שעות שבועיות, 4 ימי חופש. (כן, קפצתי פה לביקור קטן היי לכולם)
K Kettercat New member 7/9/03 #16 כן, אני רצינית ../images/Emo9.gif אני מרגישה כמו סטודנט חופשי כבר עכשיו
ט ט י פ ט י ט New member 7/9/03 #15 חדשה... ../images/Emo140.gif היי לכולם... כפי שאמרתי אני חדשה פה וזה נראה לי אחלה פורום! אז קוראים לי חן, אני בת 17 מירושלים. נעים מאוד ובקשר לשאלה- לי יש רק 24 שעות בשבוע!! לכל החברות שלי יש 30 ו35.. כיף לי הא?
חדשה... ../images/Emo140.gif היי לכולם... כפי שאמרתי אני חדשה פה וזה נראה לי אחלה פורום! אז קוראים לי חן, אני בת 17 מירושלים. נעים מאוד ובקשר לשאלה- לי יש רק 24 שעות בשבוע!! לכל החברות שלי יש 30 ו35.. כיף לי הא?
O or 343 New member 7/9/03 #17 גמני מירושלים!../images/Emo8.gif ובאמת כיף לך! לי יש 33 שעות שבועיות, ורק מגמה אחת ככה שזה לא נורא..