לכל מי שיש אורנ'ג!!

HoDaYa 123

New member
לכל מי שיש אורנ'ג!!

השבוע הודעות חינם לכל הרשתות!! תרשמוו ללקוחות ביג טוק זה עד מחר או משהו כזה שלחו על זה אימייל...

לא רוצה להיות המגעילה...

בס"ד מממממממ ממממ אההההההה ממממממ איך לומר.... לא נעים... אבל... יש למטה מליון שירשורים כאלה שאפשר לנצל"ש אליהם אם זה כלכך דחוף... בנוסף...השירשור של תמר על ה"פתרונות" עדיין לא ירד למטה... אז אני לא מבינה? אנשים לא יודעים לקרוא כאן??? [סליחה אם זה היה תוקפני מידי... אבל זה ממש הציק לי.
]

לא נכון אתה טועה

אם היית כותב כמו שמור כתבה אז זה היה סבבה והיו מבינים.. כי היא כתבה בצורה קשורה.. אתה כותב על כל אחד ובלי קשר בכלל הקטע שלך הוא זה שאתה יורד על אנשים סתם בלי סיבה עד היום לא הבנתי למה אתה עושה את זה

אעלקקקקקקק

הודעות חינםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם??????????? לא נכוןןןןןןןןןן!!!!!!! עכשיו אני נרשמת ללקוחות ביג-טוקקקקק לא יאומן כי יסופררררר אני בהלם אני בשוק אני ה-מ-ו-מ-ה--------! יווווווווווו אוווו מייייי גאאאאאאאאדדדד ברור שהיה חשוב לפתוח שירשור לזה!!!!! כי אם לא אנשים לא היו רואים את ההודעה הזאת!!!! ואם הם לא היו קוראים את ההודעה הזאתי כאן אז מהיכן הם ידעו על המבצע שבכלל לא מפורסם!!!!!! מזל שכתבת לנו על זה... תודה רבה לך!

די נועה זה לא יפה...

בס"ד סה"כ היא העירה את ענייך לכך!!!!! אההההההה מה??? אין לך אורנג'???? יצורה!!! תעברי אליהם מהר!!!! וואו! איזה מזל שהיא פתחה על זה שירשור.... אחרת מה היינו עושות? לא הינו הולכת/ סליחה רצווווווות להחליף את הפלא שלנו.... וואו, איזה מזל.... הקב"ה אוהב אותנו הא?!

אוף...וואיי...ואני עוד כתבתי על זה

שלא להתעצבן..... אני כ"כ מצטערת אבל עברתי על הכללים של עצמי... ללכת למטבח לשתות כוס מים לספור עד 10 ולהרגע.. אבל מה לעשותתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ה' אוהב אותיייייייייייייייייייייייי הוא רצה להאיר את עיניי!!! שאני יעבור לאורנג'!!!!!! להראות לי שיש מבצע שלא שמעתי עליו בכלל....

../images/Emo6.gif חיחיחי ואת עוד מתלוננת...

בס"ד חיחיחיחי זה בסדר, לא עברת על שום כללים... הרי זה שירשור ממש חשוב! דיון עמוק הולך להתפתח פה, אני כבר רואה את זה.... [כן, הקב"ה חנן אותי בכוחות על טבעיים שכאלה... בהזדמנות אני אספר לך...] בכל מקרה!!!!! זה בסדר.... אפח'ד כאן לא עצבני!!!!
ואת יכולה ללכת למטבח לשתות כוס מים גם סתם בגלל שזה בריא לשתות מים.

צחוק? ../images/Emo11.gif

בס"ד אני לוידעת מה איתך... אני יודעת שאני רצינית! מאוד!
חבל שאנשים לוקחים את הדברים שנאמרים כאן בצחוק... פלא שנפתחים כאן שירשורים מיותרים....

HoDaYa 123

New member
נועה...

לא קיבלת את האיימיל הזה שעובדים עלינו בקשר לאורנ'ג דאי? שאומרים לנו להירשם גם ביום רביעי ומי שנרשם אחרי יום שני צריך לשלם והוא סתם שולח לכולם הודעות ובסוף הוא משלם על הכל? ואז אמרתי לאמא שלי ובדקנו את העניין באתר אורנ'ג ואז היה כתוב שם שזה נכון לגבי לקוחות ביג טוק שהם צריכים להרשם עד יום שני ומי שנרשם אחרי יום שני משלם על זה ולכל שאר אורנ'ג שלא לקוחות ביג טוק הם יכולים להירשם אפילו ביום רביעיי

למעלה