לכל מי שיכול לעזור!!!

weewre

New member
לכל מי שיכול לעזור!!!

עשו לי חסימה לצ´אט!!! איך אפשר להוציא את החסימה? יש דרך כל שהיא? בבקשה תעזרו לי!!!

duvdevanim

New member
אם עשו לך חסימה לאצט

זה ככל הנראה בגלל שהצפתה- או דברים בסגנון, והחסימה זה הדבר החמור ביותר שעושים...- מרמז על מה שעשיתה/או שזאת סתם טעות.. בכל אופן, לפי הידוע לי חסימה נעשת ע"י שטילת קוקיס, c:/windows/cookis- מחק את כל הקוקיס (או בעברית העוגיות- קח בחשבון שגם כל הסיסמאות שזכורות לך בזיכרון ימחקו יחד איתם) ותתנתק מהאינטרנט ותתחבר מחדש בכדי שתשתנה לך כתובת ה IP שלך ("מספר תעודת הזאת של המחשב שלך..) מקווה שזה יעזור...

weewre

New member
קודם כל...

האבא הייקר שלי דאג לעשות לי את החסימה בגלל שהוא פוחד עליי... אני לא אחת שתלך להיפגש אבל בישביל השקט שלו - הוא חסם. יש לי שאלות: 1). אם אני יוציא את החסימה, אז כשיגיעה חשבון אינטרנט, הוא יידע על זה? כלומר, יש מצב שהוא ייגלה שאני הוצאתי את החסימה? 2).מה אני צריכה לעשות כדיי להוציא את החסימה - ליפנות לאתר של מיקרוסופט? או שהחסימה אצלי במחשב? תודה רבה רבה, עזרת לי המון!!!

יש דרך להסיר את החסימה

אם כי אין לי מושג איך עושים את זה.
על זה אולי כדאי שתשאלי בפורום תמיכה טכנית או שתתקשרי לחברה שדרכה את גולשת והם יסבירו לך. לגבי החשבון, אני מניחה שאם אין לכם חופשי-חודשי, אבא שלך ידע אם את מצ´וטטת לפי הדווח על כמות השעות של הגלישה.
וברצינות: בחשבון של האינטרנט אין פירוט מדוייק על מה את עושה באינטרנט אלא על שעות הגלישה והתעריף.

e-magine

New member
תלוי גם כמה אבא שלך מבין במחשבים

אם הוא ידע לעשות לך חסימה כזאת במחשב, יש להניח שהוא גם יידע לבדוק אם החסימה עוד קיימת או שהוסרה. בכל מקרה, היות ובאת לכאן והתחום שלנו לא תמיכה טכנית וגם לא פריצת מחסומים טכנולוגיים, הייתי מציע לך לטפוש שיחה עם אבא שלך ולנסות להסביר לו שלא ככה מחנכים, מה השלב הבא? ינעל אותך בתוך הבית? לא רוצה לחשוב אפילו. צריך לנסות לנהל שיחה משפחתית ולקבוע דברים מוסכמים ומקובלים ולא ללכת בשיטות של ימי הביניים. בהצלחה!

למעלה