לכל מי שחושב

לכל מי שחושב

שהגיים קיוב זה מכשיר טוב יש לו טעות גדולה דבר ראשון מה שדפק את המכשיר הזה טוטאלית זה הגויסטיק של המכשיר הזה מרוב שהעיצוב שלו גרוע ניסתי לשחק עם הרגליים לא משנה איזה משחק יצא למכשיר הזה ולא משנה איזה גרפיקה תיהיה לו אי אפשר לשחק במכשיר הזה הגויסטיק מאדדדדד גרוע ולא רק זה אי אפשר לשמוע שירים במכשיר הזה ואין לו די וי די ואין לו מטל גיר 2 ואין לו פינל פנתסי ואין לו את המשחקים הקלסיים שיש לפלייסטיישן 2 כמו אקסנוסגא זה המשך לאקסנוגיר מהסוני 1 האקסנוסגא שייך לנמקו וסקוור המשחק הזה לפי מה שהבנתי ולפי מה שראיתי הולך לשבור את מטל גיר 2 ואת פיינל פנתסי 10 אז תעשו טובה לפני שאתם משבחים את המכשיר הכי גרוע בהיסטוריה של משחקי הוידאו הגיים קיוב תחשבו פעמייים

whazzup

New member
אתה צודק אבל...

לגיים קיוב יש די.וי.די רק שצריך לקנות אותו בנפרד באיזה 50 דולר, וכל המשחקים שיוצאים לגיים קיוב ילדותיים ומגוחכים (מלבד רזידנט אוויל) ויש לו את השלט הכי לא נוח בעולם, ואין עליו כמעט שום משחקים שווים באמת

videogamer

New member
איזה חתיכת חרטטן אתה!!!!!!!!!

אני אגיד לך למה קודם כל שיחקתי בגיים קיוב והשלט שלו נוח מאוד בסגנון של פלייסטיישן 2 והמשחקים שלו מאוד יפים זה הרי מנינטנדו איך אתה יכול להגיד על ניטנדו שהיא לא עושה משחקים קלאסיים תלא מתבייש!!!!!!!!! תראה זלדה, פשוט אין לך מושג במשחקי וידאו אז יאללה תמשיך לשחק במגסון העלוב שלך ותשתוק כי אף אחד לא שם עליך ואין לך מה לדבר על החברה ניטנדו האגדית.

d j red

New member
בונא ראסמי אתה מפגר

פיינל פנטזי לא ידוע איזה עוד אבל הוא כן ייצא לקיוב והשלט לא נוח מה אתה עושה צחוק הוא השלט הכי נוח ולמי אכפת מדי.וי.די שאתה קונה קונסולה זה לא בשביל די וי די אלא בשביל משחקים ומטאל גיר סוליד 2 הוא משחק די מאכזב לי יש קיוב ולאח שלי פס2 ומה ילדודתים רואים שאתה לא מבין ממוצע הגילהם של אלו שקנו את הקיוב בארופה הוא23 זה ילדותי?!?!?!?!?!?!?!?!?! וכי נינטנדו עושה משחקים לכול הגילאם ועושה אותם טוב זה לא אומר שהיא ילדותית! וסוני לא עושה משחקים טובים יש איזה 5 משחרים טובים ששוים גרוש אז יאללה לך שחק אם הדגים!

whazzup

New member
גיים קיוב זה זבל!!!

יוצאים עליו משחקים לילדים קטנים!!! כמו סטאר פוקס, או סוניק,זלדה,סופר מריו,פוקימון, ומטאל גיר לא הייתה אכזבה תאמין לי, לא יוצאים עליו כותרים מקוריים, הכל אותם הכותרים הישנים של נינטנדו רק אם גרפיקה טובה יותר!!!! אז לכן הם החליטו להוציא לגיים קיוב משחקים של קונסולות אחרות!!!! כמו רזידנט אוויל או wwf legends of wreslting אז תוכל תלב!! גיים קיוב זה זבל.

yoo

New member
לא יודע לגבי המלחמה הזו..

אבל אני יודע שנינטנדו תמיד טובה בהכל, ושימו לב שהיא באמת מייצרת משחקים! וסוני? היא רק מפיצה במקרה הטוב,אחרי הכל, היא חברה למוצרי חשמל שהוסבה במהירות לפני 8 שנים בערך ליצרנית קונוסלויות אבל היא מעולם לא ייצרה משחק משל עצמה. ובגלל זה אין לה ממש דמות מייצגת.

כן...קראש בנדיקוט הוא הדמות...../images/Emo3.gif

...שמיצגת את סוני פליסטישן, סורי יובלל. *מאגמה-דראגון אוכל סחוג!*

d j red

New member
תקראו את זה........

אם קראש בנדיקוט הוא של סוני למה הוא יוצא לקיוב והוא קבר ייצא לגגים בוי אדבנס??(באי 3 יראו תמונות שלו וכבר יש כמה)

קודם כל

אני לא יודע מאיפה אתה משיג את המידע הזה אבל גם אם כן, אז מה? אני רוצה לראות מישהו אחד שיגיד שקראש בנדיקוט הוא הסמל של נינטנדו ברור שהוא הסמל של סוני! עוד משהו, יש גם סוניק לגיימקיוב אז מה?

רמיכהן

New member
גיים קיוב הוא מכשיר אפס

זהו המכשיר הכי עלוב ששיחקתי בחיים שלי אני מעדיף לשחק עם גויסטיק של אטארי מאשר הגויסטיק של הג´ק. אין לו כמעט אף משחק יפה ומספיק שאני יגיד שם של משחק בסוני 2 ששובר את כל המשחקים של הגיים קיוב ואת המכשיר עצמו יש בסוני 2 Devil May Cry 1&2 רק זה שובר את הגיים קיוב ואת כל המשחקים שלו

yoo

New member
קראש בנדיקוט אינו הסמל של סוני!

סוני אפילו לא יצרה אותו! הוא של נאטי דוג! סמל הוא אחד שיופיע על הקופסאות שנמכרים בתוכן המכשירים, או אפילו להיות לייד הלוגו של סוני... והוא לא ככה כמו של ניטנדו. שימו לב שגם בכל משחקי נינטנדו מריו מופיע בכל מקום, אפילו מאחורי חוברת ההוראות הוא לייד המספר של התמיכה הטכנית... לסוני אין דמות מייצגת כי היא לא מייצרת משחקים..זהו

למעלה