לכל מי שהתעניינה

לכל מי שהתעניינה

אתמול הודיעו לנו שגרוזיה סגרה את השערים לאימוץ מישראל. סופסוף שהגענו להיות מס' 1 ברשימת ההמתנה הכל נגמר
אל תשאלו אותי מה הלאה כי בינתיים הכל עוד מעורפל ולא ברור. אין לי ספק שבסופו של דבר אני אהיה אמא, אבל כמו שזה נראה כרגע זה יקח עוד די הרבה זמן עד שזה יקרה... רציתי לבשר משהו אחר אבל לצערי זה מה יש. שיהיה רק טוב...

לא לא לא לא לא ושוווווווב לא גדול!!

לא להרים ידיים דניאל יקרה, לא להכנס ליאוש, לכל סוף יש התחלה כמו שלכל התחלה יש סוף, אצלך התחיל משהו עם תהליך האימוץ בגרוזיה אך נקטע באמצע על כן מגיעה לך התחלה מרעננת חדשה, מגיעה לך ובגדול!!! לכן יקרה, לא להתייאש לא להרים ידיים, יש שם מישהו מלמעלה שעורך עליינו נסיונות לראות עד כמה אנחנו חזקות, עד כמה הדרך לא קלה, אבל דניאל את חזקה, עברת עד כה קברת דרך לא פשוטה, ובהחלט שחייבים להגיע ימים קלים ומפתיעים יותר, ואני בטוחה, וכל לבי תפילה שזה יקרה יותר מהר משתחשבי שתחבקי את תינוק לא חשוב שלא מגרוזיה אז ממקום אחר. שולחת לך ים של
קיייייים וים של
קותתתתתתת תהיי חזקה לא להכנס ליאוש, עוד קצת רק עוד קצת הפתרון ימצא!! הוא חייב!!!!!!!!

בסוף תהיי אמא../images/Emo24.gif

יקח כמה זמן שזה ייקח בסוף זה יקרה. תהיי חזקה ואופטימית ותאספי כוחות ללכת לאימוץ ממקום אחר. תחזיקי מעמד אנחנו איתך.

בנדה1

New member
כפי שכבר כתבתי,

בין אם מכדור הארץ ובין אם מה
. את אוטוטו תהיי אמא, והוא אוטוטו אבא.
אתכם

miri71

New member
דניאל יקרה שלי, כמה מאכזב..........

מי שכ"כ רוצה להיות אוטוטו אמא צריכה שוב להמתין............ מי לוקח על זה את האחריות? יש בעמותה שלכם אופציות אחרות? האם זה אומר שתתחילו להמתין ברשימה חדשה למדינה אחרת? אני הייתי מתעקשת לא להמתין בשום פנים ואופן. איתך, מירי

shosh6

New member
האם ייתכן ...

שסגירת השערים הינה באופן זמני? אם אני לא טועה אוקרינה (?) סגרה את שעריה לאימוץ בשל המצב הביטחוני ולאחר מכן שינתה את דעתה. חזקי ואימצי ואני מקווה שזה לא סוף פסוק הסיפור עם גרוזיה.

milanat

New member
דניאל, אני לא מאמינה../images/Emo4.gif

אני מאוכזבת יחד איתך! פשוט לא אימנתי. אטלפן אליך מחר! תהיהי חזקה! מחבקת, מילנה

תודה יקירות

לצערי לא מדובר במשהו זמני אלא ההחלטה של גרוזיה היא סופית. כרגע אנחנו עדיין מבררים את האופציות שיש לנו, לצערי הן לא מרובות ובכולן ידרש זמן המתנה לא קטן. בכל זאת אופטימית ומקווה לטוב

emuna4

New member
עוד משוכה לעבור בדרך

הארוכה לאימהות. לעתים נראה שמישהו מנסה לשחק איתנו ולבדוק כמה אנחנו מוכנים להתאמץ למען השגת המטרה.. מקווה שתמצאו אלטרנטיבה לגרוזיה במהרה שתאפשר לך להיות אוטוטו אמא.

miss lula

New member
דניאל

שולחת לך אהבה. יודעת שבסוף תהיי אמא וגם הכי טובה שתהיה.
אלי

mondani5

New member
דניאל יקירה!!

יש לי שתי חברות שאימצו מאוקריינה ,באם תרצי פרטים אשמח לעזור . אוהבת אירית

למעלה