לכל מי שדאג לי פה

eli47

New member
לכל מי שדאג לי פה

היי מצטער שהלחצתי אותכם פשוט לא ידעתי מה לעשות עם עצמי אז ישבתי בחדר בכיתי כרגיל על החיים והבנתי שאני לא יכול לקחת את החיים שלי ולזרוק לפח וגם הדת לא מרשה להתאבד אז אנשים אני פה אני חי ותודה שאנשים הראו שבאמת אכפת להם המסנג´ר שלי הוא [email protected]

eli47

New member
נ.ב

אלין נשמה מאמי שלי אני ממש מצטער אם נפגעת ממה שאמרתי אנא סלחי לי כולכם סילחו לי אם פגעתי באחד מכם

tsipi35

New member
היי אלי

לדעתי מה שעשית פה היום ממש לא היה לעניין. אנשים השתוללו מרוב דאגה ואני יודעת את זה באופן אישי משיחה טלפונית שהיתה לי בבוקר עם אלין. אני מקווה שאתה מרגשי קצת יותר טוב. אנחנו פה איתך ובשבילך. אז אחי - חזק ואמץ.

אלי תודה לאל שאתה כאן נשמה../images/Emo24.gif

הלחצת אותי חבר יקר שלנו -אני כרגע לא בבית אבל מיתחברת ממחשב של חבר שלי במרכז- אבל אני נורא דאגתי לך, נשבעת לך שמאוד דאגתי ממש הייתי על קוצים. אני לקחתי רכבת למרכז והגעתי לכאן לקיבוץ וכל הדרך כשהרככבת עברה ליד הםי- חשבתי לעליך עם השמש שהיתה בחוץ וכאב לי לדעת שאתה חושב שאף אחד לא אוהב ולא דואג לך, לצערינו עכשיו לפחות אתה יודעת - ומזל שלנו ושלך שאתה בחיים שלנו איתנו- אני תמיד יהיה איתך בטוב וברע. אוהבים אותך אלי היקר שלנו חיבוקים וחיזוקים ענקיים ממני תדבר איתי ותתקשר אלי השאארת ילך את הטלפון שלי תתקשר בכל שעה שאתה רוצה לדבר על כל נושא שקשה לך - ותמיד תמיד אשתדל לעוזר לך כמה שאני יכולה. כמה טוב שאתה איתנו אלי נשמה יקרה ש/ל הפורום. אוהבת תמיד ידידתך לנצח. <<<<<< ילדת החופים>>>>> אלין

למעלה