לכל מי שבTV דאנס

Nir5L

New member
לכל מי שבTV דאנס

זו הלהקה של דפי נכון? איזה קטע!!! אתם תופיעו בפסטיגל? דפי היתה הכוריאוגרפית שלי בלהקה בעיר..

Nir5L

New member
אהה עכשיו קראתי...

בהמשך הפורום שזו באמת דפי חחח יאוו היא קשוחה!! והיא חורשת על הריקוד של השיר "פופ" של אממ הלהקת בנים הזו שברח לי השם שלה... אבל בכללי זו להקה טובה חבל על הזמן! היא פתחה שנה שעברה גם TV דאנס ביבנה.. והיא עשתה כוריאוגרפיה ללהקה של יבנה.. במחזמר האחרון שהיא עשתה הריקודים היו מדהימים!!!

mr been1

New member
חח

אבל הוא יפהה והיא לא כל כך קשוחה כמו שהיא נראת

Nir5L

New member
כן אני יודע..

אני אישית עבדתי איתה שנה.. היא אבל אחלה של אישה שמכירים אותה מספיק זמן.. ואני מניח שאני לא מפתיע אותך שאני אומר לך שהיא נורא מזיכה את הזמרת אנסטסיה

לכל הילדים שב-TVדאנס

אני גם בחוג שלה... אבל הלהקה כאילו הלהקה שהולכת לפסטי היא הלהקה של חולון!! כמובן היא שלנו..חחח וחברה שלי תופיע שם!!!!! יואו אני מזה מתרגשת !! ודפי לא כזאת קשוחה היא מזה טובה אני חולה עלייה!!!

eranchik

New member
יש לי שאלה...

בטוח בטוח הלהקה של חולון מופיעה בפסטיגל??... כאילו עשיתם כבר חזרות וזה...ושמעתם את השירים?????.... זה ממש ממש חשוב לי ואני אשמח אם יענו לי בהקדם....

mr been1

New member
ל "Nir5L "

חחחחח כולם אומרים לה את זה אבל אני לא מבינה על מה מדובר אני לא רואה שום דמיון בינהם... מאיפה אתה? ואיזה מחזמר היא עשתה? ביבנה היא פתחה להקה? לא בקרית אונו?

Nir5L

New member
אז ככה..

כן ביבנה יש אממ נדמה לי שנה וחצי כבר TV דאנס.. בכללי זו להקה של דפי אבל לפי מה שהבנתי היא לא מגיעה לשם הרבה ומישהי מהבוגרות של חולון מלמדת שם.. בכל אופן.. אני מיבנה ודפי עבדה בלהקה של העיר הרבה הרבה שנים.. עשתה כוריאוגרפיה להרבה דברים בין היתר לשנים מהמחזות זמר שהלהקה העלתה.. אני נכנסתי ללההקה הבוגרת של העיר (זאת שדפי עבדה איתה) בשנה האחרונה שדפי עבדתה איתנו.. היא משום מה כבר לא עובדת איתנו בכל אופן המחזמר האחרון שהיא עשתה כאן היה מדהים!

למעלה