לכל מי שבא לו ת28

לונדון

New member
לכל מי שבא לו ת28

בוקר מדהים לכולם למי שלא יודע אני הוא ת28 אני נימצא כרגע בשדה התעופה גטוויק בלונדון. במישרדי כרמל האוס ממתין לפגישה אז בנתיים הצלחתי בקושי רב להיכנס להחל לכולם פה שבת מדהימה ויפה כי פה קור כלבים בכל מיקרה אני אוהב אתכם וכבר מיתגעגע שלכם תמיד ת28 נ.ב מצאיתי כמה מחקרים מעניינים אז ככה : חוקרים מוצאים קווי דימיון בין אנשים מאוהבים לבין אנשים הסובלים מהפרעות נפש לא יכולים לאכול? לא מסוגלים לישון? לא מצליחים למחוק את החיוך המטורף מהפרצוף? טוב,אתם בטח מ א ו ה ב י ם . בעצם, לא בכלל בטוח. יכול להיות שאתם סתם מאבדים את השפיות. מחקר חדש שנערך לאחרונה באיטליה מגלה שלאנשים שנימצאים בשלב הראשוני של ההתאהבות, יש הרבה במשותף עם אנשים שסובלים משיגעון והפרעת התמכרות אובססיבית. אנשים שסובלים מהתמכרות אובססיבית ואנשים מאוהבים נוטים לפתח צורת היתנהגות של התקבעות לא רציונלית על דברים ובשני הדברים גופם מפריש רמות נמוכות יותר סרוטונין, שידוע כבעל השפעה מרגיעה. המחקר, שהתפרסם בעיתון המדעי ``ניו סאיינטיסט`` גרר תגובות מעורבות בקרב מדענים מובילים בעולם, אבל בסקר שנערך בעקבותיו על ידי רשת בי-בי-סי 71 אחוז מהמשתתפים סברו שהתאהבות אכן יכולה להעביר אנשים על דעתם. ועוד משהוא קטן: גברים מאוהבים מתגלחים יותר תתפלאו,אבל יש קשר בין אהבה לבין התדירות בה הגבר נאלץ להחליף את סכיני הגילוח שלו. כשגבר מתאהב חל שינוי בצמיחת שיער הפנים שלו. הצמיחה הופכת להיותמהירה הרבה יותר, הדבר,כמובן,``עולה`` ביותר סכינים. עכשיו אנחנו מצפים למחקר שיבדוק באיזו תדירות נאלצות נשים מאוהבות למרוט את שער הרגליים שלהן. טוב זהוא זה מה שקורה למי שמשעמם לו בזמן המתנה לפגישה אז שהיה לכם שבת מדהימה ואחלה אני חוזר ביום ראשון אוהב ת28

דידי(בת

New member
תתתתתתתתתתת חומד...

וואלה.. הצטרפת לפורום... אחלה.. להשתמע.. ביי ביי

חגית...36

New member
לת 28 בלונדון

בוקר טוב לך חמוד מה שלומך ? ואיך היתה הטיסה ? מקווה שהכל יסתדר לך טוב ותחזור מהר לארצינו הנהדרת. מתגעגעת שלך חגית...36

gilit

New member
לונדון כן מחכה לי-גילית

לת 28 שלום, ההודעה לונדון כן מחכה לי היא עבורך, פשוט בטעות רשמתי אותה כהודעה חדשה, ולא כתגובה להודעתך, וזה מחזק את שאמרתי חדשה- בפורום, אז שוב שבת שלום, ביי גילית

ת28....

אהבתי! ובקשר לנשים ומריטת שערות...לא צריךמחקר בשביל זה... שעווה..יודע?

לי28

New member
אז....לאיש שיצא מהארון....

טובבבבבבבבב בדקת אם החוב יצא לדרך???? הוא יהיה ביום ראשון שתחזור אמרתי והבטחתי, מי שלא מכיר אותך... אבל בכל מקרה אהבתי את מה שרשמת. לי28

למעלה